Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.524
Cevap
89
Favori
355.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catho

quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Sürekli gelen soruları toparlayalım;

- ESO Plus size DLC erişimleri sağlar, ancak ESO Plus üyesi olun veya olmayın, oyunu Morrowind'a yükseltmek gerekli, Morrowind diğerlerinden farklı olarak bir DLC değil, Yükseltme paketi.

- Oyunu farklı yerlerden alabilirsiniz; ancak güvenilirlik konusuna özen gösterin.

- Oyunu, Steam'den almanızı öneririm, gerek içerik satışları gerekse de crown alımı ile ilgili hem kur hem de indirimler hususunda çok avantajlıdır.

Hocam ana oyun olarak Tamriel Unlimited ve Gold edition arasında ki farklar nelerdir ( arada 90 küsür lira fark var ) . Gold Edition bize DLC'lere tam erişim sağlıyor mu plus üyeliği olmadan ? Aylık ödeme sistemi bana biraz ters o yüzden soruyorum , daha önceden de WoW oynamışlığım yoktur o yüzden pek bilgim yok bu konularda. Mesela ben Gold edition alsam daha sonra Morrowind'i satın alsam bir sıkıntı olmaz değilmi , oyun gereksiniminde Tamriel Unlimited'e ihtiyaç olduğu yazıyor çünkü. Birde son olarak oyun şuan kaç GB ? Hem Tamriel Unlimited'in hemde Morrowind'in sayfasında 85 GB istiyor kurulum için. Morrowind'de inmiş oluyor mu ana oyunu indirdiğimizde.

Kusura bakmayın biraz fazla oldu sorularım ama kafam çok karışık inanın :)

Merhaba. ESO Plus, birçok farklı özellikte ve gold kazanımında % boost desteği sağladığı için onu ilk aylarda almanızı muhakkak öneririm. Karakter gelişimi ve ekonomisi oturduktan sonra bırakabilirsiniz. Ben sadece ilk ayım için almıştım şahsen ve de bineğimi ve petimi almak da çok rahat olmuştu. Gold Edition için şunu söyleyeyim, pvp seviyorsanız muhakkak alın. Imperial City zindanlarına girip ileri seviye pvp eşyalarına gereken puanları toplayabilmek için şart gold edition. Morrowind'i ben de daha almadım. Ama yaz sonuna kadar muhakkak almış olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaturk -- 27 Haziran 2017; 16:51:51 >

• Herkese selamlar.
    Şimdi ben oyunu almak istiyorum fakat bu dlc'ler gold edition, plus derken biraz gitti benim kafa.
    şöyle birşey buldum daha doğrusu steam konusunda bir arkadaş paylaşmış.
    www.cdkeys.com
    Get The Elder Scrolls Online cheaper | cd key Instant download | CDKeys.com
    http://www.cdkeys.com/pc/games/the-elder-scrolls-online-morrowind-pc-cd-key

bunu alsam anladığım kadarıyla bütün dlcler ve son pakete erişim hakkım oluyor.
    Ama bu siteden alırsam steam üzerinden değil, oyunun kendi sitesi üzerinden aktif etmem gerekiyor.
    Bu da plus almayı düşünürsem pahalıya denk geliyor dışardan almak.Steamde daha ucuz gözüküyor plus.
    Öte yandan yarın indirimler başlıyor steamde onu bekleyip ona göre mi alsam, onu beklerken bu sitede ki fiyat artarsa ne yapacağım.

Bi akıl verin ben ne yapayım

Valla gidip wow a süre alıcam tekrar başlıcam ama oda sarmıyor artık.
    Çok fazla ilgi istiyor wow.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 21 Haziran 2017; 23:36:21 >

• Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    oyun yarin steamde 27 liraya düşerse alırsın oynarsin beğenirsen morrowind eklentisini dışardan alabilirsin oda kinguinde 64 tl yani ikisini toplayinca fiyat verdiğin siteyle hemen hemen ayni ve geri iade etme seçeneğin olacak simdi key alsan ordan pişman olabilirsin o kdr para verdigin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

oyun yarin steamde 27 liraya düşerse alırsın oynarsin beğenirsen morrowind eklentisini dışardan alabilirsin oda kinguinde 64 tl yani ikisini toplayinca fiyat verdiğin siteyle hemen hemen ayni ve geri iade etme seçeneğin olacak simdi key alsan ordan pişman olabilirsin o kdr para verdigin için

27 liraya aldığım paket gold editon mı olacak?
    DLC leri içerecek mi?
    Yoksa onlar için ayrı ücret mi ödeyeceğim?
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    gold 85 e fln düşüyor 27 düz oyun verdigin sitede de dlcler dahil değil

• Oyun hala aktif bir oynayıcı kitlesi var mı acaba? Almayı düşünüyorum da. (Steam ID: KapitanWho )Simpsons resmi var pp de)) Ekleyin oynarız.
  • edgespear101 E kullanıcısına yanıt
    Az önce baktığımda steamde 15bin oyuncu vardı.

