< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1501. sayfa)

-
-
Hocam baya bir yama var ama ilk tavsiyelerim
Female outfit replecer with phsyx
Cbbe vucut modu buna bağlı fizik modları
Race menu modu da yükleyip onun için hazır olan bir iki karekter yükleyip kendiniz detayları değişirsiniz, karekterler için gerekli yazan modları da yüklerseniz düzene girer zaten
Ayrıca race menu yu oyun içindede konsoldan açıp karakteri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz
Hile ise kesinlikle yok tüm kıyafetleri armory den yine gerekli parçalar ile yapabiliyorsunuz ayrıca ilk verdiğim mod normal oyunun kadın giysi ve armorlarını aynı özellikleri ile görünüşünü değiştiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Şubat 2022; 13:15:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle barbara can kurban.
Valla orası öyle ama fena kafa kesiyolar, bir iki vuruş moduda ekledim vurduğu baya hissediliyor😀
Teşekkür ederim, hafta sonu oturayım oyunun başına çocuklar için verirse 2-3 saat uğraşayim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bişey değil hocam 2 3 saate çözersiniz sistemi, mod organizer 2 kullanın oyun ana dosyalarınada zarar vermez hem istediğiniz modu oyun başlamafan açar kaparsınız rahatca, bide modları yüklerken açıklamalarını kısaca okuyup gereksinimlerinide kurmayı ihmal etmeyin 👍
Bir şey soracağım size; zamanında titan quest konusunda vardınız değil mi? Hatta belki de sizinle hamachi üzerinden oyun bile oynadık 😉
Titan quest ilk çıktığı zamanlar çok oynadım konusundada varımdır ama online oyun hiç oynamam ben 😊
Online hiç oynamam, ben kendimi gördüm bir an :)
-
Çeviri en iyi yapılmış Türkçe yama hangisi SE sürümü için? Daha önce oynamadım hiç, gamepassten indirdim bi deneyeyim bakalım çok methini duyduk :)
-
Bi tane çeviri var zaten SE için. O çevirinin en güncelini bul indir işte. Elderscrollstürk de vardır muhtemelen.
-
Oyun içerisinden mods kısmından indirip kurabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben orayı clean menu moduyla hep kapattığım için unutmuşum öyle bir yöntem de vardı de mi :)
-
Okan Balyoutube
Rpg oyunlarında yürüyen NPC ile zorla konuşmaya çalışmakhttps://www.youtube.com/watch?v=cA8_9RLRv8Y&feature=youtu.beOkan Balyoutube
Rpg oyunlarında silahlarını gösterirken araya illaki laf sıkıştıran Silah Satıcılarıhttps://www.youtube.com/watch?v=ZfWFpMp1n7w&feature=youtu.be -
Evet hocam Xbox oyuncuları da bu şekil modluyor oyunu içerde baya mod var ussep tr yama şu modları ağaç modları ışıklandırma ne ararsanız :)
aynen öyleymiş yükledim. ilk defa oynuyorum oyunu karışık geldi biraz alışmak biraz zaman alacak.
-
Keşif odaklı bir oyun hızlı hızlı checpointlere gitmeyin etrafı iyice araştırın
J den önce yan görevler sonra bana görevleri yapın
Yoldaşlık karanlık kardeşlik hırsızlar loncası büyücülük okulu buraları ziyaret etmeyi unutmayın :)
Kalkan + kılıç kullanıyorsanız tek el skiline tek kılıç kullanıyorsanız çift el
Büyücü iseniz yıkıma okçu ise okçuluk
Suikastçı iseniz sinsilik skillerine ağırlık verin
Silah kıyafet takıları görevlerle elde edersiniz
Teşekkürler dikkate alacağım :)
-
Yan görev o kadar çok ki yap yap bitmiyor. Ben sana 3 tane ana görev yaptım ama yaptığım yan gün sayısı 80'i aşmıştır. Bazen kendini tekrar ettirse de keyifli görevler. Eksikliği görevlerin sonunda sağlam ıtem çıkmıyor.
Rica ederim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X