Şimdi Ara

The Game Awards 2024 | ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
7
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TheGameAwards'tan bir gün önce gün içinde bazı lezzetli PlayStation haberleri geliyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 11 Aralık 2024; 16:38:25 >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Days gone paylaşmış, olur mu bir çılgınlık hem Days gone hem Dying Light 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Myth Wukong Xbox duyuru gelir mi ..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 12 Aralık 2024; 2:8:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugra69 kullanıcısına yanıt

Bilmiyoruz ki hocam olur mu olur herşey beklenebilir ucu açık çünkü. :)

• The Game Awards 2024 | ANA KONU

Days Gone Apocalypse Edition (PS5 PRO)

The Game Awards 2024 | ANA KONU

GOD OF WAR GREEK SAGA COLLECTION (PS5 PRO)

• gamer-x kullanıcısına yanıt

Şunları duyursalar da konsolu almak için bir sebebim olsa.

Days Gone sanmıyorum ben, fişini çektiği oyunu tutup rms yapıp satmaya kalkmasın tekrar bi zahmet Sony büyük eleştiri alır.

• Days Gone için hiç umutlanmak istemiyorum. Geçen umutlandık, hayal kırıklığına uğradıkThe Game Awards 2024 | ANA KONU 

• bugra69 kullanıcısına yanıt

Days Gone haberleri dönüyor valla, ya remastered yada 2. Oyun

• Days Gone söylentileri bile ses getirirken devam oyunu neden gelmez anlam veremiyorum. Horizon kadar değeri yok mu bu oyunun?

• Mafia: The Old Country Kısa bir Teaser Sızdırıldı!!

2025 Yaz Aylarında Çıkış Yapacak!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Aralık 2024; 14:42:35 >
    Bu red dead mafia olmuş 😄 En sevdiğim iki serinin karışımı 😄 Neyse Mafia nin tahmin ettiğim gibi 2025 yazına çıkacak olması Gta 6 nın da ertelenmeyeceği anlamına gelir benim için.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

Sony için yok. Ne Horizon aşkıymış! be.. Horizon’ın Lego oyunu, Horizon’ın duyurulan Online oyunu, Horizon’ın Remastered saçmalığı.. Yağdırıyorlar resmen. Kusma isteği uyandırmaya başladı artık.

GTA dan sonra şimdide RDR nin dizaynını kullanmışlar. Bir sonraki mafia Horizon evreninde geçer artık.

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Valla oyun güzel olsun da hocam ben razıyım. Hikayesi, Kurgusu, oyunda ki Mekanikleri ve Günümüz şartlarına ayak uydurması bile bir çok oyuncu mutlu edecektir. En merak edilen şey ise yan görevleri nasıl ele aldıkları olacak gibi görünüyor. :)

• 2025 beni felaket heyecanlandırıyor. Bütün sevdiğim oyunlar aynı yılda çıkması. (Umarım erteleme yemezler)

Aslında atmosfer olarak en kendine özgü olanı Demon's Souls'tu. Sürreal ve izole, ele geçirilmiş ortam hissi vardı. Tabi orijinal olanı kastediyorum. Remake'te o olayı biraz bozdular.

Elden Ring ise bölüme göre değişiyor. Bazı bölümlerde, vermek istediği atmosferi BB kadar yoğun verebiliyor. Mesela DLC'de Belurat ve Jagged Peak iyiydi. Ancient Ruins'ten görülen manzara da örnek verilebilir.

• Özellikle son 6-7 senedir bu ödülün bir kıymeti kalmadı ama adet yerini bulsun. Bu sene GOTY Adayım Silent Hill 2 ama aday olmadığı için Metaphor almasını istiyorum.

Days Gone 2 duyurulsa iyi olur.

• Goty Metaphor'un olmalı ama FF'e daha yakınlardır bence. Elden almasın da :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.