Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
275.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Göndermelerle doldurmuşlar bölümü. Çokta güzel olmuş.
    Önümüzdeki bölüm Zoom'un kim olduğunu öğreniriz gibi geliyor. Ayrıca şu sonda kafasını cama vuran maskeli eleman kim çok merak ettim. Onunda altından önemli bir şey çıkacak gibi.
    Reverb çok karizma olmuş ama hemencecik telef oldu. Cisco artık ibret alır biraz.
    Ha birde Floyd ve Joe iyi güldürdü bu bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 11 Şubat 2016; 0:12:01 >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    altyazı bir kaç gün gelmez bence, diziyi birinin sahiplenmesi lazım önce. ingilizce izledim bende

göndermelerle dolu güzel bölümdü, zoom terör estirdi. e2 cisco fena olmuş, o kadar laftan sonra ölmesi ilginç oldu ama üstteki teori mantıklı geldi. deadshot çok iyidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Şubat 2016; 0:32:39 >
  • Efsane bölümdü. Diğer bölümü cok merak ediyorum.

Bakalım nasıl kacacaklar Zoom'un elinden Flashin e2deki annesiyle konuştuğu sahne duygusaldi baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Süper kız da güzelmiş,o diziyi de izliyim bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Arkadaşlar türkçealtyazı.org'a baktım altyazı hala gelmemiş ben de türkçe altyazı bekleyen vardır diyerek dosya tc'ye altyazıyı yükledim isteyenler indirsin:
    13. bölüm=http://s8.dosya.tc/server/9y77jq/the_flash_s02e13.srt.html

Hocam siz mi çevirdiniz?Neden sitelerde yok ki

@b0Ni
    Patty`e benziyor biraz

@omaTR
    Valla biz seviyoruz yine de Arrow Adamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 11 Şubat 2016; 2:45:09 >

• herşey bir kenarı zoom diziyi götürüyor,mundar etmeseler bari
  • Bu haftaki bölüm rnfesti haftaya bu bölümü ve yeni bölümü arka arkaya izleyeceğim cidden hak ediyor bu bölüm çizgiroman okuyormuşum gibi hissettim çünkü.

• Benim anlamadığım niye barry zoom gibi yapmıyor.
    Zoom geldi arkadan eli soktu geçti. Barry olay yerine geliyor, düşmanın önünde bekliyor, sohbet ediyor, laf dalaşına giriyor ,saf saf bakıyor . Direk mekana ilk girdiğin anda vur yumruğu bayılt sonra tutsakken konuşsana be adam.

• akadaşlar ilk sezonla ilgili bişey sorucam. dizinin geneliyle alakalı hatta.

malum gelecekteki flash, reverse-flash ile birlikte geçmişe gidiyor kendini kurtarmak için, küçük halini kurtarıyor ve sonra reverse-flash ile kavga ediyor. buraya kadar sıkıntı yok. ondan sonra reverse-flash geri dönücekken birden hızını kaybediyor ve o zamanda kalıyor. Ama gelecekteki flash'a ne oluyor? Reverse-flash sürekli gazeteden kontrol ediyordu flash ortaya çıktı mı diye ama yok. Nereye kayboluyor flash bileniniz var mı? Daha önce hiç çizgi romanını falan okumamıştım belki orda bahsediyordur.
  • zoom
    eddie
    çıkmazsa 7 gün uzaklaştırsın beni yöneticiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 11 Şubat 2016; 7:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Arkadaşlar türkçealtyazı.org'a baktım altyazı hala gelmemiş ben de türkçe altyazı bekleyen vardır diyerek dosya tc'ye altyazıyı yükledim isteyenler indirsin:
    13. bölüm=http://s8.dosya.tc/server/9y77jq/the_flash_s02e13.srt.html

Hocam siz mi çevirdiniz?Neden sitelerde yok ki

@b0Ni
    Patty`e benziyor biraz

@omaTR
    Valla biz seviyoruz yine de Arrow Adamdır

Cevirmen birakmis ceviriyi o Yuzden yok.Ben cevirmedim internette buldum bunu da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

akadaşlar ilk sezonla ilgili bişey sorucam. dizinin geneliyle alakalı hatta.

