Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: woofer1990

beyler bu oyunda arabadan inme tuşu hangisi?

aynen bu soruyu soracaktım bende arabadan inemiyorum delirecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: akçaabat

quote:

beyler bu oyunda arabadan inme tuşu hangisi?

aynen bu soruyu soracaktım bende arabadan inemiyorum delirecem

arkadaşlar ARABADAN İNME SORUSUNU SORAN 100000000. KİŞİSİN forum diğer sayfalarına bir bakın lütfen. crackle alakalı olduğundan bu sorun malesef cevapsız kalcak

• abi şu sag sol dönme işini cözebilen var mı ? mouse filan bir b.k yapamıyorum bu yuzden

lütfen yardımmmmmmm
  • abi tamam siz de haklısınız da en azından pm atın bana Allah aşkına arabadan inemiom yaaa offf
  • hiç beğenmedim godfatherı gerçekten çok eksiğği var.bunlardan ilk göze çarpan kendimiz ayrılıp çete kurmalıyız başka isimle.vede her yern sahibi oldum ama hala kend admlarım bana kid diyo
  • quote:

abi tamam siz de haklısınız da en azından pm atın bana Allah aşkına arabadan inemiom yaaa offf

Al kardeşim sen bu daemon toolsu yükle sonra pm ne bakhttp://r*a*p*i*dshare.de/files/27664108/Daemon_Tools.rar.html

• Daha ne yapalım arkadaşlar.Sizler bu oyundan keyif alın ve lütfen hemen eleştirmeyin.Eğer filmi izleyin sonra oyunu oynayın bence o zaman hem görevler kolay biter hemde zevk alırsınız.
    @gokberg:
    Dostum bu oyun tamamen filme göre uyarlanmış zaten öyle olmasa kimse almazdı.Kendi ailemizi kurma fikri güzel ama o zaman adı godfather olmazdı Yourfamily olurdu.Oyunda bi dolu eksik var ama filmih hatırına idare ediyoruz.Mafia var hoşlanmayanşar için ben oynayamadım daha ama çok iyi diyorlar.Deneyebilirsin.Hatta dene banada anlat beraber takılalım oyuna

• Arkadaşlar oyun daha yeni elime geçti yükledim fakat başlarken siyah ekran geliyo ve hiç bir ilerleme olmuyo eski sayfaları okudum benzer durumda olanlar var ama net bi cevap yoktu. Bilen biri anlatabilirse çok memnun olucam.

Şimdiden teşekkürler
  • Ya sürücünü güncelleştireceksin eğer olmadıysa yeni ekran kartı
  • ekran kartım 9600 pro read me de desteklediği yazıyo driver da 6.7 yani güncel başka bi yorumu olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

ekran kartım 9600 pro read me de desteklediği yazıyo driver da 6.7 yani güncel başka bi yorumu olan var mı?

Arkdaşım senin sorunu bir arkadaşımız daha yaşamıştı topcin diğer sayfalarına bir göz at istersen
  • GTA'lar gibi mi istediğimiz yeri falan dolaşıyomuyuz. Eğer bölüm bölümse iğrenç olur. Bi bölüm geçme. Oyun bitti. GTAların hikaye biraz kopya ama oyun güzel
  • ARKADASLAR BU OYUNUN TURKCE AOLYAZISINI BULABILIRMIYIZ ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

Arkadaşlar oyun daha yeni elime geçti yükledim fakat başlarken siyah ekran geliyo ve hiç bir ilerleme olmuyo eski sayfaları okudum benzer durumda olanlar var ama net bi cevap yoktu. Bilen biri anlatabilirse çok memnun olucam.

Şimdiden teşekkürler

Sorun çözüldü nihayet başka bi dvd aldım onda da arabadan inmiyodu ama bildiğiniz yollarla halletim.
  • oyun hakkında bir iki şey eklicem.. bende..

biraz geç oynama fırsatı buldum biyerden ripini buldum kuçuk boyutlu olduğu için çektim oynuyom..

eskiden mafia oyununu yarım bıarakmıştım baştan solim bole oyunları pek sev mem ama bunda farkli bi hava var bence..

oncelikle insanları oldurme ve dovme şekillerine bayııldım çok iyi hazırlanmış ayrıntılar polis kovalamaları ne çok zor ne kolay gta dan iyi bence.. olisler gene birazdaha zeki gta dakilerden..
    burda genelde oyunun eksik ayrıntılarından soz edilmiş hep evt doğru şeyler var ama iyi ayrıntılarından soz eden pek yok bende ona deyineyim..

insanların sizden tırsması haraç kesme gibi ayrıntılar çok gusel bikere ..
    rüşvet vererk banka soyma yada oldurerek soyma gibi seçenekler var..
    nişan almada ilk baş zor gorunsede alişinca iyi duvara sinme vb ozellikler çok hoş ( fakat şu sinmeyi second sight deki gibi yapssalar daha ii olurdu..)
    elinizde tufekle gezip yada normal gezince size verilen tepkiler faklı doverek oldurunce yada başka turlu elinize geçen saygınlık farklı..
    bobbalar molotof kokteylleri vb. seylerin patlamaları hasarlar gusel olmuş adamımıza bomba gelmese bile dalgasıyla yere yığılabilio bombalarla kasa açma soygunlar.. çok hoş gene..

benim en çok uzulduğum yan ise saygınlık pek işe yaramayişi.. birazdaha emrimize adam verilebilirdi mesela saygınlık arttıkca gidip patrondan yanına iş için adam alacaksın bunu gibi bişe saygınlık duşerse vermeyecek patron gene saygınlık arttıkca rakiplerin çatışmada kaçmaya başlıcak felen..

bence en buyuk eksikliği bu birazdaha dedaya inerler umarım ikinci seride

bide benim anlayamadığım bişe var burda haraca bağladığımız mekanlardan nekadar zamanda bir odeme alıoz ben bayadır oynıom bikere odeme oldu onunda bi kısmı carlone tirubite die kesildi bişe anlamadım ben bu işten yane..

