Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam Cloud özelliği varsa save dosyaları steamde'de ayrı olarak tutulabiliyor.
  • Oyun steam cloud sistemine dahil.Acaba saveler falanda orada depoalnmıyormu.Yani steamin cloudunda?Aslında merak ettiğim nokta bu.Yani formatta atsam acaba cludtan eşitleme olunca son kaldığım yerden başlamazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Steam Cloud özelliği varsa save dosyaları steamde'de ayrı olarak tutulabiliyor.

Doğru skyrim cloud desteği var eğer cloud u kullanıyorsa save almasına gerek yok fakat genede işini sen sağlama al yedeğini al sanki zor bişey burda sormana bile gerek yok kopyala yapıştırdan ibaret bir olay .?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 19 Mayıs 2014; 13:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

kuvvet yenileme tılsımını nerden bulabilirim

Ben zamanında biryerden düşürmüştüm stamina reg. fakat hatırlamıyorum,item kasman gerekicek daha sonrada istediğin iteme Enchanting ile ekleyebilirsin.Yani bir görevle filan alınan bişey değildi yanlış hatırlamıyorsam belkide vardır şuan aklma gelmedi öyle bişey.
  • Gerçi epey bir mod kurdum ama öyle kastıracak tarz da da mod kurduğumu sanmıyorum dediğim gibi düşük ayarda da yapınca sıkıntı oldu bir daha kurdum hd modu ama grafiklerde değişme olmuyor... bir de şu fairy tail kıyafetini bulamadım üreticem... üretim yerinde gözükmüyor...

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONKAGE -- 19 Mayıs 2014; 14:03:11 >

• Bilmiyorum windows 8.1 mi kullanıyorsunuz ama dediğiniz yolda skyrim save dosyasını bulamamıştım bikaç gün önce.Genede bir bakıcam.Orada bulabilirsem yedeklerim.Olmazsa ya nasip der cloudan gelene bakarız artık.Teşekkürler vakit ayırdığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONKAGE

Gerçi epey bir mod kurdum ama öyle kastıracak tarz da da mod kurduğumu sanmıyorum dediğim gibi düşük ayarda da yapınca sıkıntı oldu bir daha kurdum hd modu ama grafiklerde değişme olmuyor... bir de şu fairy tail kıyafetini bulamadım üreticem... üretim yerinde gözükmüyor...

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

-Kullandığın enb modunu yazmamışsın
    -manuel olarak kurduğun modlar var mı ?
    -bide savenin boyutunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 19 Mayıs 2014; 14:43:27 >

• O küçük resim de cinematic enb diye bir proğram var o işte enb dediğim oda sayılmaz gerçi heral de enb...
    Kayıt dosyasını boyutu 52 mb genel de hep düşük tutmaya çalışıyorum...
    Elimle dataya attığım tek dosya HDT Havok Object başka atmadım...
  • quote:

O küçük resim de cinematic enb diye bir proğram var o işte enb dediğim oda sayılmaz gerçi heral de enb...
    Kayıt dosyasını boyutu 52 mb genel de hep düşük tutmaya çalışıyorum...
    Elimle dataya attığım tek dosya HDT Havok Object başka atmadım...

Oyunda aa,fxaa,anisotropic filtering kapalımı bide savenin boyutu kaç ?

ekran kartının kontrol panelindende yap bu işlemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 19 Mayıs 2014; 15:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: andelip

windows 8.1 de skyrim save dosyası nerede bilen varmı acaba?pc ye format atıcam ama 32 saat oyunda heba olmasınıda istemiyorum.steam buluta da kaydediyormu onuda tam bilmiyorum.

Yedeğini almana gerek yok steam kaydediyor zaten, oyunu silip tekrar yüklediğinde kaldığın yerden devam edebilirsin.

Adam oyunu silip tekrar yükleyecem demiyor adam pc ye format atıcam diyor eğer tamamen silip format atarsan steam yedeğide gidicek ?!!

save burada;C:\Users\<username>\Documents\my games\skyrim\saves folder.

Mesajın tamamını okumamışım pardon

• Kapattım hepsini bu sefer daha kötü oldu nvidia sekmesine girdim on yazan ne var off yaptım diğerlerini performance yaptım ama olmadı..
    Oyunun kendi options kısmındakiler de kapalı...
    Save dosyasını boyutu 52 mb...

Genede takılmaya devam ediyor...
  • quote:

Kapattım hepsini bu sefer daha kötü oldu nvidia sekmesine girdim on yazan ne var off yaptım diğerlerini performance yaptım ama olmadı..
    Oyunun kendi options kısmındakiler de kapalı...
    Save dosyasını boyutu 52 mb...

Genede takılmaya devam ediyor...