malum gelecekteki flash, reverse-flash ile birlikte geçmişe gidiyor kendini kurtarmak için, küçük halini kurtarıyor ve sonra reverse-flash ile kavga ediyor. buraya kadar sıkıntı yok. ondan sonra reverse-flash geri dönücekken birden hızını kaybediyor ve o zamanda kalıyor. Ama gelecekteki flash'a ne oluyor? Reverse-flash sürekli gazeteden kontrol ediyordu flash ortaya çıktı mı diye ama yok. Nereye kayboluyor flash bileniniz var mı? Daha önce hiç çizgi romanını falan okumamıştım belki orda bahsediyordur.

Reverse Flash geçmişe gidip Barry'nin annesini öldürdüğünde bilinen zaman dilimini değiştirmiş oluyor. Geçmişte yaptığı bu değişiklik sebebiyle Barry'nin Flash olmasını engellemiş oluyor. Reverse Flash normalde gelecekte Flash'a hayran olan bir bilim adamı ve ona benzemek için kendi üzerinde deneyler yapıyor ve Reverse Flash'e dönüşüyor. Yani artık geçmişte örnek alacağı bir Flash olmadığı için kendisi de güçlerini ve Speed Force ile olan bağını kaybediyor. Tekrar geri kazanmasının tek yolu da Barry'nin tekrar Flash olmasını sağlamak. Bunu yapabilmek için de asıl Harrion Wells'i öldürüp onun yerine geçiyor, Star Labs'i açıyor ve normalde 2020'de yapılacak parçacık hızlandırıcısı deneyinin tarihini öne çekiyor. Yani gelecekteki Flash'da Reverse Flash'ın yaptığı bu değişiklikten dolayı geçici olarak varlıktan siliniyor. Taa ki parçacık hızlandırıcısı deneyi yapılıp Barry tekrar Flash oluncaya kadar.

• Bölüm sonundaki maskeli eleman:

Ellerine bakılırsa siyahi biri. Millet yabancı sitelerde Diggle diye tutturmuş ama Diggle çıkmasının hiçbir mantığı yok bana göre. Zaten Diggle'a göre çok zayıf duruyor.

Muhtemelen Earth-2 Wally çıkacak.
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    Bu olay sadece bi gönderme bence. E2'deki normal Barry burdaki 3 süper kahramanı tanımıyordur heralde? Tanıyorsa bile onlar da süper kahraman değildir E2'de diye düşünüyorum.

• Zoom niye eart-1 deki flashın peşinde ki?Diğer paralel evrendeki flashlar bitti mi de bizim barrye yelteniyor?Diğer flashlar bitseydi reverse flashın da gücünü alması gerekirdi.Şimdi diğer evrenlerdeki flashların güçlerini çalsa,çok daha hızlı olması gerekiyor.Eğer çok hızlı olsaydı,cisconun okla vurduğu sahnede vurulmazdı. Reverb zoomun kendisini öldürdüğünü önceden göremedi mi?Havasından yanına varılmıyordu da garibime gitti Sen o kadar geleceği gör zoomun seni öldürmesini göreme he mi?Bence reverb bu olayı gördü ve önlemini aldı.Diğer bölümde bizim ciscoyu eğitecek ve cisco flashı kurtaracak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Guzel olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 11 Şubat 2016; 14:16:37 >

• ilk sezonda gökte kara delik mi ne oluşmuştu o yüzden e2 ile e1 arasında gedikler açılmıştı sanırım zoom barrynin hızcı olmasını böyle öğreniyordu bunlar hızları sayesinde geçmişe gidiyorlar ama paralel evrenlere geçebiliyorlar mı onu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüm efsaneydi

Acaba cisco earth1 e dönünce e2 deki kopyasının güclerini kullanabilcek ki? Kesin ararştırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.