Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.373
Cevap
129
Favori
1.640.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xpress_

Ejderhaların yapay zekasını arttıran mod hangisi ?

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/3829/?
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/32597/?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: YetkinArpat

O görevler nerden alınıyo peki hocam sevmiyorum o thalmorları zaten egoları kulaklarına yansımış vala

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Thalmor =>quest bölümüne bak orda görevler hakkında bütün bilgileri bulabilirsin.

Bu arada thalmor görevleri oyunda yaptığın seçimlere göre değişiklik gösteriyor iş işten geçmişte olabilir yani :D

Şimdi aklıma geldi bana thalmor rahiplerinden birimi ne görev falan vermeye calısmıstı da yapmamıstım savastan sonrada zaten ne thalmor görür oldum ne bişi :D

• quote:

Demirci iksiri ile en fazla %50 ile yapılmıyor mu ya? Ben öyle biliyordum 97 yi görünce şaşırdım

tılsımlamayı 100 e getirdikten sonra ben halis giysi, halis şapka, post bileklik, yüzük ve kolyeye tılsımladım sadece onlara oluyo yani oyunda en fazla tılsımcılık yeteneğini arttıran iksir oranı %25 simyacı dükkanlardan falan %25 lik bulursanız yazdıgım gerekli kıyafetlerle her biri içinde özellikle kocaman ruh cevheri olsun çünkü cevherin küçüklüğüne göre tılsım etkisi düşüyo, her parçaya %28 simya yeteneğini arttır olarak özelliği ekledim. simya yeteneğini arttıran iksir varmı bilmiyorum baktım 3-5 kere npcl ere de satmıyolardı sadece kıyafetleri giyip demirci ikisirini %97 arttıracak şekilde üretebildim tılsımcının iksiri ise en fazla %25 oluyo ürettiğinizde npc lerde satılanlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Ejderhaların yapay zekasını arttıran mod hangisi ?

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/3829/?
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/32597/?

• Arkadaşlar garip birşey oldu sebebini çözemedim.Elimde Şafaksöken vardı ve hasar puanı 37'deydi.Sonra onu kenara koyup Potema görevinden bulduğum Yıldırım Elf Kılıcını kullanmaya başladım.Onunda ilk aldığımda hasar puanı 34'tü.Şimdi ise sebebini anlayamadığımdan bir durumdan ötürü Şafaksöken'in hasar puanı 29'a Yıldırım Elf Kılıcının ise 26'ya düşmüş.Neden böyle oldu bir fikri olan var mı ? Hasar kısmında 29 yazıyor yanında parantez içinde +16 yazıyor.Ne anlama geliyor bu ? Herhangi bir hastalığım ya da vücudumun bir yerinde kırık vs. yok.

Screenshot aldım ama niye böyle çıktı anlamadım.

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

• Sound of skyrim ve ya shadow fix and striping modlarından birini yükleyince oyun da şehir içi bölgeleri ve bir yere girerken ki çıkan yazı ingilizce oluyor haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar karanlık kardeşlik ile ilgili bir sorum var. Bundan sonrası biraz spoiler.

Önceki oyunumda katılmıştım bu arkadaşlara şimdi katılmayıp astridi öldürdüm, beni komutan maro ya yönlendirdi, Maro da tapınaktaki tüm suikastçileri öldür diyor, oyunu bu şekilde yönlendirince herhangi bir değişiklik ya da başka karanlık kardeşlikle ilgili görev veriyormu? yani demek istediğim Komutan Maro git şurada karanlık kardeşlik suikastçisi var öldür onu gibisinden görevler devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar garip birşey oldu sebebini çözemedim.Elimde Şafaksöken vardı ve hasar puanı 37'deydi.Sonra onu kenara koyup Potema görevinden bulduğum Yıldırım Elf Kılıcını kullanmaya başladım.Onunda ilk aldığımda hasar puanı 34'tü.Şimdi ise sebebini anlayamadığımdan bir durumdan ötürü Şafaksöken'in hasar puanı 29'a Yıldırım Elf Kılıcının ise 26'ya düşmüş.Neden böyle oldu bir fikri olan var mı ? Hasar kısmında 29 yazıyor yanında parantez içinde +16 yazıyor.Ne anlama geliyor bu ? Herhangi bir hastalığım ya da vücudumun bir yerinde kırık vs. yok.

Tek el silahlarının hasarı arttıran yüzüğün varsa onu çıkarmış olabilirsin.

