Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
28.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an sadece tabanca ve pompalım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreyavuzz61 kullanıcısına yanıt
    Crossbow 3. bölümün başında alıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim hocam. Akşam halledeceğim.

• oyunu zor seviyede bitirdim ama platinleme konusunda kararsızım. tekrar oynama isteği vermiyor. çok fazla kendini tekrar ediyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Oyun çıkmadan sağa solda çöp diyen arkadaşlar çıkmaya başladı. Hayatında Resident Evil, Silent Hill oynamamış adama bu oyun zor gelir tabi oyunu beceremeyenler nasıl da çöp diyor.

oyun çıksın bi, kim bilir forumda oyunu alıp oyunu bitiremediği için çöp damgası vurucak

ona buna şekil yapmışssın da sen ne yaptın koy platinlediğin screni buraya da tebrik edelim hadi
  • arkadaslar cross bow ok atarken hedef çıkmıyor hedef cıkarmanın bır taktığı varmı bıde oyun hem tps hem fps oluyor diye hatirliyorom nasil gecis yapyoruz

• İlk oyunu 1 saat oynamıştım slimde. Onu satınca oyun da içinde gitti zaten pek sevmemiştim. Ama bu oyun hakkında bayağı olumlu yorum var. Ve ben de bugün aldım store'dan . Acaba hikaye anlamında ilk oyunla fazla bir bağlantı var mı ? İlk oyunu oynamayan birisi zevk alabilir mi ?
  • ok atarken düşmana kitlenme tuşuna basıcaksın. hedef açma yok. Oyun fps olmuyor diye biliyorum.@cevik001981
  • ilk oyunun hikayesine youtube'dan bak hocam. Daha önce Silent Hill, Resident Evil oyunlarına aşinaysan seversin her türlü.
  • cevik001981 kullanıcısına yanıt
    FPS Modu geldi oyunun ayarlar kısmından değiştirebiliriyorsun. Eğer göremediysen Youtube'dan bakabilirsin.
  • hocam pardon ya ben bloodborne konusuna yazıyorum zannettim en üstteydi o da kafa gitmiş benim. FPS modu var. Crossbow ile vururken de R2 tuşuna basılı tutman lazım o zaman oku geriyo ve okun gideceği yörünce hedef olarak çıkıyo. Ne kadar çok gerersen o kadar hızlı ve düz bir yayda ilerliyor. zaten tam germeden atmanı tavsiye etmem. Bloodborneda da oka dönüşen bi silah var ondan bahsediyosun zannettim. @cevik001981
  • Gersin yeter beni En iyisi sonuna bakayım oynanış videosunun .
  • Özet şeklinde detaylı hikayesini anlatan youtuberlar var hocam onlardan izleyin sonra ikinci oyunun tadını çıkarın :)

• Tamamdır çok teşekkür ederim
  • tamam hocam teşekkür ederim

• tesekkur ederim

• Benim gibi ilk oyunu yarıda bırakan ya da oyunu oynamayan kişiler , easter gamers kanalından tamamına bakabilirler. Mükemmel sunmuş hikayeyi .
  • Bende başladım buna, açtım nightmare olarak chapter 11'e geldim. Platinlemeyi düşünüyordum ama classic modunda oynanacak gibi değil bu oyun.
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    Classic mod zor değil sadece 7 save hakkı var olurseniz en son aldığınız kayıttan başlarsınız

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşılmaz bence, hem upgrade yok, gram canla, adam gibi vurmayan silahlarla hiç çekilmez. Nightmare bile baya uzun sürüyor, saçma sapan yerde öleceğiz ondan sonra oyna 3 saat tekrar tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.