Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Extended edition 5 Kasım'da çıkacakmış.

Ama sadece 12 dk'lık extra sahne varmış, şaka gibi...
  • 12dk nedir ya direkt Youtube'a koysalar daha iyi
  • Eğer doğruysa 12 dakika; kimseyi tatmin etmez! En az 25-30 dk bekliyordum!

P. J. Amca: "Hayallerimi YIKTIN!!!!"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extra sahnelerin az olmasının en büyük sebebi sonradan karar verilen 3. film sanırım.

İlk filmdeki çoğu sahneyi 2.filme kaydırdılar heralde.

Ama 12 dk. cidden çok az.Bunun için extended adı altında dvd çıkarmalarına gerek yokmuş!...

Gif set müthiş görünüyor orası ayrı

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 1 Ağustos 2013; 0:16:09 >

• Film çok iyiydi, eleştrileri hak etmiyor. Orta dünya havasını solumak iyi geldi. Elrond, Gandalf, bilbo, gollum hepsi ayrı efsane. Hem o kitapdaki masalsı havayı hemde aksiyonu hissettiriyor. Bilbo ile gollum'un sahneleri kitapta en zevkli kısımlardı filmdede eğlenceliydi. 2.filmde legolas'da varmış daha iyi bir film geliyor. Peter Jackson atmosfer konusunda en iyi isimlerden biri. Orta dünya'yı yalamış yutmuş herif nasıl yansıtacağını çok iyi biliyor.
  • Extented Edition ne zaman çıkar acaba bir bilgi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

Extented Edition ne zaman çıkar acaba bir bilgi var mı ?

5 kasım'da çıkacak..

Nete Ekim ortası gibi düşer sanırım...
  • 12 dk nedir abi, ben rahat 1 saat falan bekliyordum.
  • 5 Kasımada çokvar yahu :D teşekkürler :)
  • Arkadaşlar kitabı yeni bitirdim. Kafamda bazı sorular var, seriye hakim bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Kitap bölümüne yazacaktım, doğru düzgün bir konu bulamadım. Buraya daha çok kişi uğruyor diye buraya yazıyorum, af buyurun.

NOT: GENEL SPOILER İÇERMEKTEDİR, KİTABI OKUMAYANLAR AÇMASIN.

- Öncelikle kitapta Radagast sadece bir yerde geçiyor. O da Beorn'ün evine girerken Gandalf tarafından Radagast'ın kuzeniyim diye tanıtıyor kendini. Ama filmde epey göz önüne geliyor. Bunun sebebini soracaktım, Radagast ile ilgili daha fazla bilgi hangi kitapta bulabilirim.

- Filmde Thorin Ayrıkvadiye gitmemek için direniyor. Zamanında cücelerin yardımına gelmedikleri için Thorin, Elflerden hoşlanmıyor. Fakat kitapta böyle bir durum yok.

- Azanulbizar Savaşı "Hobbit" kitabında geçmiyor. Fakat filmde Balin savaşdan bahsediyor. Bilbo'nun doğumundan çok önce bir savaş. İnternetten araştırdığım kadarıyla Azog bu savaşta öldürülüyor. Kitapta 5 ordular savaşında kuzeyin bolg'u diye bahsediliyor yani Azog'un oğlu deniliyor. Hatta Dain'e babasını Moria'da öldürmüştün diyor Gandalf. Ama filme baktığımızda çok farklı lanse ediliyor.

- 2.filmin fragmanına baktığımızda Legolas'ı görüyoruz. Ama kitaba baktığımızda Legolas'ın esamesi bile yok.

Serinin fanlarına saygı duyuyorum fakat kitabı okuduktan sonra film çok yavan geldi ve bazı yerlerde tutarsızlık var. Bu tutarsızlıklar seyir zevkini bozuyor.

• Bende filmi 5-6 kere(3 ü sinemada) izlemişimdir ama çok saçma bulduğum bir konu var.Koskoca kral çağırdığında sadece 12 kişi mi eski evlerini geri almaya geliyor?Yoksa kasıtlı olarak mı sadece bu kişiler çağırılıyor(Thorin Çıkın Çıkmazı'nda kimse gelmiyor yalnızız gibi birşey söylemişti)
  • Filmi daha yeni izledim ve çok beğendim.

