Bildirim
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (127. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Türkçe Afiş Yayınlanmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rodrin
İstanbul'da imax nerede vardı? Bende tekirdağ'da oturuyorum büyük ihtimal imax+alt yazı için istanbul'da izlemeye geleceğim.
İstinye Park ta var,ben orada izleyecem. -
Türkiye Resmi Site
http://wwws.tr.warnerbros.com/thehobbitpart1/index.html -
inşallah 4 5 tane takip ettiğim forumlarda övdükleri kadar güzel flim olur ilk flim bel kemiği diyebilirim bunda patlama yaparlarsa diğerleri kötü bile olsa sinamasıdada hasılıat süper yapar ümidim büyük titanik i de tahtından etse bari de imdb bu flimi ilk 3 koysun bakalım çok az bir zaman kaldı -
-
Fragmanda cücelerin üstüne düşen Troll'ümsü yaratık buymuş. Kitapta geçtiğini hatırlamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zUbE
Türkçe Afiş Yayınlanmış.
o noktayı koymak için çok düşünmüşler mi acaba?
ayrıca filmin genel olarak afişleri ilgi çekici değil, bu konuda başarısız kalmışlar. filmlerin tersi yönde olması dileğiyle. -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 4 Kasım 2012; 21:52:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kvothé
quote:
Orijinalden alıntı: Elendil_XX
Filmin seslendirme kadrosu fena değil ama ben kesinlikle orjinal'i tercih ederim, tamam LOTR'da efsane bir seslendirme vardı ama hobbit'de neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz o yüzden ilk gösterimde riske atamam ama filmi birden fazla izleyeceğim için dublaj'lı seans'a da girerim meraktan...Dumbledore'u seslendiren şahsın Gandalf'ta nasıl performans göstereceğini merak etmiyor da değilim...
Bu arada ben yeni bir afiş beklerken Türkiye'de sinemalarda gösterilecek olan afiş bu olacak sanırım ama müthiş tabii;
Afiş neyse de o i nin noktası nedir öyle yahu.
Türkçe'ye çevirmeye karar vermişler heralde.Keşke HOBBIT olarak kalsaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pukiman
Fragmanda cücelerin üstüne düşen Troll'ümsü yaratık buymuş. Kitapta geçtiğini hatırlamıyorum.
Goblinlerin mağarasına girdiklerinde orada goblinleri yöneten vatandaştı sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark
Galadriel sanki orta parmak çıkarıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Eorl
quote:
Galadriel sanki orta parmak çıkarıyor
Başta dikkat etmemiştim ama bu yazıyı okuduktan sonra düşünmeden duramıyorum.
-
quote:
quote:
-
quote:
quote:
http://4.bp.blogspot.com/-3ciZo9zGiwc/UJRGc_HyDgI/AAAAAAAAATY/xkOKt9FmLJM/s320/hobbit-galadriel.jpg
-
quote:
quote:
-
Beyler Hobbitin kitabını Kadıköyde bulabilirmiyim ? Birde fiyatı ne kadardır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Beyler Hobbitin kitabını Kadıköyde bulabilirmiyim ? Birde fiyatı ne kadardır ?
evelsi gün D&R'da gördüm. 20 tl. -
"Radagast the Brown" soundtrack'ini aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz....çok hoş olmuş bence!...
http://sidiview.tumblr.com/post/35021768864/radagast-the-brown-howard-shore
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X