Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    wells olmasa Barry ve ekibi tırt.

Koca bir sezon geçti ve hala Barry hangi meta-insanı görse kumandalı gibi başka yerden akıl alıyor kendi yapamıyor hiç bişeyi.Bu çocuktan olmaz bişe olmamış bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Kasım 2015; 19:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Bence hiç bulaşmıyım ya, sizce Breaking bad nasıl onu öneriyorlar

İlk 2 hatta bazılarına gore 3 sezonu ortalama/ortalama altı olan son 2 sezonuyla ve finaliyle zirve yapan dizi tarihinin en iyi 8-9 dizisinden (kimisine gore en iyi) biri. Ona da başlayabilirsiniz pişman olmazsınız ama arrowun ilk 2 sezonu ve 4. sezonu ile flashin ilk sezonu da gayet kaliteli yapimlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bary allen yine tırt bir şey beceremiyor. Jayi de ezdikce ezdiler acıların çocuğuna göndü adam

• Misal bir seride Zoom Wally West'in karşısında. İsmi Hunter Zolomon. Hatta Wally West'in karısı LINDA PARK'ı öldürmeye çalışıyor.

Edit:

Ayrıca bana göre Zoom:

Joe West.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 5 Kasım 2015; 19:59:27 >
  • Tom Cavanagh, diziye resmen seviye atlatıyor. Oyunculuğu bana göre müthiş. Bu dizinin olmazsa olmazı.
  • Wells reyiz çok agresif

• Kesinlikle bu sezonun en iyi bölümüydü

Wells reyiz olmasa dizi izlenmez valla adam diziye girdiği zaman seviye atlıyor dizi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dick Grayson -- 5 Kasım 2015; 22:16:20 >
  • Diziye Captain cold veya Wells girdimi bambaşka oluyor be.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 5 Kasım 2015; 23:14:20 >
  • Zoom teni siyah birisi olabilir ayrica sesten bir kisiden daha supheleniyorum.
    Manu bennett,tony todd ve rn son olarak harrison wells zoom olabilir.

• Erwin kullanıcısına yanıt
    aynen sanki siyahi biriydi gibi geldi banada

• Önümüzdeki hafta bölümde ıris barrye yardım için birisini çağırcak sizce kim olabilir tvline da 4 seçenek belirtmişler.

1:Hawkgirl diyor bu olamaz bana göre çünkü diziye giriş yaptı.

2:Oliver quenn( Bence budur)

3:Aquaman (Bu bölümde ismi geçiyordu King sharkda geçmişti ama ihtimal çok düşük)

4:Superman (Bu hiç mantıklı gelmedi.)
  • asx1453 A kullanıcısına yanıt
    seslendiren belli zaten, siyahi dediğin gibi

http://www.imdb.com/name/nm0865302/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Kasım 2015; 0:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrzcnDnzcn

The flash bu sezon iyice batırdı.. 1. Sezon finalinden sonra 8-9 yabancı dizi arasından yeni sezonu en çok beklediğim diziydi ki rezalet çıktı ortaya ve hala devam ediyor.. ÇR deki Barry Allen nerdeeee dizideki nerde ..

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Önümüzdeki hafta bölümde ıris barrye yardım için birisini çağırcak sizce kim olabilir tvline da 4 seçenek belirtmişler.

1:Hawkgirl diyor bu olamaz bana göre çünkü diziye giriş yaptı.

2:Oliver quenn( Bence budur)

3:Aquaman (Bu bölümde ismi geçiyordu King sharkda geçmişti ama ihtimal çok düşük)

4:Superman (Bu hiç mantıklı gelmedi.)

Fragmandan belli işte. Linda gelecek.
    Ne Superman'i ne Aquaman'i...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoomu merak edenler için şu abimiz canlandırıyor sesinden tanıdım zaten direk

ayrıca kahve dükkanında cisconun tanıştığı kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 6 Kasım 2015; 7:24:55 >

• Ya şu CW kanalı bir türlü tutturamıyor dizilerinde ayarı. Her bölüm senaryoya uyacak şekilde değişiyor flashın hızı, dövüşmesi falan. Şu hız olayını düzene oturtsalar yeter şu diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

zoomu merak edenler için şu abimiz canlandırıyor sesinden tanıdım zaten direk

ayrıca kahve dükkanında cisconun tanıştığı kız

Kendisi Zoom'u sadece seslendiriyor. Kimin oynadığı henüz belli değil. Birazdan paylaşacağım resimlere bakılırsa, Zoom'un beyaz tenli biri olduğu kesin.

• Önümüzdeki bölüm Zoom vs Flash'e hazır olun

• Zoom aynı Black Flash a benzemiş.
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.