Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (989. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Buyrun benden hediye :)

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Hocam dün yaptığımız muhabbetin ansiklopedisi olmuş bu

Oyuna 999 kez yeniden başlayacağım bu sefer Dark elf istiyorum hadi bakalım.

Ben buna bakarak Redguard açtım Nord yerine kötümü ettim acaba

• quote:

quote:

quote:

Buyrun benden hediye :)

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Hocam dün yaptığımız muhabbetin ansiklopedisi olmuş bu

Oyuna 999 kez yeniden başlayacağım bu sefer Dark elf istiyorum hadi bakalım.

Ben buna bakarak Redguard açtım Nord yerine kötümü ettim acaba

Hocam dediğim gibi siz geliştireceksiniz zaten yetenekleri.He 5 puan önde başlamışsınız he geride ne fark eder.Önemli olan siz karakterden zevk alın şekli falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: F4

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Hocam, dediğini yaptım oyun çok kasmaya başladı, ultradan high'a düşürdün kasma devam etti.

Sistemim

i7 3630QM, 8 ram, 1 gb GT650M

ben 60 fps sabit oynadığım için nekadar fps yiyor bakmadım ama ekran kartın düşük kalmış biraz ondan olabilir , aa varsa kapat
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada son sweetfx leri deneyin mutlaka muazzam fark yaratıyor oyunda kendi haliyle oyun heba oluyor resmen

Hocam bu özelliği nasıl aktif edebilirim?

http://sfx.thelazy.net/games/preset/94/

burdaki dosyayı çek içindekileri oyun klasörüne at , oyun içinde scroll lock ile açıp kapıyorsun

içinde dediğin sadece txt dosyası var hocam.

pardon sweetfx 1,3 ün text dosyasını paylaşıyorlardı burda , ben sana upladım şimdi
    http://depositfiles.com/files/muvope31p

http://dfiles.eu/files/06xrrnygp
    bunuda yanlarına at

daha önce enb yükledim hafiften kasıyor,bunu da aktifleştirince iyi kasmasın, performansı nasıl düzeltirim?

benim klavyede scrolllock yok :)
    sweetfxi exenin yanına attım,settingse skyrim ayarını kaydettim aktif olmadı, başka bir yöntemi yok mu.

• oyununa bugün başladım. 1000 gold a at aldım. yolda giderken banditler saldırdı atımı öldürdü şerolar. şmdi deli çoban gibi ortalıkda dolanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada son sweetfx leri deneyin mutlaka muazzam fark yaratıyor oyunda kendi haliyle oyun heba oluyor resmen

Hocam bu özelliği nasıl aktif edebilirim?

http://sfx.thelazy.net/games/preset/94/

burdaki dosyayı çek içindekileri oyun klasörüne at , oyun içinde scroll lock ile açıp kapıyorsun

içinde dediğin sadece txt dosyası var hocam.

pardon sweetfx 1,3 ün text dosyasını paylaşıyorlardı burda , ben sana upladım şimdi
    http://depositfiles.com/files/muvope31p

http://dfiles.eu/files/06xrrnygp
    bunuda yanlarına at

daha önce enb yükledim hafiften kasıyor,bunu da aktifleştirince iyi kasmasın, performansı nasıl düzeltirim?

benim klavyede scrolllock yok :)
    sweetfxi exenin yanına attım,settingse skyrim ayarını kaydettim aktif olmadı, başka bir yöntemi yok mu.

bunda f12 ile açılıp kapanıyorda olabilir bir dene , ikinci verdiğim dosyayıda yanlarına atacaksın bişey kaydetmene gerek yok

sadece sweetfx kullanırsan enb ye göre çok daha az kasar

• Arkadaşlar benim eklenti paketleriyle ilgili bir sorum olacak. Birazdan Dragonborn eklenti paketini kurucam. Hazırda kurulu heartfire ve dawguard eklentilerim var. Benim sorum şu, dragonborn eklenti paketinin aktif olması için greybeardların dragonborn olarak ilan etmesi lazımmış bizi. yani o görevi yapmamız lazımmış. Ben şimdi o eklenti paketini kurunca direk görevim aktif olur mu? çünkü ben greybeard görevlerin filan geçeli çok oldu. Dragonborn oldugu biliniyor yani.

