Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi resimdeki Flash' ı, Cisco yuda görmemişsindir sen :)

• herison wells in barry ye hawkgirl ü yenmesi için yardım ettiği sahne çok güzeldi, eskileri hatırlattı, tabi barry nin onu tek başına yenememesi saçmalık oda ayrı bi konu
    Edit: hawkgirl ne alaka yav onun hakkında bi yazı okuduydum kafam oraya kaymış arrow a mı gelecekti o, onla ilgili bişey olacaktı sanki bu ara @Lord of Atlantis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 4 Kasım 2015; 20:30:58 >

• E o zaman Earth-2'deki Eddie ise Linda-Barry ilişkisini nereden biliyor ? Earth-1'den bir yancısı olabilir belki. @Jukka

O Hawkgirl dediğin Hawkgirl değil yalnız. Dr. Light o. @CompLamia

• Valla kafam karıştı bildiğim şeyi unutup başka yorum yazmışım. Fazla uzatmasınlar sezon arası göstersinler Zoom'u.
  • Çizgi romandan spoiler

Bu bölüm Wells'in kızını canlandıran Violett Beane, bizim Jesse Quick'miş ya lan. Şimdi haberde okudum. Yoksa hiç fark etmeyecektim. Şimdi merak ettiğim bu nasıl Jesse Quick ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 4 Kasım 2015; 19:52:46 >
  • Yuh hiç benzetemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt

Rolünde değişikliğe gitmiş olabilirler mi ki ? Ya da sezon başında spoiler olmasın diye Wells'in kızı olduğunu gizlemek için de böyle bir taktik kullanmış olabilirler.

Ekleme :https://twitter.com/violettbeane/status/661789221598789632
    Yok vallaha baya baya Jesse bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 4 Kasım 2015; 20:10:20 >
  • Güzel bölümdü.
    O değil de iris sanırsın 20 yıllık sniper. Tamam babası eğitti de neyse..Kemal Sunal filmindeki gibi tek atışta kasketi indirdi :D

• Jukka J kullanıcısına yanıt
    Şu pattynin suratı çok güzel ama hiç göğüs yok arkadaş. Ama gerçekte çok güzel bir kız ıris gibi cırım ağız değil arkadaş.
    Birde bölüm sonunda wellsin bakışlarından bir şey çıkarmı acaba bir planımı varki? Birde kızına ne oldu bakalım.
  • Aquaman göndermesi iyiydi
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Patty ile ciddi düşünüyorum o yüzden organlarıyla pek ilgilenmiyorum

Wells bence de boşuna bakmıyor öyle. Ancak senaristler bizi böyle ikilemde bırakmak için yapıyor da olabilirler. Ama bence Wells'i sadece yardım eden düz bir karakter olarak döndürmemişlerdir .

• Bu Harrison Wells'i de Johnny Quick ele geçirmiş olmasın.

• göndermeler güzeldi, wells'in olduğu bölümler kaliteli oluyor gerçekten.

• Zoom kızını ele geçirdi eğer flashı öldürmekte yardım ederse kızını serbest bırakıcak

• Beyler bu Zoom
    diğer taraftaki Barry çıkabilir mi? Öyle bi ihtimal var mı?
  • PHI kullanıcısına yanıt

Bana şu anda en yakın ihitmal o gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 4 Kasım 2015; 23:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Beyler bu Zoom
    diğer taraftaki Barry çıkabilir mi? Öyle bi ihtimal var mı?

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

• PHI kullanıcısına yanıt

Bana da mantikli geldi izlerken . Wells bölüm içinde Barry'ye ne kadar hızlı gidebileceğini ölçtüğü söyledi . Gelir gelmez ölçmemistir herhalde , büyük ihtimal öteki taraftaki Barry'yi eğitirken(?) ölçtü bütün verilerini . Zaten Zoom'u da ben yarattım diyordu , ordan bağlanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi teorim zoom earht 2 den değil ilk önce kendi verse sinde flashı öldürdü yada güçlerini çaldı sonra earth 2 kaza sonrası oraya gidebildi ve jayin güçlerini çaldı şimdide barynin güçlerini istiyor

Bu teoride denildiği gibi zoom en güçlü koşucu olması istediği ile örtüşüyor

Not: horrison Wells kol cihazı sayesinde caitlinin kazandan etkilenmediğini öğrendik yani killer frost olup bary e düşman olmayacağı earth 2 deki olacağı kesinleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 5 Kasım 2015; 1:20:02 >
  • Arkadaşlar bu dizide prison breaktaki micheal scolfield oynuyomus öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.