Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Altair Ibn-La'Ahad

O değil de bu Peter Jackson'ı her gördüğüm de ya şişman ya zayıf

Kilo vermesi ve alması çok hızlı oluyor. Çok sağlıksız böylesi dengelesin artık şunu . PJ i yeni filmlerde görmek istiyoruz başına kötü bişey gelmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 12 Aralık 2012; 22:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

quote:

Kilo vermesi ve alması çok hızlı oluyor. Çok sağlıksız böylesi dengelesin artık şunu . PJ i yeni filmlerde görmek istiyoruz başına kötü bişey gelmesin :)

Alıntıları Göster
    Eleştirilere fazla takmayalım dedim ama bu yorumları görünce dayanamadım.
    Hep kötü eleştirilerden bahsedildi sayfada birazda iyi eleştiriler olsun!...

Türkiye'de ki basın gösteriminden çıkan eleştirmen-yazar'ların filmle ilgili ilk yorumları:

Mevlüt Tezel(Sabah):
    "Herkes müthiş bir film bekliyordu ama daha fazlası vardı 'Keşke hiç bitmeseydi' övgüsünü tarihte en çok hak eden filmlerden biri The Hobbit..."
    Müjde Işıl (Sinema/Arka Pencere):
    “Hobbit’te yıllar sonra Gollum’u görmek büyük mutluluk doğrusu. Ancak Yüzüklerin Efendisi’nin üstüne eklenecek bir şey olmadığı da bir gerçek. Hobbit’te çoğu sahne fazlasıyla uzatılmış hissi veriyor ama film, teknolojinin de hakkını veriyor doğrusu… Yüzük Kardeşliği’nin üzerinden 11 sene geçmiş… Hobbit’i izlediğinizde hâlâ Orta Dünya evreninde kendinizi kaybedip kaybolabiliyorsunuz.”
    Kerem Akça (Habertürk):
    “The Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, Orta Dünya’yı özleyenler için biçilmiş bir kaftan. Nostaljik bir tat verirken sürprizleri de var…”
    Ali Deniz Şensöz (Altyazı):
    “Hobbit, canımsın.”
    Burak Göral (Arka Pencere):
    “‘Hobbit’ beklediğimden iyiydi… Gandalf’ın filmi olmuş, koşup sarılasınız geliyor adama…”
    Alper Turgut (Cumhuriyet):
    “Hobbit çok güzel olmuş be kıymetlimisss :)”
    Melis Z. Pırlanti (Beyazperde):
    “The Hobbit, üç saatlik gözlüklü yorucu bir seyirlik olsa da pür dikkat izletmeyi, heyecanlandırmayı, eğlendirmeyi başarıyor.”
    Ali Abaday (ntvmsnbc):
    “Hobbit kesinlikle Yüzüklerin Efendisi kadar özenilerek çekilmiş… Kesinlikle izlenmesi gerek…”

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orijinalden alıntı: Armanius

Filmi yapılacak okadar konusu varken neden salak Hobbitleri yapıyorlar anlamıyorum.

Kendi kafalarına göre yapmıyorlar heralde. Kitaptan uyarlama.

Alıntıları Göster
    yüzüklerin efendisi filmi cıkmadan önce serinin ilk 3 kitabını okumuştum en cok da hobbit kitabı hoşuma gitmişti. şimdi birde filmi geliyor. cuma gunu ilk seansta orda olacagım o kesin. keşke bu seriyi kitapları sırasıyla yapıp 6 film olarak cekselerdi. once "yüzüklerin efendisi" çekildi şimdi geriye doğru gidiliyor ve hobbit yayınlancak. artık seneyede "silmarillion" veya "güç yüzüklerine dair" filmlerini beklioz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Türkiye'de ki basın gösteriminden çıkan eleştirmen-yazar'ların filmle ilgili ilk yorumları:

