Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.524
Cevap
89
Favori
355.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Oyunu ps4de oynuyorum. Ps konusu cok.aktif olmadigi için burda sormAk istiyorum. Simdi Morrowind paketi ile nelere sahip oluyorum. Yeni harita falan geliyor mu. Oyle dungeon falan degil harbi harbi kocaman haritadan bahsediyorum. Geniş dünya cok önemli benim icin. Pvp ile pek aram yok.

Hali hazirda eso plus üyesiyim ama morrowind alsam mi almasam mi cok düşünüyorum. Oyunu da cok seviyorum

Bir de sifirdan karaktermi yapmamiz gerekiyor. Mevcut karakterimiz ile morrowond dünyasına giriş yapabiliyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 30 Mayıs 2017; 21:25:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Arkadaslar merhaba. Oyunu ps4de oynuyorum. Ps konusu cok.aktif olmadigi için burda sormAk istiyorum. Simdi Morrowind paketi ile nelere sahip oluyorum. Yeni harita falan geliyor mu. Oyle dungeon falan degil harbi harbi kocaman haritadan bahsediyorum. Geniş dünya cok önemli benim icin. Pvp ile pek aram yok.

Hali hazirda eso plus üyesiyim ama morrowind alsam mi almasam mi cok düşünüyorum. Oyunu da cok seviyorum

Bir de sifirdan karaktermi yapmamiz gerekiyor. Mevcut karakterimiz ile morrowond dünyasına giriş yapabiliyor muyuz

Morrowind ile birlikte, Es serisinin 3. oyunu olan Morrowind'in geçtiği Vvardenfel adasının tamamı oyuna geliyor. İçinde iki tane Trial bulunduran Craglorn'u biliyorsunuzdur oyundaki, Vvardenfel Craglorn'dan %75 daha büyük, iki tane public dungeona ve baya çok göreve sahip. Ayrıyeten oyuna yeni bir Trial da ekliyor. Warden sınıfını da açmış oluyorsunuz. Pvp beni alakadar etmiyor dediğinizden 4v4v4 olan yeni pvp modu battlegroundsdan bahsetmiyorum.

Eso Plus sahipleri maalesef Morrowind için ödeme yapmak zorunda.

Şahsen ben fiyatının bi 10 euro daha ucuz olmasını beklerdim, yine de içerik doyurucu sayılır. Parasını sapına kadar haketmiyor olsa da oyuna şimdiye kadar çıkmış en büyük eklenti ve Eso'yu severek oynuyorsanız alınması gerekenler listesinde

• arkadaşlar bu oyunu ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama merak ettiğim tek bir şey var.

oyun kalabalık mı ?

benim için pvp'si pve'si falan önemli değil. yeterki oyun kalabalık olsun hatta o kadar kalabalık olsun ki servera girmek için yarım saat login ekranında bekleyeyim.

yani bir yere görev yapmaya gittiğimde orada her zaman beraber görev yapılacak konuşacak birileri olsun vs vs.

tek başıma koskoca oyunda dolaşıp bişeyler yapmak istemiyorum oyun ne kadar güzel olursa olsun bi yerden sonra sıkıyo çünkü.
  • Arkadaşlar herkese merhabalar; oyunu almayı düşünüyorum da almışken normal sürüm mü daha mantıklı yoksa gold edition mı?
    Reklam olmaz umarım ama **** de eso gold edition steam olmayan sürümü 85 TL(daha ucuza nereden bulurum bakıyorum hala ), normal sürüm 41 TL. Steam de indirimlerle normal sürüm en fazla 30 TL, gold edition 70 TL sivarına düşüyor.
    Sizlere de bir danışıp sorayım dedim. Steam üzerinden almak istesem büyük indirim zamanlarını beklemem lazım ki o da en yakın yaz indirimini beklemek demek.
    Aslında merak ettiğim bir kaç detay daha var ama uzun uzun yazmak istemiyorum.
  • benimde 1-2 haftadır çok acayip oynayasım kış indirimlerinde almıştım sonra sinir olup iade etmiştim şimdi bir daha alasım var bir ihtimal 6 haziranda indirime girebilir morrowind in çıkışına özel
  • Steam yaz indiriminde kesin girer diye düşünüyorum. Hep indirim geliyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

benimde 1-2 haftadır çok acayip oynayasım kış indirimlerinde almıştım sonra sinir olup iade etmiştim şimdi bir daha alasım var bir ihtimal 6 haziranda indirime girebilir morrowind in çıkışına özel

Morrowind çıktıktan sonra muhtemelen oyun Morrowind ile birlikte satılmaya başlanacak. Yani Eso: Morrowind stand alone şeklinde. 6 haziran olsun göreceğiz.
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    oyle bir sey olursa oyunun yanından bile geçmem cok saçma bir hareket olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

oyle bir sey olursa oyunun yanından bile geçmem cok saçma bir hareket olur

Böyle bir şey olmazsa 22 hazirandaki steam yaz indirimlerinde çok yüksek bir ihtimalle indirim görür oyun. 6 haziran Morrowind çıkışından emin değilim zira adamlar indirimsiz haliyle hayvan gibi satıyorlar ve şuan asıl amaçları herkese -hazır hype varken- Morrowind kaktırmak. Base oyundan zaten baya gelir elde ettiler, zira 6 ay evvel 9 milyon satışa ulaştıklarını belirtmişlerdi, şuan ise ineği Morrowind tarafından sağmak önemli Zos için.

