Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12261227122812291230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer4294

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/25097/?

Benim kullandığım şu mod var,adam akıllı başka binek moduda gözüme çarpmadı en güzeli bu bence.

binekleri zırhlandırabildiğin bir mod var.D.b den aldığımız at harika oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 15 Mayıs 2014; 17:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

quote:

Benim kullandığım şu mod var,adam akıllı başka binek moduda gözüme çarpmadı en güzeli bu bence.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/13348/?

Şunu mu diyorsun ?

• Arkadaşlar Türkçe yamalı Legandary Edition yüklü. Bilgisayarım msi ge70 gtx 765m. Oyunda fps full ancak çok garip bir hata var. Mouseyi hareket ettirince sağa sola bakarken ve y ekseninde hareket ettirirken fps düşmüyor ancak Silah veya kalkan o an elimde ne varsa titreyerek dönüyor. Çok değişik bir sorun tarif etmesi bile baya zor. Bu sorunla karşılaşan veya daha önceden başka bir yerlerde gören birisi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1262 -- 15 Mayıs 2014; 18:48:36 >
  • quote:

quote:

quote:

Şunu mu diyorsun ?

aynen bu.bir de dragonborn ebonsteel var onuda mutlaka yükle.Gördüğüm en iyi zırh modu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şunu mu diyorsun ?

aynen bu.bir de dragonborn ebonsteel var onuda mutlaka yükle.Gördüğüm en iyi zırh modu

Ben bu modu çok uzun süreden beridir kullanıyorum zaten genede sağol öneri için

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1262

Arkadaşlar Türkçe yamalı Legandary Edition yüklü. Bilgisayarım msi ge70 gtx 765m. Oyunda fps full ancak çok garip bir hata var. Mouseyi hareket ettirince sağa sola bakarken ve y ekseninde hareket ettirirken fps düşmüyor ancak Silah veya kalkan o an elimde ne varsa titreyerek dönüyor. Çok değişik bir sorun tarif etmesi bile baya zor. Bu sorunla karşılaşan veya daha önceden başka bir yerlerde gören birisi var mı ?

Bu olay third personda mı oluyor ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Türkçe yamalı Legandary Edition yüklü. Bilgisayarım msi ge70 gtx 765m. Oyunda fps full ancak çok garip bir hata var. Mouseyi hareket ettirince sağa sola bakarken ve y ekseninde hareket ettirirken fps düşmüyor ancak Silah veya kalkan o an elimde ne varsa titreyerek dönüyor. Çok değişik bir sorun tarif etmesi bile baya zor. Bu sorunla karşılaşan veya daha önceden başka bir yerlerde gören birisi var mı ?

Hocam Karakter gözünden(FPS) Oynarken hem silah hem ekran titriyor gibi gözüküyor. Oynarken çok sıkıntı yapmıyor ama çok rahatsız edici bir durum. Tps modunda oynarkende ekran titriyor. Oldukça ilginç bir sorun.

• quote:

quote:

quote:

Hocam Karakter gözünden(FPS) Oynarken hem silah hem ekran titriyor gibi gözüküyor. Oynarken çok sıkıntı yapmıyor ama çok rahatsız edici bir durum. Tps modunda oynarkende ekran titriyor. Oldukça ilginç bir sorun.

Bunun bir sürü nedeni olabilir;
    -pcnin fazla ısınması
    -ekran kartı sürücüsü
    -oyunda mod olup olmaması?
    -işletim sistemin?

-birkaç şeyde deniyebilirsin ilk olarak başka oyunlardada oluyor mu ?
    -Oyunun bütün grafik ayalarını en düşüğe al
    -ekran yenileme oranının kaç ? değiştirmeyi dene.
    -fps sabitlemeyi dene
    -daha fazla hafıza kullanmak için şunları skyrim.iniye ekle.(skyrin.ini yedeğini al işe yaramazsa eskiyi kullanırsın.)
    iMinMemoryPageSize=100000
    iMaxMemoryPageSize=5000000
    iMaxAllocatedMemoryBytes=1800000000"
    -SkyrimPrefs.ini (yedeğini almayı unutma)
    [Controls] bMouseAcceleration=1 ' i bul bMouseAcceleration=0 yap.
    gene skyrimpref.ini şunu ekle vsync yi kapatmayı dene.
    [Display] kısmına iPresentInterval=0
    -Bu olay büyük ihtimal donanımınla ilgili. Gerçek anlamıyla ekranın titriyorsa ekran yenileme hızını bir karıştırmanı tavsiye ederim.

Şimdilik aklıma bunlar geldi,dene bakalım sorunu çözebilecekmisin;burdaki ayaların hepsini googledan bulabilirsin burda açıklama gereği duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 16 Mayıs 2014; 0:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die

Arkdaşlar woodelf im okçuyum

hangi özelliklere vermem gerek level atlarken ?Stamina ve healtha veriyorm sadece arada bi kafam esince magicka ya veriyorum

doğru mudur?

1 2 den bir şey olmaz da hiç vermemen daha iyi olurdu. Bundan sonra vermezsin.bir çok Archer rehberi mevcut, bir sürü bilgi edinebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar daha 14 level de oyun bitti. Bugun tekrar baslayacagim.. Yan gorevlerden gitmeyi dusunuyorum. Acaba bu kurtadam olmak icin dlc mi gerekiyor

Ben 35. seviye de anca bitirmiştim. Nasıl başarabilidiniz? Konsol mu kullandınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Arkdaşlar woodelf im okçuyum

hangi özelliklere vermem gerek level atlarken ?Stamina ve healtha veriyorm sadece arada bi kafam esince magicka ya veriyorum

doğru mudur?

1 2 den bir şey olmaz da hiç vermemen daha iyi olurdu. Bundan sonra vermezsin.bir çok Archer rehberi mevcut, bir sürü bilgi edinebilirsin.

