Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddiye alınacak bir haber değil. Haber bile değil aslında. @ICromwelleI

Kiminki farklı ki ? @*Praetorian*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Ciddiye alınacak bir haber değil. Haber bile değil aslında. @ICromwelleI

Kiminki farklı ki ? @*Praetorian*

Wells'e Harry diyolardı da , benim kafa kaymış tamam sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 6 Kasım 2015; 21:23:46 >
  • Onu Cisco kendisi takmıştı.
  • Tvline mıdır nedir kim yönetiyorsa haberi yazarken kafası iyiydi herhalde. Aquaman, Superman. Yok Batman. O listede şu an mantıklı duran tek isim Oliver Queen. Iris Oliver'in Arrow olduğunu bilmiyordu sanırım. Oliver olarak bir yardım isteyebilir (bence bu da mantıksız). Barry'nin Arrow'a ihtiyacı olsa zaten kendisi gider alır gelir.
  • Bu seneki Arrow ortak bölümü 2 bölümden oluşacakmış ve Legends of Tomorrow'a hazırlık niteliğindeymiş. Ayrıca Vandal Savage'inde bu bölümlerde tanıtılacağı söyleniliyor.
  • Ellerinde böyle güzel bir imkan varken şu Earth-2'deki Arrow ya da bazı diğer karakterlere de değinseler en azından adı geçse betimlemesi yapılsa güzel olur diye düşünüyorum. Mesela keçi sakallı Oliver görsek Thea, Felicity falan ölmüş kafa rahat biz memnun
  • bu wells diziye ayrı bi renk katıyo hayranım bu adama
  • Sartikan kullanıcısına yanıt

Ooo hocam sen olayı iyice The Flash Point Paradox'a bağladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sartikan

Teori

Barry'nin babasına benziyor Dünya 2 de belki Barry ölmüştür babası da bu karakter olmuştur ?

Katılıyorum

The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 6 Kasım 2015; 23:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çemçük ağızlı Iris'ten sonra Patty ilaç gibi geldi be. Gerçi Iris'in fiziği daha diri gene ama olsun. Ben de istiyorum Patty'den bir tane.
    Zoom'un Thawne ailesinden biri olduğunu sanmıyorum bu arada. Profesör Zoom'du Thawne ailesindeki elemanın adı. Farklı biri olacaktır bence.
  • Paylaşılan resimden sonra zoom için yeni teorim

zoom = barry'nin babası

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru çıkabilir ama o kostümün içindeki dublördür büyük bir ihtimalle.
  • bence zoom kesin
    cisco
  • Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl benzettiniz gözlerinden mi

• Hocam bu fotoğraflar biraz yardımcı oldu ama diğer yandanda Earth-1 de Barry'nin babası aniden gözden kayboldu. Boş yere böyle anlamsızca diziden çıkaracaklarını düşünmüyorum. Yani oyuncuyu burada kullanma olasılıkları geldi aklıma Hemde Barry için ayrı bir Wells vakası olacaktır,Earth-2 de olsa babasının kötü biri olduğunu görmek.

• Guzel bolumdu guldurdu ve dusundurdu

Hawkgirl cikti iyi JLA dan bu kiz ve obur flash bildigim kadariyla o is biraz karisik smallville dizisinde bir onceki nesildeyi hawkgirl un yasli olmasi lazim buna gore aman neyse tek sacmalik o olsa zaten. Cisco da full abaza lisede meslek lisesine yollamislar hala gecmemis Caitlin in gotune fln bakiyodur kesin tamam bende bakiyom ama ben burda baska bisey anlatmaya calisiyom. Dr. wells cidden iyi oyuncu ben zaten onu tutuyorum, evren 2 de iyi insan olmasina olanak yok insallah diri diri yakar Barry i. evren 2 deki flash ta ne ise yariyo la belesten yiyip iciyo caitline kayiyo fln bosa masraf defolsun gitsin mcdonaldsta fln calissin hizli servis yapsin. Kopekbaligi adami bi gorduk kayboldu nerde lan o super hosuma gitmisti zipkinla vurcaktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Hocam bu fotoğraflar biraz yardımcı oldu ama diğer yandanda Earth-1 de Barry'nin babası aniden gözden kayboldu. Boş yere böyle anlamsızca diziden çıkaracaklarını düşünmüyorum. Yani oyuncuyu burada kullanma olasılıkları geldi aklıma Hemde Barry için ayrı bir Wells vakası olacaktır,Earth-2 de olsa babasının kötü biri olduğunu görmek.

aynen hocam gözlerinden earth-2'deki Henry Allen olabilir diye düşünüyorum

• Zoom hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı. Mavi ışık saçınca kendisi de mavi kostümlü konuşmayan karanlık bi varlık olarak düşünüyordum. Hani böyle villanlarla bile uğraşmayan Barry i adam yerine bile koymaz falan diye sanıyordum. Ki bu meta human yolluyor Barry e. O ağız falan ne öyle canavar gibi,

Eller pençeli falan bu niye mavi ışık saçıyor? Bu aynı Black Flash olmuş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu Barry artık biraz şekil olsun cool olsun yahu. Şu kostüme bir reset atın kırmızı içlik gibi o ne öyle. Elemandan umudu kestim de Kostümü biraz şekilli vücut hatlarını kabarık yapsalar da kaslı dursa biraz

• Beyler 1. Sezonu izledim 2. Sezonun sadece ilk bolumunu izledim. Yetisiyim mi guncele sizce ? Hawkgirl falan filan cikmis galiba cok asiriya kacmadan spoilerlara bi' goz gezdirdim de.

Paket ve okul dolayisi ile sadece Arrow u izliyordum ama bunu da izlesem mi diye kararsiz kaldim. Hem Legends of Tomorrow' u da bekliyorum karakterler hep bağlantılı, izleyesim geldi

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.