2. sorum şu şekilde, en baştan oyuna başlamak istiyorum dawnguard, heartfire ve dragonborn eklentileri nasıl aktif olacak? Oyuna normal şekilde başlayıp ilerledikten sonra açılır mı bu eklentilerin görevleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Arkadaşlar benim eklenti paketleriyle ilgili bir sorum olacak. Birazdan Dragonborn eklenti paketini kurucam. Hazırda kurulu heartfire ve dawguard eklentilerim var. Benim sorum şu, dragonborn eklenti paketinin aktif olması için greybeardların dragonborn olarak ilan etmesi lazımmış bizi. yani o görevi yapmamız lazımmış. Ben şimdi o eklenti paketini kurunca direk görevim aktif olur mu? çünkü ben greybeard görevlerin filan geçeli çok oldu. Dragonborn oldugu biliniyor yani.

2. sorum şu şekilde, en baştan oyuna başlamak istiyorum dawnguard, heartfire ve dragonborn eklentileri nasıl aktif olacak? Oyuna normal şekilde başlayıp ilerledikten sonra açılır mı bu eklentilerin görevleri?

1.Evet
    2.Evet :)
  • ya bu bend will shoutu hemen hemen hiçbir işe yaramıyor.Bir tek düşman olanlar saldırmıyor artık ejdere attım shoutu bindim üzerine heyecanla,ejderi kontrol edemiyorum! Sadece saldırabiliyorum ****,ben yönlendiremiyorum belli bir alanın içinde dönüp duruyor ne saçma bir şey olmuş ya.
  • dragonborn eklenti paketi ile yeni bir adaya geçtik şunun gibi bazı texture , grass veya lighting modları bu adada aktif mi acaba ?
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/711

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Şubat 2013; 23:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

oyununa bugün başladım. 1000 gold a at aldım. yolda giderken banditler saldırdı atımı öldürdü şerolar. şmdi deli çoban gibi ortalıkda dolanıyorum

kaydetseydin keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

Arkadaşlar benim eklenti paketleriyle ilgili bir sorum olacak. Birazdan Dragonborn eklenti paketini kurucam. Hazırda kurulu heartfire ve dawguard eklentilerim var. Benim sorum şu, dragonborn eklenti paketinin aktif olması için greybeardların dragonborn olarak ilan etmesi lazımmış bizi. yani o görevi yapmamız lazımmış. Ben şimdi o eklenti paketini kurunca direk görevim aktif olur mu? çünkü ben greybeard görevlerin filan geçeli çok oldu. Dragonborn oldugu biliniyor yani.

1.Evet
    2.Evet :)

peki o zaman baştan başlayayım ben tam olarak dragonborn görevi ne zaman açılır yeni baştan başlarsak?

• Arkadaşlar dragonborn dlcsini oyuna düzgünce attım ama herhangi bir değişiklik olmadı ve görev filan gelmedi. eski kaldıgı yerden devam ediyor. biraz gezindim ama gelen giden birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

ya bu bend will shoutu hemen hemen hiçbir işe yaramıyor.Bir tek düşman olanlar saldırmıyor artık ejdere attım shoutu bindim üzerine heyecanla,ejderi kontrol edemiyorum! Sadece saldırabiliyorum ****,ben yönlendiremiyorum belli bir alanın içinde dönüp duruyor ne saçma bir şey olmuş ya.

Evet sadece belirli bir alan içerisinde dairesel olarak dönüyor hayal kırıklığı oldu biraz bu ek paket.Yada beklentilerimiz çok bizim
  • quote:

Arkadaşlar dragonborn dlcsini oyuna düzgünce attım ama herhangi bir değişiklik olmadı ve görev filan gelmedi. eski kaldıgı yerden devam ediyor. biraz gezindim ama gelen giden birşey yok.

Bir önceki sayfada belirtmişsiniz zaten.
    Dragonborn eklentisini tam kuramamış olabilirsiniz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shallipushthebutton? -- 8 Şubat 2013; 23:53:02 >
  • uzun uğraşlar sonucu oyunu görsel bir şölene dönüştürmeyi başardım sanırım adamlar iyi mod kasmışlar gerçekten

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Şubat 2013; 10:12:42 >

• Dragonborn DLC görevinde muhtemelen son bölüm olabilir oyun buga giriyor sanki ilerleyemiyorum. detayları spoiler içinde verdim.

Miraak denilen bossda takıldım kaldım acaba eksik bir şey mi yapıyorum diye açıp videolarına baktım hiçbir sorun gözükmüyor. Bir süre kapışıp adamın enerjisini azalttıktan sonra bir ejderha yakıp enerjisini toparlıyor sonra dokunulmaz oluyor adam, ondan sonra hiçbir şey yapamıyorum orada kaldık. Videolarda savaşmaya devam ediyor bu süreçten sonra. Sıkıntı benim oyunla mı alakalı yoksa aynı şeyle uğraşan var mı?
  • tam adam elimdeki ipleri kesti adamı arıycam kıyafet için e'ye bastım oyundan attı. çözümü var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Dragonborn DLC görevinde muhtemelen son bölüm olabilir oyun buga giriyor sanki ilerleyemiyorum. detayları spoiler içinde verdim.

Miraak denilen bossda takıldım kaldım acaba eksik bir şey mi yapıyorum diye açıp videolarına baktım hiçbir sorun gözükmüyor. Bir süre kapışıp adamın enerjisini azalttıktan sonra bir ejderha yakıp enerjisini toparlıyor sonra dokunulmaz oluyor adam, ondan sonra hiçbir şey yapamıyorum orada kaldık. Videolarda savaşmaya devam ediyor bu süreçten sonra. Sıkıntı benim oyunla mı alakalı yoksa aynı şeyle uğraşan var mı?

quote:

The battle with Miraak is scripted. When Miraak drops below 20% health, he will become ethereal and head to the pool in the center of the platform. After killing a dragon, and absorbing its soul, he will regain full health and continue the fight. This cycle must happen twice in order to complete the battle. If you deal enough damage in a single strike or spell to bring him below 10% health, he will kill a dragon, absorb its soul, but will be unable to regain full health. This will cause him to stay ethereal, making the fight impossible to complete.

Şöyle bir bug raporu var uesp'de. Yani sizin karakter fazla güçlü geliyor sanırsam Miraak'a biraz yavaş azaltın canını yoksa o dediğiniz gibi bug'a girebilirmiş.Denemesi bedava.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Dragonborn DLC görevinde muhtemelen son bölüm olabilir oyun buga giriyor sanki ilerleyemiyorum. detayları spoiler içinde verdim.

quote:

The battle with Miraak is scripted. When Miraak drops below 20% health, he will become ethereal and head to the pool in the center of the platform. After killing a dragon, and absorbing its soul, he will regain full health and continue the fight. This cycle must happen twice in order to complete the battle. If you deal enough damage in a single strike or spell to bring him below 10% health, he will kill a dragon, absorb its soul, but will be unable to regain full health. This will cause him to stay ethereal, making the fight impossible to complete.

Şöyle bir bug raporu var uesp'de. Yani sizin karakter fazla güçlü geliyor sanırsam Miraak'a biraz yavaş azaltın canını yoksa o dediğiniz gibi bug'a girebilirmiş.Denemesi bedava.

Denedim 10 dakika kapıştım yinede oraya gelince yalı kazığı gibi dikiliyor. Adamlar güzel oyun yapıyorlar ama kalite kontrol olayında resmen dökülüyorlar...

• 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.