Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
276.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bane

Altyazı yok hala

13. bölüm=http://s8.dosya.tc/serv...e_flash_s02e13.srt.html

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lümpen kullanıcısına yanıt
    Dosya bulunamadı.
  • quote:

Dosya bulunamadı.

Sabah yuklemistim silinmis 5 dk icinde tekrar yukler alinti yaparim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

quote:

Dosya bulunamadı.

Sabah yuklemistim silinmis 5 dk icinde tekrar yukler alinti yaparim sana.

Tamamdır hocam teşekkürler.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    http://s8.dosya.tc/server/9y77jq/the_flash_s02e13.srt.html 13. Bolum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lümpen kullanıcısına yanıt
    Tekrar sağol,spoiler yememek için sayfa başına bakmamıştım çevirmen bırakmış.
  • Filmin ana kötü karakteri olan zooma niye her bölüm maximum 1 dakika ayrılıyor ? Kötü bence bu. Şuana kadar 5 defa kim oldugunu ögrenmemiz lazimdi.Ama toplam gösterdikleri dakika 1 bölüm bile etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

Filmin ana kötü karakteri olan zooma niye her bölüm maximum 1 dakika ayrılıyor ? Kötü bence bu. Şuana kadar 5 defa kim oldugunu ögrenmemiz lazimdi.Ama toplam gösterdikleri dakika 1 bölüm bile etmez.

Snart bile en az 3 bolum yapar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

Filmin ana kötü karakteri olan zooma niye her bölüm maximum 1 dakika ayrılıyor ? Kötü bence bu. Şuana kadar 5 defa kim oldugunu ögrenmemiz lazimdi.Ama toplam gösterdikleri dakika 1 bölüm bile etmez.

Snart bile en az 3 bolum yapar :)

Aynen öyle. Öteki bölüm artik kim oldugunu ögrenmemiz lazim şu zoomun.Bölümlerin zoomla alakası yok ki.Zoomla savaşmaya gidiyoruz diyorlar.Zoomun yolladıgı meta insanlarda savaşip 30 sn zoomu gösteriyolar bitiyor bölüm.Ben geniş geniş bu zoom kim napmış amacı ne neden böyle davranıyor ögrenmek istiyorum.Şu tarz bölümler çekmekden vazgeçip kötü karakteri 5-6 inci bölümde aciklayip daha sonra o karakteride işleseler.Hatta o karakterin geçmişine flashbackler olsa daha iyi olur.

• Zoom da çatır çutur öldürüyor herkesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 - Bruce Wayne (Batman)
    5 - Hal Jordan (Green Lantern)
    6 - Diana Prince (Wonder Woman)

justes league i toplamış adamlar bi superman eksik

• Zoom reyiz adamdır,Barry'nin işleri sıçıp batırmada eşi benzeri yok bana göre en yeteneksiz süper kahraman.Yada dizide böyle yansıtılıyor.
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

DC olduğu için neden olmasın dicem olabilir ama sanmıyorum göndermeyi çaktılar Dianayı çözemedim yalnız diyebilirim. İşin garibi supergirlü gösterdiler onu gören varmı? sanırım yakında ortak bölüm olucak ondan olabilir.Ayrıca barry yine antikalık yaptı ve kolay yakalandı bakalım cisco onu kurtarıcak gibi welssde var aynı şekilde. Bence jesseyi kurtarıp daha sonrasında earth 1'e dönerler diye tahmin ediyorum zoom başka bahara kalır bence.

Yalnız dikkatimi bir yüzük çekti sanırım legion yüzüğü idi ayrıca birde bir şapkalı adam gördüm oda jonah hex sanırım o kesitler çok iyi olmuş diyebilirim özellikle Legion yüzüğünü merak ettim kesin bir dizide işlencek ya legend of tomorrow yada Supergirl ikisinden biri olabilir bakalım görücez?

• Hep ayni gece altyazisi çikardi hala çikmadi ya... Acayip merak ettim bölümü..
  • Arkadaşlar dizilab dan altyazı indiriliyor

Zoom bildiğin mafya gibi adam.
  • quote:

Zoom reyiz adamdır,Barry'nin işleri sıçıp batırmada eşi benzeri yok bana göre en yeteneksiz süper kahraman.Yada dizide böyle yansıtılıyor.

Lütfen
    en beceriksiz kahraman arrowdur unutmayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Zoom reyiz adamdır,Barry'nin işleri sıçıp batırmada eşi benzeri yok bana göre en yeteneksiz süper kahraman.Yada dizide böyle yansıtılıyor.

Lütfen
    en beceriksiz kahraman arrowdur unutmayalım.

Onu izlemediğim için bilmiyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Cisco ile ilgili teori:

Herkes Earth-2 Cisco'nun öldüğünden bahsetmiş falan bunu henüz bilmiyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Earth 2'deki Cisco güçlerine tam anlamıyla hakim. Zoom ile başa çıkamayacağını bildiği için orada saldırmak yerine kendini Zoom'un eliyle aynı frekansta titreştirip durumdan yırtmaya çalışmış olabilir. Önümüzdeki bölüm onun da akıbetini anlarız.

çok mantıklı hocam
  • IGN'de easter-egglere bakarken şu aklıma geldi (pek spoiler sayılmaz)

Geçenlerde Flash'ın Supergirl'e gideceğini duyurmuşlardı bu bölümde de Supergirl gördük. Neden duyuru yapmadan direk karşımıza çıkarmadılar bu bölümden sonra duyuru yapabilirlerdi, biz de izlerken aaa supergirl derdik.
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Adamın elinde ok ve yay var ne yapmasını bekliyorsunuz? Dizidekilerin yarısının da havada ok tuttuğunu unutmayalım.

Diğer tarafta utanmasa zamanı durduracak kadar hızlı koşan bir adam var ama herkesten dayak yiyor.
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.