Mevlüt Tezel(Sabah):
    "Herkes müthiş bir film bekliyordu ama daha fazlası vardı 'Keşke hiç bitmeseydi' övgüsünü tarihte en çok hak eden filmlerden biri The Hobbit..."
    “Hobbit’te yıllar sonra Gollum’u görmek büyük mutluluk doğrusu. Ancak Yüzüklerin Efendisi’nin üstüne eklenecek bir şey olmadığı da bir gerçek. Hobbit’te çoğu sahne fazlasıyla uzatılmış hissi veriyor ama film, teknolojinin de hakkını veriyor doğrusu… Yüzük Kardeşliği’nin üzerinden 11 sene geçmiş… Hobbit’i izlediğinizde hâlâ Orta Dünya evreninde kendinizi kaybedip kaybolabiliyorsunuz.”
    Kerem Akça (Habertürk):
    “The Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, Orta Dünya’yı özleyenler için biçilmiş bir kaftan. Nostaljik bir tat verirken sürprizleri de var…”
    “Hobbit, canımsın.”
    “‘Hobbit’ beklediğimden iyiydi… Gandalf’ın filmi olmuş, koşup sarılasınız geliyor adama…”
    “The Hobbit, üç saatlik gözlüklü yorucu bir seyirlik olsa da pür dikkat izletmeyi, heyecanlandırmayı, eğlendirmeyi başarıyor.”
    Ali Abaday (ntvmsnbc):
    “Hobbit kesinlikle Yüzüklerin Efendisi kadar özenilerek çekilmiş… Kesinlikle izlenmesi gerek…”

Alıntıları Göster
    Biletler hazır, 2 gün kaldı, hatta 1 gün kaldı sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 12 Aralık 2012; 22:33:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Mevlüt Tezel(Sabah):
    Kerem Akça (Habertürk):
    “Hobbit, canımsın.”
    Ali Abaday (ntvmsnbc):

asssssss kaldı. 2 güncük.
    Büyük ihtimal imaxde de izliyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

quote:

Ben p.j'den bir de hurin'in çocuklarını bekliyorum, sakın bir şey olmasın
  • quote:

Mevlüt Tezel(Sabah):
    Kerem Akça (Habertürk):
    “Hobbit, canımsın.”
    Ali Abaday (ntvmsnbc):

Spoiler butonunu kullan dostum ayrıca cuma günü herkesten spoilersiz yorum istiyorum.

• SALI 18 Aralik'da gidiyorum.

bakarmisiniz 11 siraya aldim biletleri. Uzak mi ?

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

SALI 18 Aralik'da gidiyorum.

bakarmisiniz 11 siraya aldim biletleri. Uzak mi ?

salon pek büyük değil sorun olmaz bence yerler iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Spoiler butonunu kullan dostum ayrıca cuma günü herkesten spoilersiz yorum istiyorum.

Sen HP fanıydın sırf senin için spoiler hazırlıcam yerinde olsam cuma günü konuya girmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironist

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Sen HP fanıydın sırf senin için spoiler hazırlıcam yerinde olsam cuma günü konuya girmezdim

Alıntıları Göster
    Beylikdüzü tarafında olan varsa, torium biletleri satışa çıkarmış haberiniz olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

Beylikdüzü tarafında olan varsa, torium biletleri satışa çıkarmış haberiniz olsun...

Alıntıları Göster
    1 saatlik Shire ile başlıyor film..Malesef sanırım sıkıntılı anlar yaşayacağım sinemada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 12 Aralık 2012; 23:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

1 saatlik Shire ile başlıyor film..Malesef sanırım sıkıntılı anlar yaşayacağım sinemada

Alıntıları Göster
    Cinemaximum Meydan - İstanbul-Anadolu / SALON 7

LOTR'un her sahnesini,repliğini ezberledik zamanı gelmişti.Kötü olacağına olanak vermiyorum,çok güzel ya da güzel bir film olucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: akbolatt

Arkadaşlar mybiletten baktım biletler oliviımda satışa çıkmış. Evin karşısında nasıl olsan imax için dayanamadım F9'u seçtim burdan ne gerekçesi varsa? Hemen almaya gittim F9 baktım dolu F10'u aldım artık eve geldim sayfayı yeniledim bir baktım F9 boş istediğim bilet bana nasip olmadı.
    Cuma 19:30'da gelsin orta dünya maceram.

