Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hobbit ilk film sadece maceralarını anlatan bir film olacaktır. Belki 2. film içinde savaş olması lotr ile yarışır hale getirebilir.
  • Evet Beyler 2012 Geldik :D Aralıkta Çıkıcak Film
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

Hobbit ilk film sadece maceralarını anlatan bir film olacaktır. Belki 2. film içinde savaş olması lotr ile yarışır hale getirebilir.

ikinci filmde bolca smaug seyredeceğiz.Savaş 3. filmde olacak
  • daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama bu hobbit uyarlamasını izlemenizi öneririm bence o kadarda kötü değil
    http://www.imdb.com/title/tt0077687/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

Hobbit ilk film sadece maceralarını anlatan bir film olacaktır. Belki 2. film içinde savaş olması lotr ile yarışır hale getirebilir.

ikinci filmde bolca smaug seyredeceğiz.Savaş 3. filmde olacak

pardon ben hala 2 film yapılacağı aklımda kalmış.
  • Aynen oyunu yapılsa süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama bu hobbit uyarlamasını izlemenizi öneririm bence o kadarda kötü değil

Teşekkürler bilgi için... Tamamıyla aklımdan çıkmıştı! Görünce hatırladım animasyonu... Haftasonu izleyecek birşey daha çıktı...

Bir de The return of the king adlı 1980 yapımı bir animasyon daha vardı ama onu hiçbir yerde bulamadım, İMdb hariç;

http://m.imdb.com/title/tt0079802/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 18 Ekim 2012; 17:46:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama bu hobbit uyarlamasını izlemenizi öneririm bence o kadarda kötü değil

Teşekkürler bilgi için... Tamamıyla aklımdan çıkmıştı! Görünce hatırladım animasyonu... Haftasonu izleyecek birşey daha çıktı...

Bir de The return of the king adlı 1980 yapımı bir animasyon daha vardı ama onu hiçbir yerde bulamadım, İMdb hariç;

http://m.imdb.com/title/tt0079802/

Rica ederim yuzuklerin efendisinin falanda animasyonunu izleyebilirsiniz guzel nostalji oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Aynen oyunu yapılsa süper olur

Oyunu var zaten ama çok çok eski.Kitaprakinin aynısını yaşıyorsunuz.İstersen bi arat Hobbit diye.
  •  The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 19 Ekim 2012; 15:36:01 >

• Rüyalarıma girdi yine The Hobbit.
  • TRT1 22.25 LOTR:Kralın Dönüşü var beyler hatırlamak isteyenler izleyebilir.
  • Beyler şimdi bu The Hobbit yüzüklerin efendisinin devamı gibi bir filmmi ?
  • Gollum bu filmde varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

Gollum bu filmde varmı.

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

Beyler şimdi bu The Hobbit yüzüklerin efendisinin devamı gibi bir filmmi ?

Hayır, daha öncesinde yer alan bir hikayeyi baz alıyor.
  • Bi sorum olacak kitabı okuyanlara filmin gösterime girmesine 1-2 ay gidip kitabını alıp okusam mı acaba ?

Bu arada yüzükle aklında soru kalan binlerce kişi var belkide özellikle Yüzük Kardeşliğinde bahsedilen Gollumla karşılaştığında bi iddaaya girmişlerdi bu açıdan film bayağı bilgi verecek geçmişe dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bi sorum olacak kitabı okuyanlara filmin gösterime girmesine 1-2 ay gidip kitabını alıp okusam mı acaba ?

Bu arada yüzükle aklında soru kalan binlerce kişi var belkide özellikle Yüzük Kardeşliğinde bahsedilen Gollumla karşılaştığında bi iddaaya girmişlerdi bu açıdan film bayağı bilgi verecek geçmişe dair.

Bence oku, bazı şeyleri hayalinde canlandırırsın. Filmi izledikten sonra okursan yapamazsın bunu. Tabi bunca karakter gösterildikten sonra nasıl hayal edeceksin bilemem. Ama güzel olur. Ben de çıkmadan önce okuyacağım.
  • LOTR gibi bir film daha gelmeyecek. buyuk beklentiler icine girmiyorum sonra hayal kirikligi oluyor...

bence sizde buyuk beklentiler icine girmeyin.. Para icin yapiliyor film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Ekim 2012; 13:48:17 >
  • elimde hobbit kitabı yok ama Hurin'in Çocukları var.Hurin'in Çocukları ile Hobbit arasında bağlantı var mı?Okumamın faydası olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.