Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yönü göstermiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Arkadaşlar zırhları, yaratıkları ve eşyaları HD yapan bi mod.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/24909/?

Yarın ilk iş deneyeceğim.nasıl fark etti mi?sıkıntı falan oldu mu

4'ünden armors hariç olanları yükledim, yüklerken skyrim hd ile dosyaları değiştirilsin mi dedi, "yes to all" yaptım. Armors yüklerken en son adımda değişik bi hata verdi, sonra oyuna girerken oyunun dosyaları bozulmuş sanırım, cloud sistemiyle düzelttim. Data klasörüne baktığımda ise sadece weapons esp'si gözüküyor nedense.

Neyse sıkıntılı gibi duruyor :D
    kalsın korktum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar zırhları, yaratıkları ve eşyaları HD yapan bi mod.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/24909/?

Yarın ilk iş deneyeceğim.nasıl fark etti mi?sıkıntı falan oldu mu

4'ünden armors hariç olanları yükledim, yüklerken skyrim hd ile dosyaları değiştirilsin mi dedi, "yes to all" yaptım. Armors yüklerken en son adımda değişik bi hata verdi, sonra oyuna girerken oyunun dosyaları bozulmuş sanırım, cloud sistemiyle düzelttim. Data klasörüne baktığımda ise sadece weapons esp'si gözüküyor nedense.

Neyse sıkıntılı gibi duruyor :D
    kalsın korktum.

Çok sevinmiştim ya tam aradığım moddu

• şeytan diyor gece ign olarka aç oyunu senin verdiğin linkede git haritadaki bütün görevleri al kaydet çık sonra türkçe yap oyna
  • quote:

Nasıl yönü göstermiyor?

durugörü mü ne var elime onu alıyorum büyülerden ona tıklayınca bana yolda gidicem yeri mavi oalrak işaretliyor.
    at üstündede varmı öyle birşey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Nasıl yönü göstermiyor?

durugörü mü ne var elime onu alıyorum büyülerden ona tıklayınca bana yolda gidicem yeri mavi oalrak işaretliyor.

Dediğini anlayamadım da görevin üstüne gelip haritada göster deyince gösteriyor?

• quote:

quote:

quote:

Nasıl yönü göstermiyor?

Dediğini anlayamadım da görevin üstüne gelip haritada göster deyince gösteriyor?

ben onu demiyorum işte.benim dediğim büyülerden açıyosun o sana gösteriyor hangi görevi seçtiysen yolu gösteriyor sana.

• 65 levelin üstündeyim
    sorsanız kaç görev yaptın diye
    bir iki ana görev dışında haritada aylak aylak gezdim
    haritanın%90'ının gezmişimdir
    görevle açılan yerler dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

65 levelin üstündeyim

65 lvl nasıl yaptın toplam kaç görev yapmışsın bakamrısın ? ben daha 23 üm üstelik yayan geziniyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yönü göstermiyor?

ben onu demiyorum işte.benim dediğim büyülerden açıyosun o sana gösteriyor hangi görevi seçtiysen yolu gösteriyor sana.

Arkadaşın dediği şey bir illusion büyüsü gideceğin yolu gösteriyor. Ne taraftan gitmen gerektiğini :)

• Beyler 2 adet sorum olacak izninizle

Şimdi ben çağırma ve ok yolundan gittim uzerımdekıler full efsun falan Şey yapıyorum Buz irtifi cagırıp sonrada yay yapıyorum düşman irtifle ugrasırken bende vuruyorum 19 lw oldum bu yeni çağırma kitaplarını nereden bulabilirim dremeda lord falan..

Birde hafif zırh kullanıyorum hafifden devammı edeyim önereceğiniz tavsiyelere acıgım teşekkürler efenim
  • Arkadaşlar ejderhaların nesli tükeniyor mu? Sanırım belli yerlerde ejderhalar geziyor ve onları öldürünce bitiyor.Yoksa bitmiyor, yeniden mi spawn oluyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisniowka

Beyler 2 adet sorum olacak izninizle

Şimdi ben çağırma ve ok yolundan gittim uzerımdekıler full efsun falan Şey yapıyorum Buz irtifi cagırıp sonrada yay yapıyorum düşman irtifle ugrasırken bende vuruyorum 19 lw oldum bu yeni çağırma kitaplarını nereden bulabilirim dremeda lord falan..

Birde hafif zırh kullanıyorum hafifden devammı edeyim önereceğiniz tavsiyelere acıgım teşekkürler efenim

Dremora Lord çağırmak mümkün mü bilmiyorum, ama bir adam vardı onla içki içme yarışması yapıyordun, sonra sarhoş olup yaptığın kötülükleri düzeltiyordun, sonra Ahlaksızlık deadra'sı sana Kanlı Gül adında bir asa veriyordu ve deadra çağırabiliyordun.Bu arada ifrit nasıl çağırıyorsun ben de öğrenmek istiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakashi-sensei

quote:

Orijinalden alıntı: Wisniowka

Beyler 2 adet sorum olacak izninizle

Dremora Lord çağırmak mümkün mü bilmiyorum, ama bir adam vardı onla içki içme yarışması yapıyordun, sonra sarhoş olup yaptığın kötülükleri düzeltiyordun, sonra Ahlaksızlık deadra'sı sana Kanlı Gül adında bir asa veriyordu ve deadra çağırabiliyordun.Bu arada ifrit nasıl çağırıyorsun ben de öğrenmek istiyorum?

İllaki mümkün İfrit (Alev ifriti,Buz ifriti vs) kitapları satın alıyorum okuyunca büyü bölümüne geliyor kardeşim

• beyler ben vampirliğin kaçıncı evresinde oluyorum ?
    güneşe ilk çıktığımda ekranda '' your vampire blood boils in the sunlight '' yazıyor.cure dpotion içtim ama geçmedi gündüzleri staminia dolmuyor bu nedenle hep saati ileri alıp geceleri görev filan yapıyorum bunuda yapmaktan sıkıldım.bu vampirlikten kurtulmak için ne yapmam lazım ?
  • ammaaan tabelalar bile türkçe olmuş ya

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
  • beyler npcleri falan komple değiştiren bir yama varmı ?
    yama indiriyorum sadece karakter üzerinde oynama yapıyor.
    beğendiğiniz yamalardan öneri bekliyorum.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    buyrun hocam bu yardımcı olur size :)

http://goo.gl/6JYCpY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuMura -- 18 Ocak 2014; 2:32:17 >
  • Daedra silahlarım en az 320 damage veriyor.Oyun çok kolaylaşmaya başladı artık legendary zorluğa geçicem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

65 levelin üstündeyim

65 lvl nasıl yaptın toplam kaç görev yapmışsın bakamrısın ? ben daha 23 üm üstelik yayan geziniyorum

aslında şöyle yaptım
    mesela zayıf bir düşmana denk gelince hemen öldürmüyorum düşmanın tadını çıkarıyorum
    mesela düşman bana saldırdıkça blok yapıyorum böylece blok özelliğimi 100 yapıyorum
    hırsızlık kilit kırma gizlilik vs gibi güçlerimi yükseltmek için her fırsatı kolladım
    okçuluk tek kılıç demircilik tılsımlama vs 100 yaptım

istatistiklerim resimlerde:

• 
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.