Özellikle bu sahneyi:

Bu arada bir sorum olacak:

LOTR serisinde yanlış hatırlamıyorsam o dağdan geçiyorlardı ve geri alınamamıştı. Yani bu Hobbit serisinde bir hiç için mi uğraş verecekler?

• @S R T

Yazdıklarınızın hepsi doğrudur.Filme aksiyon katmak, izleyicinin tanıdığı yüzleri görmesi ve süreyi uzatmak için eklenen şeyler.Bazı şeyler beni de çileden çıkarıyor.Yapacak birşey yok.Sorularınız için imzamdaki konuya bakabilirsiniz.Forumdaki en detaylı ve doğru Orta Dünya konusudur.

@Big-Long-Pink-Strong

Thorin ilk başlarda ulu orta savaş hazırlıkları yapıyordu.Fakat Gandalf'ın nasihatları doğrultusunda bu görevi gizli yapmaya karar verdiler.Bununla birlikte Thorin'in babasından gelen gizli kapı haritası ve anahtarı da bu kararı tescilledi.Zaten Smaug'a karşı açık açık savaş ilan etmek pek akılcı bir davranış olmaz.Zira Erebor'un en iyi zamanlarında orayı işgal etmiş bir varlığa karşı ne kadar şansın olabilir?

@Tranquillity

Lotr'un Erebor'la uzaktan yakından ilgisi yok.Moria ile karıştırmış olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 16 Eylül 2013; 1:16:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Arkadaşlar kitabı yeni bitirdim. Kafamda bazı sorular var, seriye hakim bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Kitap bölümüne yazacaktım, doğru düzgün bir konu bulamadım. Buraya daha çok kişi uğruyor diye buraya yazıyorum, af buyurun.

NOT: GENEL SPOILER İÇERMEKTEDİR, KİTABI OKUMAYANLAR AÇMASIN.

- Öncelikle kitapta Radagast sadece bir yerde geçiyor. O da Beorn'ün evine girerken Gandalf tarafından Radagast'ın kuzeniyim diye tanıtıyor kendini. Ama filmde epey göz önüne geliyor. Bunun sebebini soracaktım, Radagast ile ilgili daha fazla bilgi hangi kitapta bulabilirim.

- Filmde Thorin Ayrıkvadiye gitmemek için direniyor. Zamanında cücelerin yardımına gelmedikleri için Thorin, Elflerden hoşlanmıyor. Fakat kitapta böyle bir durum yok.

- Azanulbizar Savaşı "Hobbit" kitabında geçmiyor. Fakat filmde Balin savaşdan bahsediyor. Bilbo'nun doğumundan çok önce bir savaş. İnternetten araştırdığım kadarıyla Azog bu savaşta öldürülüyor. Kitapta 5 ordular savaşında kuzeyin bolg'u diye bahsediliyor yani Azog'un oğlu deniliyor. Hatta Dain'e babasını Moria'da öldürmüştün diyor Gandalf. Ama filme baktığımızda çok farklı lanse ediliyor.

- 2.filmin fragmanına baktığımızda Legolas'ı görüyoruz. Ama kitaba baktığımızda Legolas'ın esamesi bile yok.

Serinin fanlarına saygı duyuyorum fakat kitabı okuduktan sonra film çok yavan geldi ve bazı yerlerde tutarsızlık var. Bu tutarsızlıklar seyir zevkini bozuyor.

ufacık kitaptan, daha fazla gelir elde etmek adına 3 bölüm film çıkarmaya çalışınca bu dediklerin ortaya çıkıyor işte. yoksa senin söylediklerin doğru. başka bir kitapta daha detaylı bir bilgi yok. peter amca yazmış.

• Devamını bekliyoruz

• Extended Edition WEBDL çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Extended Edition WEBDL çıkmış.

Kaç dakika artısı var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Extended Edition WEBDL çıkmış.

Kaç dakika artısı var acaba ?

12
  • Hadi geçmiş olsun. 12 dakika nedir yahu
  • 12 dk'ya neyi eklemişler peki?

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.