Şimdi Ara

The Event (2010) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
2
Favori
31.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Léo

http://www.deadline.com/2011/06/nbcs-the-event-may-continue-as-miniseries-on-syfy/

Dizi Syfy kanalında mini dizi olarak devam ettirilebilirmiş. Olursa güzel olur en azından bi finale bağlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

http://www.deadline.com/2011/06/nbcs-the-event-may-continue-as-miniseries-on-syfy/

Dizi Syfy kanalında mini dizi olarak devam ettirilebilirmiş. Olursa güzel olur en azından bi finale bağlanır

Evet,Ian resmi twitter sayfasından da yayınlamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

güzel haber umarım kesinleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

çok iyi toparladılar diziyi

bu sean ne saf adam yahu vicky gibi hatun dibinden ayrılmıyor bu hala leilanın derdinde

Sean ve Leila karakterleri zaten hem oyunculuk hem genel olarak şu ana kadar ki (ilk bölüm hariç) sahneler dahilinde dizinin kalitesini düşüren karakterler.

Sean yine neysede Leila'dan oyuncu falan olmaz.
    Dizideki figüranlar bile ondan iyi oynuyor.

Oyunculuk olarak bence elias, sterling, sophia iyi oynuyorlar
    vicky oyunculuk yapmasada yeter

nefes alsın yeter

Hocam senin bu laf aklıma geldikçe gülüyorum

Vicky yaaa hakkaten nefes alsın yeter

• Mesajım bulunsun. Güzel dizi idi yeni sezonu iple çekiyorum..
  • Arkadaşlar finali verdim.Final gerçekten güzel bitmiş,dizinin devam edip-etmeyeceği ihtimaller arasına katılarak çekilmiş bir film gibi geldi bana.

Kızlara gelince,Vicky'e aşık oldum. Abi o ne güzelliktir,o dudaklar,o vücut,o keskin yüz hatları..

Leila'ya gelince o da bomba fakat reel hayatta yüzündeki çilleri görürseniz o kadar bakmazsınız gibime geliyor.Fakat abi bu kızların vücutları harbiden bombaymış.

Vickyyy aşkım..
  • şimdi bitirdim.. sondaki bazı olayları saçma olarak gören arkadaşlar sanırım çok dikkatli izlemedi diziyi...

Madem gezegeni getirecekdiniz insanları neden öldürüyosunuz diyen arkadaşlar anlamadı sanırım sophia nın son bölümde başkana ''merhamet etmek için'' demesinden...bunu doğrulayan sözlerde ajan lee den geldi''değişeceğiz''...gezegen konusundada gezegenin halini görmediniz sanırım?yaşanacak yerimi kalmış
  • dizinin geleceği belli olsa da rahat bir nefes alsak...
  • Bu diziye ayırdığım vakte lanet olsun ya

İzlemeyenler hiç başlamasın bu diziye, Kurtlar Vadisinden gram farkı yok.

Son 2 bölümü sinirlene sinirlene izledim. 20 bölüm boyunca çok iyi gitti son 2 bölümde mahvetmişler. Son bölümün en fazla 10 dksını izledim, atlaya atlaya geçtim hep.

2. sezonu gelse bile izlemem artık.

Polat'ın Memati'nin her haltı çözüp Tanrı gibi dolaşması bi bize özgü sanırdım.

Yok vicky'miş yok seanmış yok leila'ymış, her haltı çözdüler var mı böyle birşey ? 20 bölüm boyunca kurguladıkları şeyler böyle mi batırılır? Leila denen gerizekalı ile sean denen adam diziden ayrılana kadar bidaha da izlemem. saimon ilk defa bi kurşun yiyor ne hikmetse onda da yelek varmış bir şey olduğu yok. Onlar kime sıksa şak diye ölüyorlar ama. Resmen saçmalık ya. Hele o ihanetçi saimon'u öldüresim geldi. Neyse en azından portalı durduramadılar. Çok şaşırdım, portala da bi nükleer sallarlar patlar diye düşünüyordum sean vicky maison direktör 4'lüsünün aksiyonlarından sonra.

Tamamıyla berbat kurgu. İzlenmeye değmez, yorumlara bakıp izlemeye başladım keşke izlemeseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

şimdi bitirdim. kimse de değinmemiş bu noktaya.

sorarım size; o doktoru o alandan nasıl çıkardılar? :)) çıkardığın anda yamulursun zaten virüsten. (leila'dan mütevellit)

ayrıca madem kolunu çıkarabiliyodun, kuvvetli, kudretliydin niye daha önce çıkarmadın?

"e hastaydı, halsizdi abi." demeyin çünkü kolunu çıkarttığı zaman diliminde çook daha hasta olması gerekiyordu. (doktorun dediğine göre)

dizinin sonuna kadar doğru dürüst geldiler, son anda batırdılar yani. :)

yukardaki mesajımda bu ve bunun gibi onlarca şeyi kastetmek istemiştim. gerizekalı leila sean 10. bölümden sonra diziden ayrılsa 5 sezon giderdi bu dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Bu diziye ayırdığım vakte lanet olsun ya

Son 2 bölümü sinirlene sinirlene izledim. 20 bölüm boyunca çok iyi gitti son 2 bölümde mahvetmişler. Son bölümün en fazla 10 dksını izledim, atlaya atlaya geçtim hep.

