Arkadaşlar bu oyunu çok önceden oynuyodum,forumda benzer bir sorunu gördüm ama tam cevap bulamadım sorunuma. Sorun şu ki oyunu internetten buldum ve indirdim.küçüklüğümün oyunudur ve cok severek oynardım. Yüklerken hiç bir sorun çıkmadı gayet güzel girdim oyunuda açtım,ancak oyuna girip, tırı seçip new game dedikten sonra açılması için bekliyorum,bilenler bilir,yükleme ekranında bir manzara ortada da king of the road yazıyor. o dolduktan sonra en sonunda bi anda bilgisayarı yeniden başlatıyor. Bana oyunun grafikleri düşük olduğundan gibi geliyor ancak,yine de tam anlayamadım.Bu sorunu çözmeyi çok istiyorum yardımcı olun lütfen. Ayrıca eğer tır yerine araba seçersem oyun açılıyor,ama yine oyunun tüm özelliklerini kullanamıyorum. Kamera açısını değiştiriyorum mesela yine yeniden başlatıyor. Bi yardım lütfen
Bu oyunu biliyorum bende küçüklüğümde az oynamamışımdır çok efsane bir oyundur. Sorununa gelince uyumluluk seçeneklerini bir kurcala istersen. Windows Xp , Windows 7 gibi seçeneklerle açmayı dene.
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho62
Bu oyunu biliyorum bende küçüklüğümde az oynamamışımdır çok efsane bir oyundur. Sorununa gelince uyumluluk seçeneklerini bir kurcala istersen. Windows Xp , Windows 7 gibi seçeneklerle açmayı dene.
Hocam denedim oradaki seçeneklerin hepsini denedim ama olmuyor,şöyle söyliyim oyunda bir araba seçme durumu var birde,truck, araba seçilince bell bi süre sonra atıyor,tır seçince hiç giremiyorum. Ayrıca XP Kullanıcısıyım neden olmuyor anlamadım hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grugum -- 26 Haziran 2014; 0:48:29 >