Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patty çok güzel uyarlanmış bir gözlük verip saçını kesseler tam olacak.
    Dizinin en büyük sıkıntısı Bary'nin hala dövüşürken yardım alması acaba ne zaman kendi başına bir plan yaparak dövüştüğünü göreceğiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo zoomun maske efsaneymiş, tırnaklarıda var black panther gibi
  • Barry gene dayak yiyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Önümüzdeki bölüm Zoom vs Flash'e hazır olun

Beri gene madara olmuş

• Bu bildiğin Black Flash.
  • Linda zaten geldi ya bu haftaki bölümü demiyorum ben bir dahaki haftaya sanırım. Hatta sonraki haftada olabilir tv line yanlış yazmış herhalde. Diğer 3 şıkı ben demedim orda yazıyordu.
  • Sylargray kullanıcısına yanıt

Elini kalbine soksa da kurtulsak şu ergenden.
    Bu arada Zoom'un ağzını mı dikmişler
  • Dizide Barryi acıların çocuğu şeklinde göstermekten ne zaman vazgeçicekler acaba gene dayak yiyor.
  • Teori

Barry'nin babasına benziyor Dünya 2 de belki Barry ölmüştür babası da bu karakter olmuştur ?
  • Teori 2

Zoom Eddie bence rez alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyssium -- 6 Kasım 2015; 18:21:05 >

• Teori 3

Zoom bence Barry..Earth-2 de Barry i gördükmü?
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Sen sonraki fragmanın videosunu izle önce bir. Linda'yı eğitiyorlar.
  • Earth1 eddie zoom olması yazı turadan dik gelme olasılığı ile aynı kısaca imkansız

• Teori 4

Bence zoom tanımadığımız biri

• Neyse haftayaki bölüm değil o zaman. Başka bir hafta olcak herhalde.
    Yahu sonraki bölümün özetinde Iris'in yarımda birisinin getireceğinden bahsediyor. Yani başka bir hafta falan değil. Gelecek hafta olacak işte. O da yüzde doksan dokuz Linda olacak.

Arrow gelecek olsa ortak bölüm olacak diye duyardık zaten. Ki ayrıca Iris'le Oliver arasında herhangi bir arkadaşlık falan yok ki. Çağıracak olsa Barry kendisi çağırır. Hawkgirl'ünde güçleri olduğunu bilen yok daha. Aquaman ve Superman saçmalıklarına da bir tarafımla gülüyorum zaten.
  • İyide bunlar niye böyle saçma bir haber yapmışlar o zaman? İşte bende onu anlamadım arrowla ortak bölüm kesin olur o zaman ama o en son mezarlık bölümü var gibi sanırım onun gibi. Aquaman ise bölümde arabada caitlin ile konuşurken atlantis diye geçti birde king shark benim bildiğim aquamanin kötülerinden ordan yola çıkıp koymuş olabilirler fakat supermani bende anlamadım zaten kendimde dedim. Hawkgirl zaten kısa süreliğine Lota geçiş yapcak oda dediğin gibi kimse bilmiyor.
    Haberin linki var mı ?

Büyük bir ihtimalle kim gelse iyi olurdu gibisinden bir haberdir. Kendi fikirleriyle oluşturmuşlardır yani.
  • Anlamadığım bi kısım var

Barry, captain light maskesini çıkarınca ''Linda ?'' diyor o da ''adımı nerden biliyorsun ?'' diyor.Herkesin E-2'de ki ismi farklıyken bununki neden aynı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 6 Kasım 2015; 21:17:12 >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.