• Şimdi Öncelikle şuradan başlıyayım o 42. Dk da bitirdik darısı bitirmeyenlerin başına diyen arkadaşıma 2 çift sözüm olacak.

Arkadaş yol ortalarında kovalama süreleri zaten 12-20 dk yada 5-10 dk ve burada kaç kez kovalama oluyor bunları toplasan dediğin süreyi geçiyor ha kaldıki zaman olmadan görevlere koşturdugun arabayla geçen zamanlar bunlarda üzerine eklenince resmen zaman çoğalıyor sen nasıl Don Carleone olabildin diye sorabilirim sana Ben Dün gece 1 den 4 e kadar Oynadım bugunde Öğlen 1 den Akşam 10 A kadar oynadım ama nedense hala Underboss um Şimdi Underboss oldum ve Bir görev aldım anlıyacağın bu oyunu başından belki 1 gün kalkmasam bitiririm fakat şimdiki görev haritada 4 eşit mavi yer gösteriyor her mavi yerde çeşitli mafyaların ana mekanları var Örn:Don Carleone gibi Adamlar her yere Pusu kurmuş bir vaziyette inanılmaz zor bir şekilde sana Guard vermeden o yelerin hepsini ele geçirmeni istiyor ben daha buradayım mesela ve çıktım oyundan o görev neredeyse zaten 1 saat sürecek şimdi Tekrar Sorarım Sana Sen nasıl olurda oyunu 42 dk Da bitiriyorsun?

Birde Arkadaşlar Oyunu Bitirme %' desi nerede yazıyor Mission Complate diyorsanız %100 seviyesindeyim şu an ama başka bir yer diyorsanız bilmiyorum...

Oyunu Kısadan hisse yöntemi ile bitirilebilme şansımız varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..

May I have Help Plz...

• quote:

Orjinalden alıntı: spoilerman

ARKADASLAR BU OYUNUN TURKCE AOLYAZISINI BULABILIRMIYIZ ACABA

Arkadaşım malesef yok.Çünkü text dosyası yok bu oyunda direk ingilizce.
  • quote:

Şimdi Öncelikle şuradan başlıyayım o 42. Dk da bitirdik darısı bitirmeyenlerin başına diyen arkadaşıma 2 çift sözüm olacak.

Arkadaş yol ortalarında kovalama süreleri zaten 12-20 dk yada 5-10 dk ve burada kaç kez kovalama oluyor bunları toplasan dediğin süreyi geçiyor ha kaldıki zaman olmadan görevlere koşturdugun arabayla geçen zamanlar bunlarda üzerine eklenince resmen zaman çoğalıyor sen nasıl Don Carleone olabildin diye sorabilirim sana Ben Dün gece 1 den 4 e kadar Oynadım bugunde Öğlen 1 den Akşam 10 A kadar oynadım ama nedense hala Underboss um Şimdi Underboss oldum ve Bir görev aldım anlıyacağın bu oyunu başından belki 1 gün kalkmasam bitiririm fakat şimdiki görev haritada 4 eşit mavi yer gösteriyor her mavi yerde çeşitli mafyaların ana mekanları var Örn:Don Carleone gibi Adamlar her yere Pusu kurmuş bir vaziyette inanılmaz zor bir şekilde sana Guard vermeden o yelerin hepsini ele geçirmeni istiyor ben daha buradayım mesela ve çıktım oyundan o görev neredeyse zaten 1 saat sürecek şimdi Tekrar Sorarım Sana Sen nasıl olurda oyunu 42 dk Da bitiriyorsun?

Birde Arkadaşlar Oyunu Bitirme %' desi nerede yazıyor Mission Complate diyorsanız %100 seviyesindeyim şu an ama başka bir yer diyorsanız bilmiyorum...

Oyunu Kısadan hisse yöntemi ile bitirilebilme şansımız varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..

May I have Help Plz...

SORUMA YANIT İSTİYORUM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 7 Ağustos 2006; 1:10:39 >

• yav bende bu silhların levellerini nerden arttırıyoz onu bulamadım silahlar nasi gelişio orda upgrates bolumunden yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

yav bende bu silhların levellerini nerden arttırıyoz onu bulamadım silahlar nasi gelişio orda upgrates bolumunden yapamadım

Uprage var ordan.gerçi ben oyunu sildim ama öyle hatırlıyorum.Yapamamanın nedeni 1.fulldur 2. sebep ise limiti doldurmuşsundur förev yaptıkta limit elde edebilirsin.Birde kimse kimseye cevap vermek zorunda değil.Yok cevap istiyorum, yok bulun v.b. sorular hiç hoş değil. Oyunu kısa bi şekilde bitirmek derken neden bahsettiğini anlamadım.Yİne cevaplamaya çalışayım; Oyunu %100 savesi var ama ne anladık o zaman oyundan.Birde hileler var 4-5 tane yardımcı olabilir ama inanın bana hiç gerek yok( zaten kullanamadımda).Oyun kolay. Misson complate yaza bilir.Birde sarı noktalı yerleri bitirmen gerekiyor. Ben mesela daha almadık yer olmasına rağmen Oyun full bitti bilmiyorum nedenini.Umarım yardımcı olmuşumdur

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.