Şimdi Ara

The Godfather yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
29.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba sorunum oyuna tıkladığımda ekrana siyah bir görüntüden sonra başlangıçtaki yazı geliyo ve tam oyun başlarken windows ''godfather.exe çalışmayı durdurdu'' diye bir hata verip oyundan atıyo sebebini bilen yardımcı olursa çok sevinirim ...

• Ekran kartının driver ını güncelle belki hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_6872

Ekran kartının driver ını güncelle belki hallolur
    bende yeni yükledim bu oyunu yaklaşık 1 haftadır bendede aynı sorun var.vista yüklü ekran kartın son driverı yüklü directx in son versiyonu yüklü bende de aynı sorun var oyun açılmıyor.siyah ekran üzerine bi yazı geliyor sonra yanıt vermiyo diyo...

yabancı forumlarda araştırdım paramount.v6 veya benzeri bi dosya varmış onun ismini değiştirince oluyomuş galiba ama ben o dosyayı bulamadım...yardım edecek biri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00100

bende yeni yükledim bu oyunu yaklaşık 1 haftadır bendede aynı sorun var.vista yüklü ekran kartın son driverı yüklü directx in son versiyonu yüklü bende de aynı sorun var oyun açılmıyor.siyah ekran üzerine bi yazı geliyor sonra yanıt vermiyo diyo...

yabancı forumlarda araştırdım paramount.v6 veya benzeri bi dosya varmış onun ismini değiştirince oluyomuş galiba ama ben o dosyayı bulamadım...yardım edecek biri varmı

Alıntıları Göster
    yardım edicek biri varmı
  • quote:

yardım edicek biri varmı

Alıntıları Göster
    çözdüm olayı yabancı bi forumda anlatmışlar movies klasörünü movies.orig yapınca bitiyor...
  • quote:

çözdüm olayı yabancı bi forumda anlatmışlar movies klasörünü movies.orig yapınca bitiyor...

Alıntıları Göster
    Oyun da takıldığınız bir yer olursa yardım etmeye çalışırım bende yeni bitirdim...
    2 milyon küsür $ şehirde dolaşıyorum Don of NYC yim...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: varol0

Teşekkürler dostum sorun halloldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __RasHeeD__

quote:

Orjinalden alıntı: varol0

Teşekkürler dostum sorun halloldu ...

Alıntıları Göster
    arkadasLar oLmuor nasıL yapacaz movies i movis.orig yapıorm oLmuor arkadasLar ßu oYunu Coq iSTiorm YarDmcı oLurSanız Seviniriö

• quote:

Orijinalden alıntı: -baro-

arkadasLar oLmuor nasıL yapacaz movies i movis.orig yapıorm oLmuor arkadasLar ßu oYunu Coq iSTiorm YarDmcı oLurSanız Seviniriö

Alıntıları Göster
    oyunda mouse sağa döndürünce sol, sola döndürünce sağa gidiyor bizim adam. nasıl düzelticem? baro movis.orig deil movies.orig

• quote:

Orijinalden alıntı: Al Capone!

oyunda mouse sağa döndürünce sol, sola döndürünce sağa gidiyor bizim adam. nasıl düzelticem? baro movis.orig deil movies.orig

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyuna giriyorum prolude bölümünü oynayıp karakter yaratma ekranında isim yazamadan oyundan atıyo isim yazma kutucuğunda harf basmıyor bi kaç kez tıklayıncada oyundan atıyor
  • quote:

ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • quote:

dediğin gibi yaptım oyunu başlatıyor ama ilk yazılar geçtikten sonra tekrardan kapatıyor. Godfather.exe de sorun oluştu diyerek....
  • quote:

işe yaradı çok teşekkürler
  • quote:

Allah razı olsun , valla yapmadığım şey kalmadı bunu yapınca açıldı.oh be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

quote:

dediğin gibi yaptım oyunu başlatıyor ama ilk yazılar geçtikten sonra tekrardan kapatıyor. Godfather.exe de sorun oluştu diyerek....

• quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

quote:

Alıntıları Göster
    yaw bende de aynı problem var bende movies.orig yaptım godfather yazısı gelio ve takılıo godfather.exe hatasını verio

• quote:

Orijinalden alıntı: 7RoadRunner7

yaw bende de aynı problem var bende movies.orig yaptım godfather yazısı gelio ve takılıo godfather.exe hatasını verio

Alıntıları Göster
    gerek kalmadı oyun simgesini üstüne sağ tık yönetici olarak çalıştır ve evet çalıştı
  • quote:

gerek kalmadı oyun simgesini üstüne sağ tık yönetici olarak çalıştır ve evet çalıştı

Kardeş çok sağol valla hiç aklıma gelmezdi aklını öpeyim çok çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: warhelmet1

quote:

Kardeş çok sağol valla hiç aklıma gelmezdi aklını öpeyim çok çok sağol

Alıntıları Göster
    yav arkadaşlar bende de aynı sorun oluyo herşeyi yaptım sonra işte bu sizin dediğiniz movies i movies.orig diye yazdım profil yaratma yerine kadar geldim çok sevinçliydim ama adımı yazarken gine harf basmadı sonra o kutucua bastım oyundan gine attı nolur yardım edin oyunun filmini çok seviyorum oyunu da oynamak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gtasan123

yav arkadaşlar bende de aynı sorun oluyo herşeyi yaptım sonra işte bu sizin dediğiniz movies i movies.orig diye yazdım profil yaratma yerine kadar geldim çok sevinçliydim ama adımı yazarken gine harf basmadı sonra o kutucua bastım oyundan gine attı nolur yardım edin oyunun filmini çok seviyorum oyunu da oynamak istiyorum

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM MESELA GÖREVDE ÖLÜNCE Bİ EKRAN GELİYOR QUİTGAME VE YENDEN BAŞLA GİBİ YADA ONUN GİBİ BİŞEY BEN ORAYA GELİNCE TUŞLAR ENTER YAPMIYOR YANİ TIKLAMIYOR BÜTÜN HEPSİNİ DENEDIM SORUN CRACKDEMI YOKSA BENDEMİ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.