52 mb :D

saveni temizle;programları kullanmadan önce savenim yedeğini almayı unutma.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/31724/?

tutorial; https://www.youtube.com/watch?v=Vi6lBUIN1ec

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/52363/?

tutorial; https://www.youtube.com/watch?v=UQF4zO7M9_o

Bu iki programı kullandıktan sonra oyunu bir daha kaydet sonra oyunda bir süre zaman geçir 2-3 gün gibi....

edit:

bide oyunu optimize et;

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/12801/?

tutorial; https://www.youtube.com/watch?v=btmqI1r2I4w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 19 Mayıs 2014; 19:55:50 >

• Arkadaşlar, en iyi siz bilirsiniz. Ben Skyrim'i Xbox'ta oynuyorum, şu ana kadar en uzun saatlerimi verdiğim oyun oldu. Geçenlerde Dragonborn DLC'si yükledim ve diğer görevleri bırakıp, ayrı bir haritası olan bu DLC'nin oyununu bitirmeye çalıştım. Sona geldim neredeyse fakat karşıma çıkan ejderha, "Bend Will" shotundan etkilenmiyor. Normalde shout atınca saldırmayı bırakıp, binmem için bişeyler söylemesi lazım. Ama ne edersem ediyim, oracakta öldürüyor beni. Başka haritaya da geçemiyorum, lanet ettim DLC'ye. En baştaki Save'e dönersem, Dragonborn'daki onca zamanıma yazık olacak. Bir de başka bir görevde ironshiper ile konuşmam gerekiyor fakat ne zaman konuşmaya çalışsam adam "terrible time" diyerek beni başından savıyor. Hakeza Frile mi ne, öyle bir kadınla da konuşmam gerekiyor fakat o da, "you must do..." gibi şeyler söyleyip görevi tamamlatmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar..

• Ömer bu arada aklıma geldi, kaç kez pc'ye format attım, hiçbi yedek de almadım... Ama oyunda kaldığım yerden devam ettim hep Yedek almaya gerek yok ya...
  • quote:

Ömer bu arada aklıma geldi, kaç kez pc'ye format attım, hiçbi yedek de almadım... Ama oyunda kaldığım yerden devam ettim hep Yedek almaya gerek yok ya...

Cloud kullanıyorsundur,ben önceki mesajımda adamın cloud kullanıp kullanmadığını nerden bilcem genel olarak konuştum cloud kullanıyorsa onunda almasına gerek yok ama bana kalırsa ben hertürlü yedeğimi alırım steam sistemine güvenecek halim yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: corova

Arkadaşlar, en iyi siz bilirsiniz. Ben Skyrim'i Xbox'ta oynuyorum, şu ana kadar en uzun saatlerimi verdiğim oyun oldu. Geçenlerde Dragonborn DLC'si yükledim ve diğer görevleri bırakıp, ayrı bir haritası olan bu DLC'nin oyununu bitirmeye çalıştım. Sona geldim neredeyse fakat karşıma çıkan ejderha, "Bend Will" shotundan etkilenmiyor. Normalde shout atınca saldırmayı bırakıp, binmem için bişeyler söylemesi lazım. Ama ne edersem ediyim, oracakta öldürüyor beni. Başka haritaya da geçemiyorum, lanet ettim DLC'ye. En baştaki Save'e dönersem, Dragonborn'daki onca zamanıma yazık olacak. Bir de başka bir görevde ironshiper ile konuşmam gerekiyor fakat ne zaman konuşmaya çalışsam adam "terrible time" diyerek beni başından savıyor. Hakeza Frile mi ne, öyle bir kadınla da konuşmam gerekiyor fakat o da, "you must do..." gibi şeyler söyleyip görevi tamamlatmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar..

Sahrotaar'dan mı bahsediyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 20 Mayıs 2014; 13:37:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Ömer bu arada aklıma geldi, kaç kez pc'ye format attım, hiçbi yedek de almadım... Ama oyunda kaldığım yerden devam ettim hep Yedek almaya gerek yok ya...

Cloud kullanıyorsundur,ben önceki mesajımda adamın cloud kullanıp kullanmadığını nerden bilcem genel olarak konuştum cloud kullanıyorsa onunda almasına gerek yok ama bana kalırsa ben hertürlü yedeğimi alırım steam sistemine güvenecek halim yok :D

Cloud'u falan pek hatırlamıyorum Ama ssd bozulduğu için yedeğini zaten almaya zaten imkanım yoktu, sonrasında direk devam etmiştim, şaşırmamıştım da

• Tekrar başlayalı 2 Ay oldu ve 47 level oldum. Artık ana görevlere başlayayım :D yan görev pek kalmadı. Genelde bitmeyen görevler var. Bir türlü indirime girmedi dlcler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Tekrar başlayalı 2 Ay oldu ve 47 level oldum. Artık ana görevlere başlayayım :D yan görev pek kalmadı. Genelde bitmeyen görevler var. Bir türlü indirime girmedi dlcler :(

Ben 67 saat oynamama rağmen 32 leveldeyim, levelleri hızlı yükseltmek için mod yada hile mi kullanıyorsunuz? Ben hep yan görev yapıyorum oynadığım süre içerisinde.
  • 
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.