Mybiletten yer seçince belirli bir süre için o koltuğu ayırıyor sanırım. Bu yüzden dolu görünmüş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Toriumda izlemeyi düşünmüyorum ben. marmara parkta cinemaximum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Toriumda izlemeyi düşünmüyorum ben. marmara parkta cinemaximum var

Alıntıları Göster
    Kaldı 2 gün yarın halı saha vardı Ankara soğuğunu değilde ulan g*tü başı dağıtırsak o halde filme nasıl giderimi düşündüm.

2 hafta önce ilk satışa çıktığı gün aldım biletimi bırakın 3 seneyi o 2 hafta bile geçmez diyordum geçiyor Allah ömür versin bir dahaki sene de Orta Dünya severler bu heyecanı buralara taşıyabilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Kaldı 2 gün yarın halı saha vardı Ankara soğuğunu değilde ulan g*tü başı dağıtırsak o halde filme nasıl giderimi düşündüm.

2 hafta önce ilk satışa çıktığı gün aldım biletimi bırakın 3 seneyi o 2 hafta bile geçmez diyordum geçiyor Allah ömür versin bir dahaki sene de Orta Dünya severler bu heyecanı buralara taşıyabilelim.

Alıntıları Göster
    Bahsedildimi bilmiyorum ama filimde çok farklı bir ses teknolojisi kullanılacak heralde.Tam emin değilim,net bilgilere ulaşırsam yazıcam fakat,

48FPS lik görüntü ve Yeni bir ses teknolojisi olacak."Dolby Atmos Audio" isimli ses teknolojisi.

Ne yazıkki türkiyede istinye park de bile bu teknoloji yok,desteklenen salonlar genelde USA olarak listeli fakat farklı ülkelerde var.Ülkelerin listesi,

http://www.dolby.com/us/en/professional/technology/cinema/dolby-atmos.html#Theatres

Şu PDF ise Atmos Audio sisteminin tüm detaylarını anlatıyor.Net anlayamadığım için yazamıyorum ama ingilizcesi iyi olan biri okursa mantığını yazabilir.Daha fazla kolon yapısı falan var.

http://www.dolby.com/uploadedFiles/Assets/US/Doc/Professional/Dolby-Atmos-Next-Generation-Audio-for-Cinema.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Bahsedildimi bilmiyorum ama filimde çok farklı bir ses teknolojisi kullanılacak heralde.Tam emin değilim,net bilgilere ulaşırsam yazıcam fakat,

48FPS lik görüntü ve Yeni bir ses teknolojisi olacak."Dolby Atmos Audio" isimli ses teknolojisi.

Ne yazıkki türkiyede istinye park de bile bu teknoloji yok,desteklenen salonlar genelde USA olarak listeli fakat farklı ülkelerde var.Ülkelerin listesi,

http://www.dolby.com/us/en/professional/technology/cinema/dolby-atmos.html#Theatres

Şu PDF ise Atmos Audio sisteminin tüm detaylarını anlatıyor.Net anlayamadığım için yazamıyorum ama ingilizcesi iyi olan biri okursa mantığını yazabilir.Daha fazla kolon yapısı falan var.

http://www.dolby.com/uploadedFiles/Assets/US/Doc/Professional/Dolby-Atmos-Next-Generation-Audio-for-Cinema.pdf

Alıntıları Göster
    beyler film kaç saat sürecek tam bilgisi olan varmı ona göre bi saat ayarlayıp gidecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

beyler film kaç saat sürecek tam bilgisi olan varmı ona göre bi saat ayarlayıp gidecem

Tam olarak 2 saat 46 dakika!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Tam olarak 2 saat 46 dakika!!!

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.