Yok vicky'miş yok seanmış yok leila'ymış, her haltı çözdüler var mı böyle birşey ? 20 bölüm boyunca kurguladıkları şeyler böyle mi batırılır? Leila denen gerizekalı ile sean denen adam diziden ayrılana kadar bidaha da izlemem. saimon ilk defa bi kurşun yiyor ne hikmetse onda da yelek varmış bir şey olduğu yok. Onlar kime sıksa şak diye ölüyorlar ama. Resmen saçmalık ya. Hele o ihanetçi saimon'u öldüresim geldi. Neyse en azından portalı durduramadılar. Çok şaşırdım, portala da bi nükleer sallarlar patlar diye düşünüyordum sean vicky maison direktör 4'lüsünün aksiyonlarından sonra.

Tamamıyla berbat kurgu. İzlenmeye değmez, yorumlara bakıp izlemeye başladım keşke izlemeseydim.

Bazen reytingleri düştüğü için "amerikalılar diziden anlamıyor" deniyor ama hakikaten de dizide çok fazla mantık hatası vardı. Bundan böyle bir dizi devam etme onayı almadan izlemeye başlamayacağım varsın bomba olsun

• Yalnız beyler mantık hatalarının bulunması normal.Sonuçta dizinin ana karakterlerine,amacına ve senaryosuna baktığımızda bunu görüyoruz.Yok yeni dünya vs. gelecekte,bunlar zaten hayal dışı varlıklar.Mantık hatalarının bulunması normal fakat aşk sahneleri çok saçmaydı.Aksiyon sahneleri basit.Sadece Ian'ın olduğu bölümler biraz daha dizinin kalitesini ortaya koyuyordu.Diğer bölümleri düşük kalitede geçiyor fakat arşivlenecek bir dizi değil.Canınız sıkıldığında izleyebileceğiniz bir dizi.
  • quote:

Bu diziye ayırdığım vakte lanet olsun ya

Leila'nın oyunculugu berbat orda haklısında diger sözlerine katılmıyorum diziye iyi bir dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 7 Haziran 2011; 23:23:15 >

• Güncel olarak takip eden arkadaşlara bir sorum olacak, dizi büyük araya girmeden önce güncel olarak takip ediyordum. Ancak ara bittikten sonra bölümleri izleyemedim, şu anda sadece ilk 10 bölümü izlemiş durumdayım. Sizce devam edip bitireyimmi yoksa tam bir vakit kaybı mı olur ?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 7 Haziran 2011; 23:36:23 >
  • @Charles Carmichael Hocam devamını getirmelisin bence.10. bölümden sonra aksiyon biraz daha artıyor fakat tabi ki arkadaşların dediği gibi bazı kalitesizilikler ortaya çıkıyor.Dizinin şuan 2. sezonu devam edip etmeyeceği belli olmadığı için final pek çekici yapılmamış,biraz karışık ve saçma gelebilir.Fakat 10.bölümden itibaren izlemelisin.Aksiyon ve heyecan gerçekten üst durum da ve az da olsa birşeyler öğreniyorsun.
  • hani şurda kendini bişey zannedip berbat dizi diyorlar ya onlara öyle bir küfür ediyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

hani şurda kendini bişey zannedip berbat dizi diyorlar ya onlara öyle bir küfür ediyorumki

onlarda sana karşı boş değilmiş. the event iğrenç berbat ötesi bir dizidir. var mı? çoluk çocukla uğraşıyoruz ya .
  • quote:

quote:

hani şurda kendini bişey zannedip berbat dizi diyorlar ya onlara öyle bir küfür ediyorumki

onlarda sana karşı boş değilmiş. the event iğrenç berbat ötesi bir dizidir. var mı? çoluk çocukla uğraşıyoruz ya .

asıl şu dizide mantık arayan çoluk çoçuktur yaşım 21 senin yaşını bilmem ama mecazi anlamda çoçuksun demekki.
  • quote:

quote:

Dostum,iğrenç ve berbat ötesi dizi sana göre bir değerlendirmedir.Bana göre başarılı bir dizi bilemezsin,uzaylıların oynadığı filmde mantık arıyorsunuz.Sonra Kurtlar Vadisi ile karşılaştırıyorsunuz,senaryoya laf ediyorsunuz.Kaçınız bu senaryonun %1'ini kamera önüne dökebilir?

• quote:

quote:

quote:

Dostum,iğrenç ve berbat ötesi dizi sana göre bir değerlendirmedir.Bana göre başarılı bir dizi bilemezsin,uzaylıların oynadığı filmde mantık arıyorsunuz.Sonra Kurtlar Vadisi ile karşılaştırıyorsunuz,senaryoya laf ediyorsunuz.Kaçınız bu senaryonun %1'ini kamera önüne dökebilir?

Herhalde bana göre bir değerlendirme olacak. İstediğim gibi fikrimi söylerim, beğenmeyenler de adam olsunlar seviyeyi düşürmeden tepki göstersinler.

Mantıkla, gerçekçilik farklı şeylerdir. Önce aradaki farkı anlayın. Gerçekçilikten uzak bir dizi mantık çerçevesinde işlenemez diye bir şey yok. Hem benim kamera önüne alıp alamamam ne alaka? söyleye söyleye bunu mu söyledin? ben paramı dizi sektöründen mi kazanıyorum da bu senaryonun %1ini çekmek için efor sarfedeyim? Biraz kafanızı çalıştırın

Dizi gayet güzel son 2 bölüm batırmışlar dedim, o da tüm dizinin havasını uçurmuş gitmiş. Evet KV'den gram farkı yok, şansa bala faktörü ile tanrısallık birleşmemeli fason karakterlerde.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.