|
Bildirim
|
Yılın oyunu kargo çöpü olmaz umarım
|
Resmen Japon oyunlarına ve Sony ye torpil geçmeye devam ediyorlar geçen yıl da Dünya nın gelmiş geçmiş en iyi oyunu olan RDR 2 nin hakkını yiyip çöp gow ı goty yapmışlardı. Bu yıl ki adaylar ise tam bir skandal.
Control- Bitirdim çöp Death Stranding- Amele oyunu bedava verseler oynanmaz çöp Super Smash Bros. Ultimate- Dünya da oynayacak tek bu oyun kaldı deseler yine yüzüne bakmam çöp oğlu çöp Resident Evil 2 Bitirdim ama eski oyunun cilalanmış hali goty ye aday olması bile komedi Sekiro: Shadows Die Twice- Bir başka japon çöpü 12gb boyutu ile aday yapmışlar utanmadan The Outer World- Bu da saçma sapan oyun yokluktan neyi aday yapacaklarını şaşırmışlar. Benim GOTY adayım muhteşem atmosfer ve grafikleriyle açık ara Metro Exodus dur. |
yazık 1 yıldır acısı geçmemiş :DD
|
Oyunu oynamadan yorum yapma oyun sonradan açılıyor yılın oyunu olucak kadar güzel değil ama gayet güzel oyun eminim bir xbox exclusive oyunu yılın oyunu olsa organizasyonu hiç kötü bulmazsın
|
Bu cacık organizasyon için birbirimize girmeye gerek yok. Hakeden kazansın. Bu listeye göre benim görüşüm yılın oyunu Sekiro. Ama biraz biliyorsam bu işleri, Kojima tayfa oyları yağdırıp, kargocu simülatörünü yılın oyunu yapar. Ben olsam tabiki aday bile göstermezdim. Onun yerine Metro: Exodus yada Disco Elysium çok çok daha fazla hakediyor.
|
çok merak ettiğim birşey var, eğer kargo oyununu kojima yapmasaydı o oyun şu listye girebilir miydi yada popüler olabilir miydi?
|
Remake bir oyunun aday gösterilmesi komedi gerçekten. Control varken Exodus'un olmaması bu ödülün saygınlığını sorgulanır hâle getiriyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Kasım 2019; 20:56:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |