Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (685. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chosen61

Teşekkürler yorumun için oyunda pek yeni sayılmam çoğu şeyi biliyorum aylardır oynuyorum :)
    Mage oynamayı düşünüyordum saten herhalde öyle yapcam.
    Ancak kılıç kalkanıda çok severim hatta diğerlerinden en çok sevdiğimdir.Bir 5 10 dk oynamıştım harakter(karına sokma,boğaz kesme vs) çok seri yapıyor gerçekten çok zevkli ancak mage denemek istiyorum.
    Yalnız mage olarak zırh ne giymeliyim şuan üstümde en başta kafesi açtığımızda bir mage vardı içinde ona benzer daha iyi bir kıyafet giyiyorum.
    Bir de whiterundaki büyücüden ne varsa aldım :) Çok fazla oldu fire tarzı seviyorum hangileri kullanmayı tercih edersin(ice spear güzel ama)

Şöyle bir tavsiye vereyim sana hocam, hem büyücü gibi hem de savaşçı gibi oynarsın :)

Conjurationdan bound Sword büyüsü ile dolaş sürekli, kalkan olarak ta restorationdaki Ward büyülerini kullan. Armor kısmınıda Oakflesh tarzı büyülerle halladersin.
    Hem yakın dövüş hem büyü skillerin gelişir :)

İsteğe bağlı normal kalkan kullanabilirsin ya da zırh giyebilirsin. İlla zırh istiyorum sersen enchantingi geliştir biran önce sonrada aldığın/bulduğun zırhlara cüppelerdeki ve diğer büyücü kıyafetlerindeki enchatları yaparsın.

Alternatif olarak sneak ile ilerleyip grup halindeki düşmanları Fury ile birbirine düşürebilirsin. Destructiondan Rune büyülerini öğrenip güzel tuzaklar da kurabilirsin.

Sadece Destruction kullanırsan hem çabuk sıkılırsın hem belli bir yerden sonra düşmanlar kök söktürmeye başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Teşekkürler yorumun için oyunda pek yeni sayılmam çoğu şeyi biliyorum aylardır oynuyorum :)
    Mage oynamayı düşünüyordum saten herhalde öyle yapcam.
    Ancak kılıç kalkanıda çok severim hatta diğerlerinden en çok sevdiğimdir.Bir 5 10 dk oynamıştım harakter(karına sokma,boğaz kesme vs) çok seri yapıyor gerçekten çok zevkli ancak mage denemek istiyorum.
    Yalnız mage olarak zırh ne giymeliyim şuan üstümde en başta kafesi açtığımızda bir mage vardı içinde ona benzer daha iyi bir kıyafet giyiyorum.
    Bir de whiterundaki büyücüden ne varsa aldım :) Çok fazla oldu fire tarzı seviyorum hangileri kullanmayı tercih edersin(ice spear güzel ama)

Şöyle bir tavsiye vereyim sana hocam, hem büyücü gibi hem de savaşçı gibi oynarsın :)

Conjurationdan bound Sword büyüsü ile dolaş sürekli, kalkan olarak ta restorationdaki Ward büyülerini kullan. Armor kısmınıda Oakflesh tarzı büyülerle halladersin.
    Hem yakın dövüş hem büyü skillerin gelişir :)

İsteğe bağlı normal kalkan kullanabilirsin ya da zırh giyebilirsin. İlla zırh istiyorum sersen enchantingi geliştir biran önce sonrada aldığın/bulduğun zırhlara cüppelerdeki ve diğer büyücü kıyafetlerindeki enchatları yaparsın.

Alternatif olarak sneak ile ilerleyip grup halindeki düşmanları Fury ile birbirine düşürebilirsin. Destructiondan Rune büyülerini öğrenip güzel tuzaklar da kurabilirsin.

Sadece Destruction kullanırsan hem çabuk sıkılırsın hem belli bir yerden sonra düşmanlar kök söktürmeye başlar.

Bahsettiğin tüm büyüler var saten karışık oynuyorum.Ama daha ilginç skiller var mı scrollar dışında böyle ortalığı birbrine katacak şekilde.
    Bir de normal kılıç yerine büyü kılıcı kullanmanın gereği ne conjurationu mu arttırıyor?
    Ward büyüleri sadece mage skilleri karşı işe yaramıyor mu? Oka kılıca karşıda savunma yapıyor mu?
    Zırh olarak da glass giymeyi düşünüyorum enchating yapıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 24 Şubat 2012; 9:55:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: khajitblader

Wabbajack alımı:İnternetten Deadric Artifactsleri Wabbajack olarak aratın ve okuyun.
    Wabbajack,Ejderha ile savaşamıyacak kadar sıkıldığınızda eğlence olabilir.Wabb olarak bahsedicem ben şaşırmayın.Wabb'i onun üstüne doğrultun ve vurun!Zıpzıp zıplayan bir tavşana dönüştü!Devlerden sıkıldıysanız onları cüce kadar yapıp çok kolayca kesin.Cüce yapıtlarındaki dev robotlarsa onlar kadar küçük ve zararsız olsun.Dwarvenların küçük robotlarını hurda yığınına çevirin!Bunun level sınırı ise en az 10-15 leveldir.Yani ben size 18-19-20 civarlarında el atın derim.Gayet güzel bir silahtır.Şarzı uzundur ama Black Star Gem gibi birşey yanınızda kalsın.

ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi :) NPC lerde tavşan oluyormu acaba belki tavşan yapıp öldürünce bounty de işlemiyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

quote:

Wabbajack alımı:İnternetten Deadric Artifactsleri Wabbajack olarak aratın ve okuyun.
    Wabbajack,Ejderha ile savaşamıyacak kadar sıkıldığınızda eğlence olabilir.Wabb olarak bahsedicem ben şaşırmayın.Wabb'i onun üstüne doğrultun ve vurun!Zıpzıp zıplayan bir tavşana dönüştü!Devlerden sıkıldıysanız onları cüce kadar yapıp çok kolayca kesin.Cüce yapıtlarındaki dev robotlarsa onlar kadar küçük ve zararsız olsun.Dwarvenların küçük robotlarını hurda yığınına çevirin!Bunun level sınırı ise en az 10-15 leveldir.Yani ben size 18-19-20 civarlarında el atın derim.Gayet güzel bir silahtır.Şarzı uzundur ama Black Star Gem gibi birşey yanınızda kalsın.

ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi :) NPC lerde tavşan oluyormu acaba belki tavşan yapıp öldürünce bounty de işlemiyordur

neye dönüşeceğini sen seçmiyorsun bildiğim kadarıyla

• quote:

Bahsettiğin tüm büyüler var saten karışık oynuyorum.Ama daha ilginç skiller var mı scrollar dışında böyle ortalığı birbrine katacak şekilde.
    Bir de normal kılıç yerine büyü kılıcı kullanmanın gereği ne conjurationu mu arttırıyor?
    Ward büyüleri sadece mage skilleri karşı işe yaramıyor mu? Oka kılıca karşıda savunma yapıyor mu?
    Zırh olarak da glass giymeyi düşünüyorum enchating yapıp.

Var çok kuvvetli büyüler ama yeteneğin yükselince alabiliyorsun. Scroll da olan büyüler var zaten.(questle gelenler hariç)

Başlarda etrafta bulacağın kılıçlardan daha kuvvetli conj.kılıcı. Kullandıkça hem cong. hem de one hand artar.

Ward her hasara karşı yarar, özellikle okçulara karşı çok kullanışlı yüksek zorluk seviyelerinde. Ama restoda çok ilerlemediysen ve kıyafetin yoksa manayı emer yüksek seviye olanları.

Zırh kısmı farketmez zaten :) Enchanttan sonra hepsi aynı kapıya çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: lahtanan

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

quote:

Redguard'lı bayan Saadia ile ilgili içimde kaldı. ( yer Whiterun )

Alik'r Warriors lar bu kadını görürsen bize bildir felan demişti. Neyse bu kadını yakaladım bir barda silahını bana çekti dedim bu kadına güven sen. Ardında zindanda yatan bir tutukluya yöneldim o elemanı 100 gol karşılığında öttürdüm.Ama askerler serbest bırakmadılar elemanı iy güldüm.Liderlerinin yerini öğrendim ve oraya gittim elemanla konuştum. Neden aradığını sordum bu kadını neyse anlattı. Onların tarafında gibi hissettirdim kendimi. Sonra dayanamayıp adamı ve elamanlarını katlettim.
    Bu eleman kadını onları götürmemi söylemişti, Aslında içimde vardı o kadının hunharca öldürülmesini izlemek ama yapmadım.
    Alik's askerlerinin tarafını seçen biri bu kadını tuzağa düşürdüklerinde ne olduğunu anlatabilirmi.

bişey olmuyor dostum

kadını tutup götürüyorlar

ibret olsun
    diye çok kötü şeyler yapıcaklar diye bu kadar merak ettim.

valla ben de merak etmiştim aslında
    save edip ikisini de denemiştim
    baktım bişe olmuyor devam ettim

Karının asıl suçu sanırım bulunduğu şehri Süper high elf topluluğuna(Aldmeri Dominion) satıyor ki bildiğiniz vatan hainliğidir O yüzden ben hep ispiyonluyorum

valla kadına sorunca o da kendine göre ikna edici birşeyler diyordu. kime inacağız?
    aslında ben kadının tarafını tutacaktım da tekrar geri alıp oynamak istemediydim. eh eh

• Troller her yerde sorun ya öldüremedim dün gece.
    İWD'de de öyleydi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alik'r Warriors lar bu kadını görürsen bize bildir felan demişti. Neyse bu kadını yakaladım bir barda silahını bana çekti dedim bu kadına güven sen. Ardında zindanda yatan bir tutukluya yöneldim o elemanı 100 gol karşılığında öttürdüm.Ama askerler serbest bırakmadılar elemanı iy güldüm.Liderlerinin yerini öğrendim ve oraya gittim elemanla konuştum. Neden aradığını sordum bu kadını neyse anlattı. Onların tarafında gibi hissettirdim kendimi. Sonra dayanamayıp adamı ve elamanlarını katlettim.
    Bu eleman kadını onları götürmemi söylemişti, Aslında içimde vardı o kadının hunharca öldürülmesini izlemek ama yapmadım.
    Alik's askerlerinin tarafını seçen biri bu kadını tuzağa düşürdüklerinde ne olduğunu anlatabilirmi.

bişey olmuyor dostum

ibret olsun

Karının asıl suçu sanırım bulunduğu şehri Süper high elf topluluğuna(Aldmeri Dominion) satıyor ki bildiğiniz vatan hainliğidir O yüzden ben hep ispiyonluyorum

valla kadına sorunca o da kendine göre ikna edici birşeyler diyordu. kime inacağız?
    aslında ben kadının tarafını tutacaktım da tekrar geri alıp oynamak istemediydim. eh eh

Kadının yalan söylediğini verdiği kaçamak ve yuvarlak cevaplardan anlamak mümkün. Bende hep
    o karıya karşı bir süphe vardı zaten araplada konuşunda kadının vatan haini olduğu anlaşılıyordu.
    Her halde bu questin etkilediği bir durum yoktur. Sonuçta iki yoldan birisi hiç farketmez ben de bian
    düşündüm xp almak için adamlara dalayım diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bişey olmuyor dostum

ibret olsun

Kadının yalan söylediğini verdiği kaçamak ve yuvarlak cevaplardan anlamak mümkün. Bende hep
    o karıya karşı bir süphe vardı zaten araplada konuşunda kadının vatan haini olduğu anlaşılıyordu.
    Her halde bu questin etkilediği bir durum yoktur. Sonuçta iki yoldan birisi hiç farketmez ben de bian

öyle tabi hikayeyi etkileyecek kadar birşey yok. öyle bi görev yok hatta sanırım
    gerçi elfleri sevmeme rağmen bu oyunda nerde bi pislik var elflere vermişler; bu aldmeri dominion'a da gıcık olmuıştum oyunda zaten.
    iyi oldu kadına, bulsun cezasını.

• quote:

quote:

quote:

neye dönüşeceğini sen seçmiyorsun bildiğim kadarıyla

Evet sen seçemiyorsun kendi rastgele bir şey seçiyor ama hep yararına.Tavuğa çevirebiliyor.Acaip büyü salıyor üstüne düşmanın ne kadar canı varsa bardak altı can bırakıyor.Tavuk,Yengeç ve Tavaşana çevirebiliyor.Master Fear,Master Spark ve Master Flames gücü sağlıyor.Deadric Summon ediyor ve düşmanı görünmez yapıyor ama eğer bulup vurursan çok canı azalıyor.Çok hoşuma gitti almadım daha ama.Yeni Wood Elf'le alıcam sanırım.Dark Brotherhood'u,Companionsları,College of Winterhold'u,Thieves Guild'ı ve Bards College'i bitirdikten sonra başlarım artık Deadric Artifacslere.Ama zaten NPC üstünde kullanınca Bounty veriyor.Dönüştürürseniz biri önünde 40 bounty,bunu öldürmüş olduğunuzdada + 4 bounty alıyorsunuz.Ama sıkılınca bire bir.

• Beyler sorum kaynadı lütfen cevap verin.İçinde az düşmanı olan Fallower ile halledilebilecek Ebony içeren madenler varsa yazın.Yoksa ''yok öyle maden'' yazın.Ebony Heavy Armor ama Light Armor niteliği taşıyor.Ondan yani .
  • ya beyler benim smitching 100 de ben sol taraftan vermiştim perkleri şimdi dragonda deadrice gecemiyorum alttan beri bir daha mı vermem lazım perkleri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bişey olmuyor dostum

ibret olsun

öyle tabi hikayeyi etkileyecek kadar birşey yok. öyle bi görev yok hatta sanırım
    gerçi elfleri sevmeme rağmen bu oyunda nerde bi pislik var elflere vermişler; bu aldmeri dominion'a da gıcık olmuıştum oyunda zaten.
    iyi oldu kadına, bulsun cezasını.

Bu kadar uzatmayın ispiyonlarsanız para ödürürseniz kılıç alırsınız.Ama ben bu görevi hep ilk önce gidip ispiyolarım ondan sonra getiririm kadını adama ondan sonra adama dalar öldürür kılıcını alırım sonra kadında uyanır ve dalmaya başlar onu da öldürürüm 300 gold + 2 güzel kılıç :D

• quote:

Beyler sorum kaynadı lütfen cevap verin.İçinde az düşmanı olan Fallower ile halledilebilecek Ebony içeren madenler varsa yazın.Yoksa ''yok öyle maden'' yazın.Ebony Heavy Armor ama Light Armor niteliği taşıyor.Ondan yani .

hocam netten skyrim haritasını bul orada madenler yazıyordu diye hatırlıyorum.
    içindeki düşman da senin level'ına göre oluyor bildiğim kadarıyla, tırsma yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

ya beyler benim smitching 100 de ben sol taraftan vermiştim perkleri şimdi dragonda deadrice gecemiyorum alttan beri bir daha mı vermem lazım perkleri

hep merak ettiğim birşeydi böyle birleşme oluyor mu diye; öğrenmiş olduk sayende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smurats

ya beyler benim smitching 100 de ben sol taraftan vermiştim perkleri şimdi dragonda deadrice gecemiyorum alttan beri bir daha mı vermem lazım perkleri

hep merak ettiğim birşeydi böyle birleşme oluyor mu diye; öğrenmiş olduk sayende

• bug lar yüzünden iyice soğudum oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

beyler bu the fallen görevinde , dragon cagırıyorum ama gelmiyor nerde hata var acaba , kullandıgım shout call dragon , neden gelmiyor acaba ? başka bir yolumu vvar ?

up yokmu bilen ?
  • Party Görevinde Takıldım Yardım !!!

Edit:Görevi yaptım.

Peki görevden önceki eşyalarımı ve paramı nasıl alabilirim ? (diplomatic immunity)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 24 Şubat 2012; 23:12:53 >
  • neyler sakın titan oynamayın alduin master zorluk derecesinde tekde indi çok sıkıcı bi olay
  • 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.