Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
128
Favori
1.641.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14251426142714281429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski sürümde Ultrada bile kasmıyor Specialde 40 50 fpslere düşüyor Kasmalar -Takılmalar oluyor dien arkadasların Sorunu ekran kartları.
    Cunku specialde Özellikle Shader Işıklandırmaları ve Derinlik(Ambient Occlusion) arttırılmış durumda.Buda işlemciden çok ekran kartlarına yük bindiriyor.
    Zaten oyunlardaki En çok fps düşüren ama aynı zamanda Yüksek kalite atmosfer sunanda maalesef bu 2 ayar.
    Kısacası bana göre Skyrim Special editionu En düşük HD 5870 -Sonrasında 6970 -7870 -7950 -GTX 660ti 670- GTX760- R9280 -R9270X-GTX970-GTX1060-RX470-R9380 Gibi Kartlar da oynanmalı.
    Bu kartların altında kalanlar 4890-Gtx650 ti boost- HD7850- GTX750Ti/ Gtx 950 gibi kartlarda bile FPS düşmeleri yapıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 29 Ekim 2016; 17:1:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi AT

ben de lowda bile kasıyor nasıl bi şey bu anlamadım normal skyrimde ultrada bile çok az kasmalar oluyordu bazen bir çözümü var mıdır bunun

Oyun nedense entegre grafik kartıyla açılıyor. Güçlü kartınızla aç diye ayarlarsanız sorun çözülür. Bunun haricinde optimizasyon problemleri olduğu doğrudur.
  • Special Edition farkı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Special Edition farkı nedir acaba?

Tüm ek paketler dahil, kaplamalar normal skyrimden 1 tık daha kaliteli, ışıklandırma daha iyi, Dof çok daha iyi. Ayrıca mod hazırlayanlar muhtemelen SE ye daha fazla ihtimam gösterecek normal skyrime nazaran.
  • Skyrim Special yerine ben aslında sey beklerdim Morrowind Remake. :/
    Modlarla remaster yapılanından bahsetmiyorm.Oyunun tekrardan yazılması kodlanması Skyrimin Modlu hali gibi grafiklerle.Hatta üstüne 1de +30 40saatlik DLC ekleseler.
    Deselerki bu oyunu yaparız ama Evini arabanı alırız üstünede 10 sene sonra ölüceksin. Hmm bir düşünürüm ama kabul ederdim sanırım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenghisKhan87

Skyrim Special yerine ben aslında sey beklerdim Morrowind Remake. :/
    Modlarla remaster yapılanından bahsetmiyorm.Oyunun tekrardan yazılması kodlanması Skyrimin Modlu hali gibi grafiklerle.Hatta üstüne 1de +30 40saatlik DLC ekleseler.
    Deselerki bu oyunu yaparız ama Evini arabanı alırız üstünede 10 sene sonra ölüceksin. Hmm bir düşünürüm ama kabul ederdim sanırım :/

Skyrimi uzun saatler oynadım. Morrowind hakkında çok övgüler duydum. Ben de böyle bi remake yapacaklarına ihtimal verdiğin için beklemedeyim
  • akabeyss kullanıcısına yanıt
    Böyle bir proje anca Kickstarter olarak filan çıkar sanrım bağışlar vs. Özellikle Baldurs gate projesinde calısanlarla birlikte,
    söyle bir 3.-5 milyon dolar toplanırsa. Efsane bir RPG oyunu yapıp Bethesdayı tahtından edebilrler.
    Ama bu aralar Baldur's gate III söylentisi dolanıyor ortalıkda. Yeniden yapılıyormuş filan.Torment Tides of numenera adlı oyundada çalısanlar var.Kısacası 2020den önce yapılacagını sanmam morrowind remake.
    Belkide gerek kalmaz bilemiyorum Morrowindi aratmayacak Çok daha iyi bir elder scrolls oyunuda yapabilirler.Yeterki Senaryo iyi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 30 Ekim 2016; 16:00:39 >
  • quote:

Skyrim Special yerine ben aslında sey beklerdim Morrowind Remake. :/

Modlarla remaster yapılanın son haline baktınız mı? Dünya emek verildi ona, her bir satır diyalog seslendirildi. Ben bile 2 sene öncesinde bir Npc seslendirdim o mod için. Her ne kadar tamamlanmamış olsa da şu ana kadar yapılan en detaylı elder scrolls modu Skywind

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eh, büyük bir hüsran benim için Special Edition. Saçmalığın böylesi; mis gibi Morrowind ve Oblivion'u tekrar piyasaya çılgınlarcasına sunmak varken yüzlerce hatta binlerce modla desteklenmiş Skyrim'i sözde yenilenmiş olarak ısıtıp önümüze koydular resmen. Tüm DLC'lere ve oyuna sahip olduğumdan dolayı Steam kütüphanemde duruyor oyun fakat yükleme gereği duymuyorum. Eh, TES 6'ya kadar başka RPG'lere şans verme vakti geldi sanırım.
  • Papa Midnite kullanıcısına yanıt
    The witcher

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Midnite

Eh, büyük bir hüsran benim için Special Edition. Saçmalığın böylesi; mis gibi Morrowind ve Oblivion'u tekrar piyasaya çılgınlarcasına sunmak varken yüzlerce hatta binlerce modla desteklenmiş Skyrim'i sözde yenilenmiş olarak ısıtıp önümüze koydular resmen. Tüm DLC'lere ve oyuna sahip olduğumdan dolayı Steam kütüphanemde duruyor oyun fakat yükleme gereği duymuyorum. Eh, TES 6'ya kadar başka RPG'lere şans verme vakti geldi sanırım.