Bu arada bilmiyorsanız, MMO dünyasındaki kozmetik eşyaların en pahalı olduğu 2-3 MMO'dan biri Eso. Zos oyuncuları söğüşlemeyi seven bir firma. Ha oyun P2W değil, genel olarak kaliteli ve iyi bir müşteri hizmetleri var. O yüzden pek çok oyuncu şikayet etmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz araştırdım da her şey birleşip satılmasına işaret ediyor açıkçası oyunun fanı değilim sadece mmo ihtiyacımı karşılamak için alacaktım ama durduk yere bir içerik için 110tl ödeyemem gider wow a geri dönerim daha iyi

şimdi bir umut bugün akşamı bekliyorum belki son kez tek olarak indirim yaparlar genelde öyle olur ya bir değişikliğe gidilmeden fırsat tanınır
  • Arkdadaşlar şimdi bu oyunun paket işleri nasıl oluyor? Şu an için 6 Haziran'ı ve steam indirimlerini bekliyorum. Bir yerde oyunun morrowind paketini buldum içinde; Elder Scrolls Online Tamriel Edition ana oyunu, Morrowind Plus Ek Paketi ve Discovery Paketi.
    Şimdi örnek veriyorum bu paketi alsam gold edition içeriğini oyuna nasıl ve nereden alabilirim, sadece istediğim bir içeriği thief's guild mesela oyuna ekleyebilir miyim ve ne kadar oluyor fiyatı?

Bir de oyunu steam den aldıktan sonra sadece steam üstünden mi alış veriş yapabiliyorum, yoksa siteden aldığım bir içeriği steam versiyonunun içine ekleye bilir miyim?

Bu paket satış işlerini wow cidden iyi yapıyormuş, umarım oyun çıkış tarihinde tüm oyunun içeriğinin bulunduğu güzel, uygun fiyatlı bir paket yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 1 Haziran 2017; 17:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Arkdadaşlar şimdi bu oyunun paket işleri nasıl oluyor? Şu an için 6 Haziran'ı ve steam indirimlerini bekliyorum. Bir yerde oyunun morrowind paketini buldum içinde; Elder Scrolls Online Tamriel Edition ana oyunu, Morrowind Plus Ek Paketi ve Discovery Paketi.
    Şimdi örnek veriyorum bu paketi alsam gold edition içeriğini oyuna nasıl ve nereden alabilirim, sadece istediğim bir içeriği thief's guild mesela oyuna ekleyebilir miyim ve ne kadar oluyor fiyatı?

Bir de oyunu steam den aldıktan sonra sadece steam üstünden mi alış veriş yapabiliyorum, yoksa siteden aldığım bir içeriği steam versiyonunun içine ekleye bilir miyim?

Bu paket satış işlerini wow cidden iyi yapıyormuş, umarım oyun çıkış tarihinde tüm oyunun içeriğinin bulunduğu güzel, uygun fiyatlı bir paket yaparlar.

Hocam hayallerinizi yıkmak istemem ama öyle olmayacak. Adamlar içerikleri hayli hayli sattıkları için ne dlclere ne de Morrowinde indirim yapmayacak. Şimdiye kadar dlclere indirim yapma gereği duymadılar zaten.

6 Haziranda inanılmaz hypeladıkları Morrowind çıkıyor birde. Tam fiyatından yüzbinlerle ön sipariş aldı adamlar. Uzun bir süre Morrowinde indirim beklemeyin

Steamden aldığınız takdirde kalan alışverişlerinizi de steamden yapmanız gerekmekte

• Arkadaşlar benim oyun steam üzerinden alınma. Arada Eso plus'ı diğer sitelerden key alıp oyunun kendi sitesi üzerinden redeem kodunu kullanarak plus yapıyordum. Şimdi Morrowind eklentisi kinguinde steam'e nazaran daha ucuz. Buradan keyi alıp site üzerinden aktifleştirme yapabilirmiyiz? Bilen veya kullanan varmı?

www.kinguin.net
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.kinguin.net/teso-adventure

• quote:

Orijinalden alıntı: titan1762

Arkadaşlar benim oyun steam üzerinden alınma. Arada Eso plus'ı diğer sitelerden key alıp oyunun kendi sitesi üzerinden redeem kodunu kullanarak plus yapıyordum. Şimdi Morrowind eklentisi kinguinde steam'e nazaran daha ucuz. Buradan keyi alıp site üzerinden aktifleştirme yapabilirmiyiz? Bilen veya kullanan varmı?

https://www.kinguin.net/teso-adventure

Bu konuda yapımcılar hep kesin bir cevap vermekten çekindiler şimdiye kadar. Olup olmadığının resmi bir cevabı yok maalesef. Biraz araştırın, yapmış be aktifşeşmiş olan varsa sizde deneyebilirsiniz

• zamanında pc'de 6 aylık bir eso serüvenim olmuştu aynı zamanda twitch yayınlarını yapmıştım.

playstation 4'e terfi olmam ve morrowind expansion'unun çıkması ile birlikte esoya geri dönüyorum. inşallah güzel olur morrowind... birde playstation'da kasmadan lowa almadan oynayalım şu oyunu
  • ya bu bakım ne zaman bitcek agalar
  • xako X kullanıcısına yanıt
    11 de başladı ve genelde 4-5 saat sürer....
    3-4 gibi gelir....
  • Bakımın bitmesini bekliyoz..

Edit: Bakım bitti güncelleme geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan1762 -- 5 Haziran 2017; 16:15:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

zamanında pc'de 6 aylık bir eso serüvenim olmuştu aynı zamanda twitch yayınlarını yapmıştım.

playstation 4'e terfi olmam ve morrowind expansion'unun çıkması ile birlikte esoya geri dönüyorum. inşallah güzel olur morrowind... birde playstation'da kasmadan lowa almadan oynayalım şu oyunu

Konsollarda triallarda ve pvp'de yine kasıntılar oluyor hocam, ondan kaçabilmek için MMO oynamayı bırakmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.