Şimdi Ara

The Fast and the Furious 6 (2013) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
7
Favori
52.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merakla beklediğim filmlerden. 5 i 3 gün önce tekrar izledim gerçekten güzeldi. 6 için beklentiler daha yüksek tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

ben bu filmin sıkı bir takipçisi olarak tokyonun son flm olduğunu düşünmüyorum neden
    eğer tokyo son film ise bunlar zaten deli gibi 5 de parayı kaldırdılar tokyo ya gidip bir mafyanın yeğeniyle üç beş para için neden saçma işlerde bulunsun mal götürmek getirmek gibi el ayak işleriyle ilgilensin orada han zaten ortalıkdan kayboluyor 4 de diyorki tokyo da çılgın şeyler oluyormuş yani orayı görmüüş oraya bir özlemi var gibi 5 dede tokyoya gidicez elinde sonunda diyor yani tokyo da ortalıkdan kaybolma durumu bir amacı var oraları o seal a bıraktı sonra dom un yanına geldi daha sonra tekrar gidecek hatta belki de dom onu almaya geldi japonyaya orada hun elemana bırakacakya her şeyi dur bir gitmeden yarışayım şununla dedi filan gibi şeyler

bence sıralama doğru ama bize daha sonra aktarılacak durumlar var nası ki para kasasını çöp kamyonuna koydular bunu daha sonra gösterdiler bundada böyle bir şeyler oldu

dediklerini tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla fast five, tokyo drift den sonraki zamanda geçiyo demek istedin sanırım. eğer öyle demişsen pek mümkün değil:) han ın arabası patladı adam öldü, nasıl gelip de fast five da ortaya çıksın.

o sahneyi tekrar ize hocam yakın planda hun ı gösteriyor sonra arada kesinti var bence orada ölmedi hesapta letty de ölmüştü ama son sahnede ne gördük almanyada birşeyler kaçırıyormuş film çok ilginç bir hal alacak bence ve ben sıralamanın doğru olduğunu düşünüyorum yani tokyo son film değil bence

• Araba yarışı filmleri çoğalmalı.
  • Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Rihanna, Gina Carano, Luke Evans, Gal Gadot, Sung Kang, Lee Asquith-Coe, Joe Taslim, Rowena Diamond, Paul Blackwell, Kim Kold

Şu anda kadro böyle ayrıca 4.filmle alakalı olacağını düşünüyoruz,kadroda Braga'nın casusu olarak geçen bi adam var.Daha detaylı bilgi için imzamdaki linke bakabilirsiniz.
  • son seri oldukça iyiydi. umarım bu ondan da iyi olur. Bol aksiyonlu
  • çabuk çıksın dikkatle bekliyoruz
  •  The Fast and the Furious 6 (2013)

Sızmış iki çekim videosu var.
  • İKİ YENİ KARE

The Fast and the Furious 6 (2013)

The Fast and the Furious 6 (2013)

Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) serisinin yeni devam filmi Fast & Furious 6'ya ait yeni fotoğraflar yayınlandı. Filmin yıldızlarından Vin Diesel, Facebook sayfasından paylaştığı fotoğrafların yanı sıra fotoğraflara ait notlarını da yayınladı.

Paul Walker ve Jordana Brewster'le birlikte yer aldığı bir fotoğrafa yazdığı notta Diesel, "1999, üçümüzün ilk kez bir araya gelerek rol aldığımız yıl" şeklinde yazdı ve ekledi: "Ne kadar şanslıymışız ki, geçen zamanda içinde karakterlerimizin gelişmesine izin verildi. Not: çekimlerde son aya girdik."

Çapraz Ateş (Haywire) filminde izlediğimiz Gina Carano'nun yanı sıra Michelle Rodriguez'i de izlediğimiz film 24 Mayıs 2013 tarihinde vizyona girecek
    .

(BEYAZPERDE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 20 Kasım 2012; 15:58:06 >

• Bütün seri harika devam ediyor.. Hepsini seviyorum :) Tokyo'nun yeri ayrı ! Bi de Letty'nin öldüğü trafik kazasını bizim kas yığını kafasında hayal ediyordu, o sahneyi unutmuyorum ya..
  • Bu seriyi seviyorum, yeni filmi de beklemedeyim.
  • 1. ve 3. filmleri çok beğenmişim, diğer filmler aksiyon - polisiye tarzıydı. Daha çok araba yarışı istiyoruz.
  • ne bitmez seriymiş yahu :)
  •  The Fast and the Furious 6 (2013)
    vin diesel hacim almış sanki
  • Les Misarables filmiyle ilk fragmanı gelir belki. Amerika'da 25 aralıkta vizyonda olacak o dönemlerde fragman çıkabilir.
  • Alttaki habere göre, Rihanna'nın yoğun takvimi nedeniyle Rita Ora ile anlaşılmış.

http://www.numberone.com.tr/tr/haber/rita-dan-rihanna-ya-calim.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Alttaki habere göre, Rihanna'nın yoğun takvimi nedeniyle Rita Ora ile anlaşılmış.

http://www.numberone.com.tr/tr/haber/rita-dan-rihanna-ya-calim.html

Tam ben bu başlığı görünce senin verdiğin haberi yazacaktım ki sen önce davranmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliali

Bana göre 6. film serinin son filmi olucak ve finale yakışır şekilde bitiricekler.Çok şey bekliyorum bu filmden.

Zaten Fast&Furious serisinin gerçek sıralaması şu şekilde : 1-2-4-5-3..

Büyük ihtimalle 6. filmde tokyo ya ugricaklar..

Hocam 3 zaten tokyo filmiydi yanlış hatırlamıyorsam ayrıca bence serinin en iyi filmiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekimler tamamlanmış olleyyy
  • Beyler fragman ne zaman yayınlanacak bilgisi olan biri yazabilirmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Beyler fragman ne zaman yayınlanacak bilgisi olan biri yazabilirmi ??

2013'te gelir artık fragman diye düşünüyorum ben.Hemen vermezler büyük itihmal.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.