SE nin amacı zaten yeni nesil konsol sahiplerine tam oyun parasına satıp onları söğüşlemek. Pc kullanıcısına da eşantiyon olsun diye verdiler. Ayrıca Morrowinde remaster olmaz, remade olur zira oyun çok eski. O da acayip masraflı olur. Şuan zaten skyrime yaklaşık 4 senedir geliştirilen skywind ve skyblivion modlarının eli kulağında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Special Edition benim için büyük hayal kırıklığı oldu.Oyundaki bazı hatalar düzeltilmemiş,grafikler modlara göre gerçekten kötü yani mod grafiği beklemiyorum ama en azından yakın olsaymış.Işıklandırmalar ve bulutlar idare eder gibi.Ama bazı yerlerdeki altyazı kayması çözülmemiş ve yaverinin seni takip etme algoritması hala çöp.Hal böyle olunca vanilla Skyrime grafik modlarıyla ve diğer modlarla devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 30 Ekim 2016; 23:12:12 >
  • Yakın bir geçmişte Bethesda ofisinde...

+Kadıköyde yeni bir ev alacağım ama çok pahalı fiyatlar ya para lazım.
    -Benim iyi bir fikrim var maliyetsiz ucuz yoldan para kazanabiliriz.
    +hmm anlat bakalım....

Ve herşey o gün başlar.
  • quote:

Böyle bir proje anca Kickstarter olarak filan çıkar sanrım bağışlar vs. Özellikle Baldurs gate projesinde calısanlarla birlikte,
    söyle bir 3.-5 milyon dolar toplanırsa. Efsane bir RPG oyunu yapıp Bethesdayı tahtından edebilrler.
    Ama bu aralar Baldur's gate III söylentisi dolanıyor ortalıkda. Yeniden yapılıyormuş filan.Torment Tides of numenera adlı oyundada çalısanlar var.Kısacası 2020den önce yapılacagını sanmam morrowind remake.
    Belkide gerek kalmaz bilemiyorum Morrowindi aratmayacak Çok daha iyi bir elder scrolls oyunuda yapabilirler.Yeterki Senaryo iyi olsun.

Ben de eğer olursa bethesdadan bekliyorum. Bi ihtimal Bethesda, elimizde çoğu kişinin bilmediği harika bi oyun var, gelin bunu yeni nesil grafiklerle tekrar çıkaralım ve tonla para kazanalım diye düşünürse, olur bu iş Skyrimnspecial editionla birlikte Bethesda da ben o ışığı gördüm

• Crewals ekibi yamayı uyarlamış

Skyrim Special Edition Türkçe Yaması:

http://www.crewals.com/SE/SETurkishMOD.rar

Herkese iyi oyunlar!

• oyunun ayarların dan yanlışlıkla ''default'' a tıklama sonucun da yaptığım onca ayarlar iptal oldu vehttps://www.youtube.com/watch?v=rlg4C0_3fUM bu sorunla karşılaştım beyler. Günlerdir uğraşıyorum onca şey yaptım, onca kez 'ini.' ayarları yaptım ama çözemedim. Şu sweet fx mi bozuldu, nere de ki kod sıfırlandı bulamadım. Sinir bozucu bir sorun. Kullanmış olduğum enb de smaa da
    vardı oysaki..
  • akabeyss kullanıcısına yanıt
    Morrowind'in bir tane DLC'si var. Mournhold'a gidiyoruz. Sonra Clockwork City'e gidiyoruz. Sotha Sil'di sanırım onu bulmaya çalışıyoruz. O mekanı o kadar iyi dizayn etmişler ki bir yer var. Usain Bolt olmadan geçemiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Daha önce hiç rpg oynamamış birisine skyrim mi yoksa witcher3 mü tavsiye edersiniz?

Lütfen oyunların güzel olup olmamasına göre değil (ben eminim her iki oyun da birbirinden güzel. ) sıkılmayacağım rpg oyunlarına alışık olmayan birinin başlangıcı için bir tavsiye olsun.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

Merhaba arkadaşlar,
    Daha önce hiç rpg oynamamış birisine skyrim mi yoksa witcher3 mü tavsiye edersiniz?

Lütfen oyunların güzel olup olmamasına göre değil (ben eminim her iki oyun da birbirinden güzel. ) sıkılmayacağım rpg oyunlarına alışık olmayan birinin başlangıcı için bir tavsiye olsun.
    Teşekkürler

Başlangıç için witcher daha mantıklı dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler

İkisi de çok güzel oyunlardır. Hangisini başlarsan başla pişman olmazsın. Skyrim, Witcher'a göre daha özgür ve kapsamlıdır. Skyrim'de karakterini sen yaratıyorsun, Witcher'da ise var olan bir karakteri oynuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 14251426142714281429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.