Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden tv spotlar hızla gelmeye başladı böyle giderse vizyona girene kadar filmi izlemiş oluruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

Siz siz olun sinemada dublajlı izleme gibi bir hataya düşmeyin. LOTR dublajı kaliteliydi ancak bunun öyle olacağını sanmıyorum.Yekta bilbo'u çevirirse şaşmayın.

Erol Günaydın ölmeseydi o seslendirirdi.

duygulandırdın işte
  • Beyler bir endişemi dile getirmek istiyorum.

Yüzüklerin Efendisi'nin kitabı The Hobbit'in kinden daha büyük.Dolayısıyla olay örgüsüde daha yoğundur diye düşünüyorum.Önce 2 film sonra 3 film dediler,umarım uzatalım diye boş şeylerle doldurmazlar filmi.

(LOTR'u 100(belkide daha fazla) kez izlemiş,Orta Dünya ve Peter Jackson hayranı olan biri olarak böyle birşeye çok düşük ihtimal veriyorum ama yine de korkuyor insan)

(Hobbit'İ okumadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

Beyler bir endişemi dile getirmek istiyorum.

Yüzüklerin Efendisi'nin kitabı The Hobbit'in kinden daha büyük.Dolayısıyla olay örgüsüde daha yoğundur diye düşünüyorum.Önce 2 film sonra 3 film dediler,umarım uzatalım diye boş şeylerle doldurmazlar filmi.

(LOTR'u 100(belkide daha fazla) kez izlemiş,Orta Dünya ve Peter Jackson hayranı olan biri olarak böyle birşeye çok düşük ihtimal veriyorum ama yine de korkuyor insan)

(Hobbit'İ okumadım)

okursan o ihtimal kesinlikle artar. en iyisi izleyip görelim :)
  • quote:

(Hobbit'İ okumadım)

Ben de sana şunu tekrar söyliyeyim:Hobbit kitabını tolkien çocukları için yazmıştır.Yani kitap da çok az karakter analizi ve betimlemeler vardır.Kitap da bir çok olay vardır.Çok akıcı bir kitap yani...
    Kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama kitap da bir çok olay ve diyalog var.Bu yüzden böyle olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

(Hobbit'İ okumadım)

Ben de sana şunu tekrar söyliyeyim:Hobbit kitabını tolkien çocukları için yazmıştır.Yani kitap da çok az karakter analizi ve betimlemeler vardır.Kitap da bir çok olay vardır.Çok akıcı bir kitap yani...
    Kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama kitap da bir çok olay ve diyalog var.Bu yüzden böyle olduğunu düşünüyorum.

Çocukları için söylediği masalları birleştirip,birşeyler ekleyip kitap yapmıştır bence,yani sadece çocukları için yaptığını düşünmüyorum.Masalsı bir anlatım olduğundan duygusal şeyler ve karakterlerin ölmesini beklememek lazım herhalde(aslında bunun cevabını bilmesem daha iyi,spoiler yemek istemiyorum).

(Söylediğin gibi akıcı bir kitapsa(Tolkien yazmış zaten farklı bir şey beklenemezdi) problem yok)

• Dol Guldur sahnelerini gerçekten çok merak ediyorum...filmin en etkileyici sahnelerinden biri olacağı kesin!...

• Şu 3d gif'lerde harika olmuş!...

• Filme girerken kalp krizi geçirmessem iyidir, yıllardır bekliyoruz izlemeye kıyamam
  • quote:

(Hobbit'İ okumadım)

Yüzüklerin efendisi kitabındaki bazı olaylar filmde olmamasına rağmen uzun uzun üç film sürdü. Hobbitin kitabı kısa olsa da boş şeylerle doldurulamayacak filmler yapılacak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Şu 3d gif'lerde harika olmuş!...

/>
    />

Başka var mı bunlardan? Gerçekten çok güzel olmuş.

• quote:

/>
    />

Dori nin makyajı nasıl yaptılarsa balmumuyla yapılmış gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

/>

Başka var mı bunlardan? Gerçekten çok güzel olmuş.

kili'nin tipini ilk gördüğümde olmamış demiştim ve hala kararlıyım. tamam, kitaba bağlı kalmak bir mecburiyet değil ancak cüce dediğin sakallı olur arkadaş(cüce uzmanı konuştu).

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

kili'nin tipini ilk gördüğümde olmamış demiştim ve hala kararlıyım. tamam, kitaba bağlı kalmak bir mecburiyet değil ancak cüce dediğin sakallı olur arkadaş(cüce uzmanı konuştu).

Bunlar daha toy ve acemi cüceler daha.(Kili felan.)

Hem sakalları da var işte kesmiş adam daha ne olsun.

Favori karakterlerimden kili.
  • quote:

Dol Guldur sahnelerini gerçekten çok merak ediyorum...filmin en etkileyici sahnelerinden biri olacağı kesin!...

/>

Ben kitapta sanki böyle bir bölüm hatırlamıyorum yanlışımmı var ?

Hatta Gandalfın kitabın yarısından sonra olmaması hayalkırıklığı idi bende hatta demiştim filmi cüceler ve 1 hobbit tek başına sırtlayamaz diye.

• Tolkien severler için...
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25393614/
    (ayın 2'sinde çıkıyormuş.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Dol Guldur sahnelerini gerçekten çok merak ediyorum...filmin en etkileyici sahnelerinden biri olacağı kesin!...

/>

Ben kitapta sanki böyle bir bölüm hatırlamıyorum yanlışımmı var ?

Hatta Gandalfın kitabın yarısından sonra olmaması hayalkırıklığı idi bende hatta demiştim filmi cüceler ve 1 hobbit tek başına sırtlayamaz diye.

Bu forumda daha önce de belirttiğim gibi bu "Dol Guldur" hikayesi kitapta yok, Radagast karakteri de yok, ama filmin önemli karakterlerinden biri olacak gibi gözüküyor fragmanlarda çünkü Radagast'ın da büyük rolü var bu "Necromancer'ı kovma" olayında...Sör Peter Jackson'ın kendisininde belirttiği gibi "The Hobbit Trilogy" sadece hobbit adlı kitaptan yapılmış bir uyarlama değil...Üçleme kitaptaki hobbit hikayesinin başlangıcından "Yüzüklerin Efendisi" ne kadar olan kronolojik olayları da anlatıyor olacak..ama ilk filmde şimdilik çok fazla ekleme görmeyeceğiz gibi geliyor bana hikayeyle paralel gidecek asıl 3. film olan "there and back again" de çok fazla olay göreceğiz gibi geliyor...orman elflerininde içinde olduğu "Dol Guldur savaşları" gibi olaylar olacak...

Orta dünya tarihini bilmeyen ve de kitabı okumayanlar söylediklerimden bir şey anlamayabilirler ama şunu bilin yeter bu Üçleme sadece "Hobbit" kitabını değil "Yüzüklerin Efendisi" hikayesinin öncesinde gelişen önemli olayları da anlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 30 Ekim 2012; 21:36:14 >

•  The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
  • 160 Dakika az değilmi ya o kadar bekledikten sonra.
  • quote:

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.