Şimdi Ara

The Fast and the Furious 6 (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
7
Favori
52.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son filmi saçma değildi. Aksiyon dediğiniz öyle olur, olmalıdır. Rahatlıkla serinin en iyi filmiydi diyebilirim.

6.filmi de bekliyoruz. 5.film finalinde sinyal vermişlerdi.
  • Yarıştan polisiye olayına kaydı demişler de. Zaten 1. filmden beri olayların içinde polis yokmuydu. Hep polisiye idi. Sadece daha fazla yarış olayı vardı.

Olaylara sadece yarış açısından bakıcak isek en iyi film herhalde Tokyo Drift olur. Polislik bi olay yoktu çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 2 Ekim 2011; 18:41:26 >
  • 5 biraz abartılıydı. Kasayı taşımaları vs... biraz daha ayakları yere basan film bekliyorum...
  • valla 5. film en iyi filmdi bence serinin eğer 6. da böyle olcaksa çeksinler ama bu son olsun artık
    ekip tam olsun yeterki
  • 5. film çok iyiydi.6. filmin geleceğini anlamıştık zaten filmin sonunda.Dwayne Johnson'da var sanırım çok iyi.
  • güzeldi olm 5. film hatta en güzeli diğer serilere benzer olsaydı sarcakmıydı sankı ama böle aksiyon lu fln daha güzeldi
  • Lucas black'i 1 serilik adammı yaptılar şimdi ?
  • Hayır bence onun da sırası gelecektir.En azından çıkacaktır da 6 film almanyada geçiyor galiba öyle olacak gibi 7 film asya kıtasında geçerse bu dediğimiz olabilir geri dönebilir.
  • Merakla bekliyorum
  • Kasa çekme sahneleri o kadar saçmaydı ki... Kurcalatmayın şimdi. Aksiyon için o kadarına da göz yumuyoruz deyip mantık aramayalım orada da. Gerçi F&F filmlerinde saçma denebilecek yerler her zaman oldu ya, neyse. 5. film gayet güzeldi, zevkliydi. 6'nın da geleceği 5'in sonundan belliydi zaten, Eva ablamız dönüyor ya o yeter. Brian ve Dom'un olduğu (bir de Mia. ) her F&F filmi izlenir.

• 5 berbattı keşke çekmeseler
  • 5den baya zevk aldıydım ama araba yarış filn fazla yokta..bunda da inş aşırıya kaçarlar güzel olur..
  • ulan hiç sevemedim şu filmi...
  • daha çok araba daha çok kız
  • 5'in sonunda 6 geleceği belliydi zaten.Güzel olacağına şimdiden eminim filmin.Merakla bekliyorum ancak 2013 geç gibi sanki.
  • Adamlar 10a kadar goturur heralde
  • SAW ile yarışıyorlar.
  • 5 gibi olacaksa hepsi 10 a kadar çeksinler valla. .
  • söylenti olarak jason statham adı geçiyor. almanya olaylarına girileceği için çok iyi bir yeni karakter olabilir. bu arada 2. filmden hatırlayacağımız ajan bilkinste söylenti olarak adı geçiyor. hadi hayırlısı

http://www.imdb.com/title/tt1905041/
  • adı bile yeter filmin izlemeye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.