Ayrıca oyun bildiğim kadarı ile değişmediyse multiplatform.

Yani ps4 ve xbox oyuncuları da var.

Üstüne birde yeni paket çıktı, baya kalabalık oyun...

• quote:

gold 85 e fln düşüyor 27 düz oyun verdigin sitede de dlcler dahil değil

Sağolun ilginiz için yarın bakacağım artık duruma göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Aldığınız edition dan beni de haber ederseniz çok sevinirim. (Bende gold yada normal sürüm arasında kaldım.) Hem beraber başlar ilerleriz.Tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgespear101

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Aldığınız edition dan beni de haber ederseniz çok sevinirim. (Bende gold yada normal sürüm arasında kaldım.) Hem beraber başlar ilerleriz.Tekrardan teşekkür ederim.

olur hatta steamden ekleyeyim şimdiden, alırsak beraber başlarız güzel olur:)
    Adım MarlaSinger ekliyorum.
  • arkadaşlar oyunda daha çok yeniyim. sizden öğrenmek istediğim pet sahibi nasıl olunur. Herkeste ayı falan var 2 3 tane petle dolaşıyorlar bende hiç yok. Nasıl edinebilirim?
  • zenimax yine yaptı yapacağını oyunun düz haline indirim yapmamış morrowindle birlikte kaktırmaya çalışıyor ama yemezler gider wow a süre alırım daha iyi
  • quote:

zenimax yine yaptı yapacağını oyunun düz haline indirim yapmamış morrowindle birlikte kaktırmaya çalışıyor ama yemezler gider wow a süre alırım daha iyi

hiç sorma saçma sapan iş.
    morrowind kinguinde zaten 64tl.
    Sinir etti oyun beni.
  • Steam indirimleri bence gayet hoş. Oyunun tüm upgradelerini içeren all-in-one versiyonu %43 indirimde daha ne olsun :)

Ayrıca, ANKA olarak; oyuna dair mekanikleri öğrenmek isteyen, beraber oynayacak güzel ve seviyeli bir ortam arayan arkadaşlara kapımız açık. Katılım isteğiniz için yapmanız gereken, ID 'nizi bize iletmek ya da aynı isimle oyun içinden bana ulaşmak.

Eh, Yaz indirimi de geldiğine göre izleyelim hatırlayalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Steam indirimleri bence gayet hoş. Oyunun tüm upgradelerini içeren all-in-one versiyonu %43 indirimde daha ne olsun :)

Ayrıca, ANKA olarak; oyuna dair mekanikleri öğrenmek isteyen, beraber oynayacak güzel ve seviyeli bir ortam arayan arkadaşlara kapımız açık. Katılım isteğiniz için yapmanız gereken, ID 'nizi bize iletmek ya da aynı isimle oyun içinden bana ulaşmak.

Eh, Yaz indirimi de geldiğine göre izleyelim hatırlayalım :)

hangi paket oluyor o dediğiniz?
    116 tl olan mı?
    Onda dlc ler mevcut değil diye biliyorum?

• Beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa aranıza katılabilirim oyunda yeni sayılırım.
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum ama biraz endişeliyim. Hangi paketi satın alarak başlamalıyım ? Oyunun tekli ana sürümü indirime girmemiş sadece paketlerle indirime geliyor. Hangilerini satın alıp başlamalıyım ? Knight Online oyuncusuyum oyun artık bıkkınlık verdi yeni macera lazım birazda. Aynı zamanda da Overwatch oynuyorum yanına tuz biber olur hem bu oyun. Ama sistem biraz kötü i7-4510 CPU Amd R5 M230 (8500M) ekran kartım var. Laptop üzerinden oynuyorum acaba kaç fps alırım çok mu kötü olur ? Yorumlarınız neler ? Başlamaya değer mi bu sistem ve bu fiyatlarla ? Ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mıdır :)
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım Aldmeri Dominion ırkındayım guild arıyorum cp lvl 260 suan oyunu ögrecek yardım edicek arkadaşlara duyrulur :)
  • xako X kullanıcısına yanıt
    turkprince kullanıcısına yanıt
    Selamlar, herkese hayırlı bayramlar olsun inşaAllah.

Oyunda kendisine guild arayan, beraber oyun oynayacağı kaliteli ve yardımlaşmayı seven oyuncular arayan Elder Scrolls Online severler; sizleri de ANKA'nın seviyeli ve keyifli ortamına bekliyoruz. Bizlere ID'nizi göndermeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 26 Haziran 2017; 14:22:44 >
  • Totomushen kullanıcısına yanıt
    merhabalar @Nudewolker oyundaki id bu oyun kapalı sanırım bir an önce açılsada oynasak
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.