• quote:

Arkadaşlar garip birşey oldu sebebini çözemedim.Elimde Şafaksöken vardı ve hasar puanı 37'deydi.Sonra onu kenara koyup Potema görevinden bulduğum Yıldırım Elf Kılıcını kullanmaya başladım.Onunda ilk aldığımda hasar puanı 34'tü.Şimdi ise sebebini anlayamadığımdan bir durumdan ötürü Şafaksöken'in hasar puanı 29'a Yıldırım Elf Kılıcının ise 26'ya düşmüş.Neden böyle oldu bir fikri olan var mı ? Hasar kısmında 29 yazıyor yanında parantez içinde +16 yazıyor.Ne anlama geliyor bu ? Herhangi bir hastalığım ya da vücudumun bir yerinde kırık vs. yok.

ilk olarak oyunu zorluğunu arttırdıysa onun için düşmüş olabilir,+16 yazmasının sebebide eğer elinde tutun kılıç o ve başka bir silahı seçmeye çalışıyorsan o silahın hasarının daha fazla olduğunu gösteriyor yani diğerine oranla 16 daha fazla olduğunu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renegade Havoc

quote:

Tek el silahlarının hasarı arttıran yüzüğün varsa onu çıkarmış olabilirsin.

arkadaşta doğru demiş o yazınca gördüm öyle bişeyde olabilir yüzün,kolye gibi.

Edit:yüzün,kolye gibi tek el silah artıran itemler gerçek zamanlı gözükmüyor diye hatırıyorum.yani eskiden 30 du yüzüğü çıkartınca 20ye düştü diye bişey olmuyordu onun sebebi ya olumsuz etkilerdir yada zorluk seviyesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 16 Şubat 2014; 13:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Arkadaşlar karanlık kardeşlik ile ilgili bir sorum var. Bundan sonrası biraz spoiler.

Önceki oyunumda katılmıştım bu arkadaşlara şimdi katılmayıp astridi öldürdüm, beni komutan maro ya yönlendirdi, Maro da tapınaktaki tüm suikastçileri öldür diyor, oyunu bu şekilde yönlendirince herhangi bir değişiklik ya da başka karanlık kardeşlikle ilgili görev veriyormu? yani demek istediğim Komutan Maro git şurada karanlık kardeşlik suikastçisi var öldür onu gibisinden görevler devam ediyor mu?

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/To_Kill_an_Empire

yanlış değilsem şu görevden bahsediyorsun,son görev o ondan sonra görev yok.

• quote:

Sound of skyrim ve ya shadow fix and striping modlarından birini yükleyince oyun da şehir içi bölgeleri ve bir yere girerken ki çıkan yazı ingilizce oluyor haberiniz olsun

Tr yama ile mod kullanırsan öyle hatalar verir normal bişey bu türkçe mod kullan birşey daha var sound of skyrim modu sorunluydu yeni bir sürüm çıktıysa bilemem bakmadım şuan fakat aşırı derece oyundan atmalara sebep oluyor.

http://www.nexusmods.com/skyrim/users/9255332/?tb=mods&pUp=1

http://www.elderscrollsturk.com/forum/index.php?topic=921.0

bu linklerden tr modlara ulaşabilirsin.

• Beyler oyunu nasıl DX9'da çalıştırabilirim?
  • Şimdi hatırladım yaa dünden beri kafayı yiyorum.Bende elf bilekliği vardı tılsımlamıştım onu tek el saldırılarda %25 artış sağlıyordu.Abanoz bilekliği bulunca değiştirdim.O yüzden düştü.Gidip abanoz bilekliğini tılsımlayım hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler oyunu nasıl DX9'da çalıştırabilirim?

Oyun zaten dx9 çalışıyor ki !?
  • Rietveld kullanıcısına yanıt
    Oluyor hep böyle oyunun başlarında İyi oyunlar dilerim.
  • UFO Ultimate Follower kullanıyordum, heart fire da ev yaptım ve tum fallowerları eve yığmıştım taki dün nexus mod manegerdan UFO yu güncelleyene kadar Fallowor bir yada iki tana takip ediyor ve takipten ayrılmıyorlar bud durumu nasıl düzeltebilirim sayın arkadaşlar .. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

Oluyor hep böyle oyunun başlarında İyi oyunlar dilerim.

Aslında 1.5 aydır oynuyorum ama nasıl böyle tufaya geldim bende anlamadım.Gece geç saatte oynamanın zararları galiba.

• Rietveld kullanıcısına yanıt
    Böyle olmasına dua edin gece geç saatte siz hiç Daedra Greatsword'u gidip Alvor'a sattınız mı ? hem de 900 altına. Geri almaya parada yoktu. Re-save yapmasam gitmişti kılıç
  • Ben şafaksöken'i kaybetmiştim..

Neyseki ondan daha güçlü bir silahım vardı..
  • 
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.