Şimdi Ara

The Event (2010) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
2
Favori
31.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ne kadar doğru neye dayanarak yazmışlar bilmiyorum ama http://eztv.it tv show sitesine göre the event dizisi : ENDED.

• Ahh ahh. Bukadar sürükleyici dizi nasıl iptal olur anlamıyorum. Prison break den sonra izlediğim en sürükleyici diziydi, yüksek bir temposu vardı sürekli merak içinde bırakıyordu. Çok kötü oldu.
  • Benim içimde hala bir umut var 2. sezonun çekileceğine dair...
  • güzel diziydi neden biter ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Benim içimde hala bir umut var 2. sezonun çekileceğine dair...

aynen bende bekliyorum bir umut
  • hiç başlamasam mı ki acaba.
  • Buna başlayayım dedim bitmiş.
  • Kesin olmamakla beraber halen Syfy kanalında devam etme ihtimali varmış. Zaten mini dizi olacakmış ancak kesin bir karara varılabilmiş değil maalesef. Beklemedeyiz...
  • @smd syfy'da devam etme haberi çıkalı bayağı oluyor bence bi karara varılacağı falan yok boşa umutlanmayalım zaten syfy'da devam ediceğine hiç etmesin daha iyi NBC bu diziyi iptal etmekle büyük salaklık etti bana göre NBC'de bu sezon başlayan birçok dizi 5milyon barajını aşamıyor hatta playboy club 3milyonlarda geziyor yeni dizi sipariş ediceklerine the event'ı devam ettirseler daha karlı çıkarlardı hemde birazda olsa seyircinin güvenini kazanırdı millet nbcde dizi izlemeye korkar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

@smd syfy'da devam etme haberi çıkalı bayağı oluyor bence bi karara varılacağı falan yok boşa umutlanmayalım zaten syfy'da devam ediceğine hiç etmesin daha iyi NBC bu diziyi iptal etmekle büyük salaklık etti bana göre NBC'de bu sezon başlayan birçok dizi 5milyon barajını aşamıyor hatta playboy club 3milyonlarda geziyor yeni dizi sipariş ediceklerine the event'ı devam ettirseler daha karlı çıkarlardı hemde birazda olsa seyircinin güvenini kazanırdı millet nbcde dizi izlemeye korkar oldu.

Yok o haber önceden çıktı biliyorum ama bir süredir duran görüşmeler yeniden başlamış. Yani olabilir de olmayabilir de. Ben devam edip final etsin derim, çünkü çok garip bir yerde kaldı ve ucu açık kaldı.
  • neye el atsak ıptal oluyor hayret bısey ferihayı ızleyım barı
  • Arşivlemeyi düşünenler varsa Bluray düştü.
  • son 4 bölümü bence harikaydı
  • Yeni sezon nezaman cikicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Yeni sezon nezaman cikicak

Dizi İptal oldu
  • Böyle güzel bişi iptal edilir mi!
  • yuh be abuk sabuk dızıler devam eder bunlar bıter
  • ula uplamayın aklıma geldi şimdi dizi
  • Ya amerikanlar bu tür dizilerden anlamıyor ya da biz
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.