Bence her türden thief karakterini seçenler birazda olsa magice vermelidir ve her thief illusion kullanmalıdır.

Kolay modda oynuyorsanız pek gerek yok ama master modda oynayan için alan atıp rakipleri sakinleştirmek çok önemli bence. Yada birbirlerine düşürmek cidden eğlenceli oluyor. (Masterda master yapanlar için problem olmaz)

Ben bi ara one handed, illusion, conjuraction karakter yapmıştım vampir lorddum çok iyidi. LE indirime girse de o günlere tekrar dönsem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunun bir sürü nedeni olabilir;
    -pcnin fazla ısınması
    -ekran kartı sürücüsü
    -oyunda mod olup olmaması?
    -işletim sistemin?

-birkaç şeyde deniyebilirsin ilk olarak başka oyunlardada oluyor mu ?
    -Oyunun bütün grafik ayalarını en düşüğe al
    -ekran yenileme oranının kaç ? değiştirmeyi dene.
    -fps sabitlemeyi dene
    -daha fazla hafıza kullanmak için şunları skyrim.iniye ekle.(skyrin.ini yedeğini al işe yaramazsa eskiyi kullanırsın.)
    iMinMemoryPageSize=100000
    iMaxMemoryPageSize=5000000
    iMaxAllocatedMemoryBytes=1800000000"
    -SkyrimPrefs.ini (yedeğini almayı unutma)
    [Controls] bMouseAcceleration=1 ' i bul bMouseAcceleration=0 yap.
    gene skyrimpref.ini şunu ekle vsync yi kapatmayı dene.
    [Display] kısmına iPresentInterval=0
    -Bu olay büyük ihtimal donanımınla ilgili. Gerçek anlamıyla ekranın titriyorsa ekran yenileme hızını bir karıştırmanı tavsiye ederim.

Şimdilik aklıma bunlar geldi,dene bakalım sorunu çözebilecekmisin;burdaki ayaların hepsini googledan bulabilirsin burda açıklama gereği duymadım.

Yardımın için çok teşekkür ederim dostum bir çoğunu denedim ancak sorun devam ediyor. Fps ultra ayarlarda 62 civarı gidip geliyor. Donanımsal olarak bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama sorun sanırım mouse senkronizasyonunda gibime geliyor. Hani nasıl önceden paintte çapraz bir çizgi çeksek çizgi zig zag yapa yapa inerdi, aynen o misal çapraz hareketlerde öyle gidiyor. Buda Titreme hissi veriyor sanırım. Elimdeki silahlar cidden titriyor bunu görebiliyorum. Aslında Müsait bir zamanda Video kaydedip link atabilirsem daha rahat görebilirsiniz sanırım. Şimdiden teşekkür ederim.
    Paylaş

• Lydia'yı kaybettim ve bulamıyorum :(

hall of dead'e baktım yoktu, 1 hafta dragonreach'de bekledim yine ortaya çıkmadı, nasıl geri getirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Arkadaslar daha 14 level de oyun bitti. Bugun tekrar baslayacagim.. Yan gorevlerden gitmeyi dusunuyorum. Acaba bu kurtadam olmak icin dlc mi gerekiyor

Ben 35. seviye de anca bitirmiştim. Nasıl başarabilidiniz? Konsol mu kullandınız.

Yoo kullanmadım bitti öyle :D

Bu lydia ya gel diyom gelmiyor saf saf bekliyor ya nasıl çağırcam onu konuşuyom follow me diyom gelmiyorrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

Lydia'yı kaybettim ve bulamıyorum :(

hall of dead'e baktım yoktu, 1 hafta dragonreach'de bekledim yine ortaya çıkmadı, nasıl geri getirebilirim ?

player.moveto 000a2c94

yanına teleport olmayı dene.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Yoo kullanmadım bitti öyle :D

Bu lydia ya gel diyom gelmiyor saf saf bekliyor ya nasıl çağırcam onu konuşuyom follow me diyom gelmiyorrr

Buga girmiş olabilir,yada önceden bir komut vermişsindir ona uyuyordur eski saveden devam et.Yada başka yere,birkaç kere hızlı yolculuk et yanına gelmesi lazım.Başka bi follower almayı dene daha sonra lydianın bulunduğu mekana git onu bir daha yanına al.

• Arkadaşlar oyundayım silahın gücü bitti herhalde parlamıyor artık soul gem (cevher işte) onunla dolduruluyordu gücü eskisi gibi oluyodu ama artık doldurulacak bir nesne yok diyor nasıl doldurcam onu ?? özelliksiz oynuyorum şuan
  • quote:

Arkadaşlar oyundayım silahın gücü bitti herhalde parlamıyor artık soul gem (cevher işte) onunla dolduruluyordu gücü eskisi gibi oluyodu ama artık doldurulacak bir nesne yok diyor nasıl doldurcam onu ?? özelliksiz oynuyorum şuan

inventory den silahın üstüne gelip ondan sonra doldur diyorsun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Arkadaşlar oyundayım silahın gücü bitti herhalde parlamıyor artık soul gem (cevher işte) onunla dolduruluyordu gücü eskisi gibi oluyodu ama artık doldurulacak bir nesne yok diyor nasıl doldurcam onu ?? özelliksiz oynuyorum şuan

biliyorm ama nesne seçilmedi öyle bi nesne felan yok diyor T baısnca
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

biliyorm ama nesne seçilmedi öyle bi nesne felan yok diyor T baısnca

düşmanını öldürmeden hemen önce soul trap büyüsü at öldürünce onun ruhunu boş bir cevhere doldurmuş olursun. doldurduğun ruhlarla silahını tekrar güçlendebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12261227122812291230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.