Şimdi Ara

The Game Awards 2019 Adayları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Disco Elysium, GOTY adayı da olmalıydı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmemde My friend pedro ödül almazsa allah belanızı verir, ayrıca A Plague Tale'a ödül bekliyordum ama Death Stranding varken işi çok zor umarım en iyi Oyuncu ödülünü de Mads Mikkelsen alır.

• Bu cacık organizasyon için birbirimize girmeye gerek yok. Hakeden kazansın. Bu listeye göre benim görüşüm yılın oyunu Sekiro. Ama biraz biliyorsam bu işleri, Kojima tayfa oyları yağdırıp, kargocu simülatörünü yılın oyunu yapar. Ben olsam tabiki aday bile göstermezdim. Onun yerine Metro: Exodus yada Disco Elysium çok çok daha fazla hakediyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • GOTY için Control ve Death Stranding arasında gidip geliyorum. Bu sene GOTY seçimi biraz muallakta bence. Sürpriz seçimler olabilir.

• Geof arkadaşı olduğu için kojimaya verir ödülü . Çok fazla da tepki çekeler , güzel hareket olur .

Bence sekiro almalı , sekiro olmuyorsa RE 2 kesinlikle .

• 15 kasımda çıkış yapan sw oyunu yetişmemiş. Saçmalığa bakar mısın. Ki daha shenmue 3, mechwarrior 5, phoenix point falan var. Kojimanın egosunu okşarsınız artık törende

• Death Streanding'i yaklaşık 10 saat oynadım, şimdiden benim için yılın oyunu demem yersiz olsa da, listede yer almasında şaşılacak bir durum yok.

Siz bakmayın burada ahkam kesenleri, bırakın oyunu oynamayı, oynasalar dahi, oyunu yorumlayacak ne kaliteleri var, ne de birikimkeri.

• Death Stranding balonu şişirilip duruyor her camiada, goty ödülünü alacak kesin şaka gibi. 2. Shadow of mordor goty vakası.

• Gta 6 gelene kadar rdr 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan lolde kupayı fpx kaldırdı, hiç bir espor başlığında adı geçmiyor. Yalandan başlık açacağınıza hiç bulaşmayın bari. Onun dışında adaylar pek rahatsız etmedi. Metacritic e göre oyun degerlendirmeyin diyoruz her seferinde, laftan anlamayanlar böyle ödülleri görünce uzuluyorlar sonra.

• her kategoriye sokuşturmuşlar şu kargo sim saçmalığını, umarım her ödülü bu aptal şeye yamalamazlar sonuçta oyun basınindan degil oyuncudan aldigi puanlar daha onemli yere sahip ve bu saçmalık 5.8 almış. yılın oyunu outer wolds yada sekiro olmalı. kojimanin farklı olacagim derken mokunu cikardigi bi oyun oldu ds baska birsey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 20 Kasım 2019; 7:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insomniac34

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    The Game Awards 2019 Adayları

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Death Stranding balonu şişirilip duruyor her camiada, goty ödülünü alacak kesin şaka gibi. 2. Shadow of mordor goty vakası.
    Shadow of Mordor GOTY falan almadı, tüm ek paketlerin yer aldığı sürümle, ödülü karıştıracak kadar bilgisizsiniz. Bence yorum yapmazsanız daha sağlıklı olur...

• Sekiro ve Death Stranding yılın en iyi oyunlarıydı. DS ilerledikçe açılıyor, oyunun sonu merak ettiriyor hikayesi güzel. Adam vurmakla GOTY olunmuyor isteyen Pubg oynasın
  • Remake ile remaster aynı şey değil, remake'ler gayet ödül alabilir.
  • Abi insanlar Resident Evil 2'yi oynadı hemen unuttu galiba ya da dalga geçiyor. Bu senenin direk en çok beğenilen oyunudur kendisi!
  • Geçen sene god of war gibi yenilikçi bir oyuna verdikleri için bu sene resident evil 2 yi ödüle yakın görüyorum, hem basın hemde oyuncular oyunu çok beğendi, ödülü almaması için hiç bir neden yok
    The Game Awards 2019 Adayları

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.