Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey değil, takıldığın başka yer olursa biliyorsam cevaplarım.
  • aslında böyle mafia tarzı oyunları çok severim,bunu oynamak nasip olmadı daha.
  • güzel oyun ama mafiayı daha çok öneriyorlar
  • Evet öyle Mafia daha iyi ama her ikiside zevkli oynarsan
  • Saltuk sanırım oyunu bitirdim.Map e geldiğimde bölgelerin kenarlarında benim simgem çıkıyor ve bir videoda ben koltuğua oturuyorum adam elimi öpüyor son yaptığım görevse 8 binayı bombalamaktı
  • Oyunu %100 bitirebilmen için tüm dükkanlardaki kasaları patlatman lazım, adam öldürme stillerinin hepsini becerebilmen lazım yoksa %100 bitmiş sayılmıyor.
    Ben bıraktım o yüzden.
  • Oyunda cok enteresan seyler oluyor. Bazen bastigim tus sonradan tepki veriyor falan. Bunu cozen bir yama var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullet -- 25 Şubat 2007; 20:07:49 >
  • arkadaşlar bu oyundaki arabadan inme ve fare ayarlarındaki sorunu çözmek için gerekli dosyaları olan varsa bi zahmet yollasın
    bütün linkler eski ölmüşler
  • DIIIIIIIIIII DI DI DI DIIIIIIIII DI DI THE GOD FATHER EVET ÇOCUKLAR BEN HERYERİ ALDIM AMA ALL SAFE HOUSE VE STYLS DİYO BUNLAR GALİBA BİRİSİ BÜTÜN EVLERİ AL BİRİSİDE YENİ ÖLÜM SİTİLLERİ VE BİRŞEY DAHA OYUNDA NASIL ARABAYA HIZ LİMİTİ KOYUYOZ BİRDE NASIL ADAM ÇAĞIRIYOZ HE BİZİ TAKİP EDEN ADAMLAR VAR YANİ KORUMALARIMIZ ÖRNEĞİN ÖLDÜĞÜNÜZDE ECZANEDE DOĞUYOYA ADAMIMIZ İŞTE ECZANENİN YANINDA ARA VAR YA ORANIN ARKASINA BAKIN ORDA CORLEONELER VAR YANİ ONLAR SİZİ TAKİP EDİP KORUYO EEEE CORLEONELER ÖLÜMSÜZ NEYSE BEN OYUNDA NASIL HARAÇ KESİYOZYA BİRDE DOSTLAR BEN OYUNDA MEKANLARI DOLAŞIRKEN TABA BASIYOM VE SONRA ADAMIMIZ AĞIR AĞIR YÜRÜYO İŞTE ORASI ÇOK GÜZEL BİRDE NASIL ÖLÜM STİLİ YAPIYOZ
  • Arkadaşlar, oyunun buyuk bolumunu bitirdim,

Tüm çeteleri çökerttim, Safehouseları aldım, Dükkanları bağladım, Şimdi de "get a hit contract" diyor objectivesde ve %100 bitmiş görünmüyor..

Turuncu opsiyonel görevleri de mi yapmam gerekiyor acaba? Oyun bitiyor mu tam olarak?
  • Evet onları yapman lazım, sana ufak görevler veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Evet onları yapman lazım, sana ufak görevler veriyor.

Onları da bitirelim madem :D
    saolun :)
  • Oyun gerçekten süper
  • Bir de arkadaşlar Corleone Tribute yüzde 40da kaldı, nasıl ilerliyor ki bu? zamana göre mi görevlere göre mi?
  • hehe bitirdim sanırım sonunda game copletition tamamen doldu gri oldu hatta, ama kucuk bikaç görev daha var onları da yapıcam :D
  • Slm arkadaşlar GodFather da bi bölümde takıldım böle bi eve gidiyosun kızlar filan war hatta dans filan ediyorlar sonra polisin biri sarı saçlı bi kızı götürüyor sonra onların peşine düşüyosun polise rüşvet verip çıkıyosun binadan sonra polislerle kapışıyosun alarm veriliyor sonra bi yere giriyorum sonra ordada polisleri pataklıyorum sonra kızı kaçıran polisi kovalıyorum sonra asansörle çatıya çıkıyoruz orda takıldım orda ne yapıcam bilen warsa sölesin lütfen... ÇOoOKKkk ACiiiLLL YARDııMM...şimdiden tşkr...

• adamın yakasından tutup çatıdan aşağı atcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 7 Mart 2007; 11:21:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

adamın yakasından tutup çatıdan aşağı atcan

Yardımın için saolasın dostum... bide çok fazla oluyorum ama GodFatherın türkçe yaması warmı acaba nerden bulabilirim...
  • Sanırım yok.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.