Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.524
Cevap
89
Favori
355.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı karakter değil, farklı ittifak.

Guild G tuşu ile. ESO forumda bakabilirsin, neler var diye.
  • Az önce Cyrodiil de savaşın ortasından çıktık arkadaşlarla... Herifler yedi bizi resmen. 10 lvl küsürüz, ben 12 lvl dragon knight oynuyorum (bana kalırsa o 300 lvl heriflere gine iyi dayandım )
    Dragon kinght da, güçlü defans ve daha fazla hasar vermem için hangi skilleri önerirsiniz arkadaşlar.
    Ve bir de pvp de yani savaş alanında, oyuncular kaleyi savunmak için mancınık falan kurarken biz öylece bekliyor - yem oluyoruz. O tür teçhizatlar nasıl kuruluyor, yine skill açmak mı gerekiyor?

Edit: Bir de karakterin tipini tekrar düzenleme gibi bir olay mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 6 Mayıs 2017; 8:27:22 >
  • Oyuna 16GB güncelleme mi geldi? Oyunun steam dosyalarını yedekleyeyim dedim sonra yedekleme iptal oldu tekrar denerken güncelleme var dedi ve 16GB gösteriyor. Türkiye'de gece AKKsiz olduğumuzu öğrendiler galiba.
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Az önce Cyrodiil de savaşın ortasından çıktık arkadaşlarla... Herifler yedi bizi resmen. 10 lvl küsürüz, ben 12 lvl dragon knight oynuyorum (bana kalırsa o 300 lvl heriflere gine iyi dayandım )
    Dragon kinght da, güçlü defans ve daha fazla hasar vermem için hangi skilleri önerirsiniz arkadaşlar.
    Ve bir de pvp de yani savaş alanında, oyuncular kaleyi savunmak için mancınık falan kurarken biz öylece bekliyor - yem oluyoruz. O tür teçhizatlar nasıl kuruluyor, yine skill açmak mı gerekiyor?

Hocam 10 küsür leveldeyken champion point olan campaigne girmişsiniz, hata sizde. Below 50 diye seçenek var orada. 50 lvl altı için ayrı harita mevcut, imkanı yok 10-12 lvlde o adamlara bir şey yapamazsınız.

Mancınık ve dev kundaklı yaylar ise altın veyahut ap karşılığı pvp kulelerindeki satıcılardan veyahut guild storekardan temin edilebiliyor. Skille filan alakası yok onların

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gold Edition Hesabımı satıyorum içerisinde 31 lvl high elf nightblade bulunmakta fiyat 80 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7Milyon Gold satıyorum, ilgilenenler PM atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Az önce Cyrodiil de savaşın ortasından çıktık arkadaşlarla... Herifler yedi bizi resmen. 10 lvl küsürüz, ben 12 lvl dragon knight oynuyorum (bana kalırsa o 300 lvl heriflere gine iyi dayandım )

Hocam 10 küsür leveldeyken champion point olan campaigne girmişsiniz, hata sizde. Below 50 diye seçenek var orada. 50 lvl altı için ayrı harita mevcut, imkanı yok 10-12 lvlde o adamlara bir şey yapamazsınız.

Mancınık ve dev kundaklı yaylar ise altın veyahut ap karşılığı pvp kulelerindeki satıcılardan veyahut guild storekardan temin edilebiliyor. Skille filan alakası yok onların

Teşekkürler hocam. Aynen bizim de yanlış campaigne girdiğimizi anlamamız uzun sürmedi zaten

• Baya zaman önce veteran 5 karakter kasıp bıramıştım, şimdi geri döneyim dedim, 50 lvl olmuş neler değişti açıklayabilecek var mı?

Birde hiç add-on kullanmamıştım, bunlar güvenli mi? ve kesin kurmak gereken add-on var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grishnakh.

Baya zaman önce veteran 5 karakter kasıp bıramıştım, şimdi geri döneyim dedim, 50 lvl olmuş neler değişti açıklayabilecek var mı?

Birde hiç add-on kullanmamıştım, bunlar güvenli mi? ve kesin kurmak gereken add-on var mı?

master merchant kesinlikle kurulması gerekiyor onun dışındakiler sana bağlı
  • Arkadaşlar ben oyunu 1.5 yıl kadar önce aldım bir süre oynadım, neredeyse 1 yıldır oynamıyordum. Şimdi yeniden kurup oynayayım dedim, Morrowind diye bir upgrade gelmiş.

Oyununun tamamını 35₺ye aldıktan sonra bir upgrade 115₺ vermek mantıklı gelmiyor.

Sizin görüşleriniz nedir?
  • Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar steam'den titan1762 ekleyebilir. 900'ün üstünde oynama saatim var.
  • Hala gold satan varsa almak isterim. PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yeni başlamak istiyorum da çok karışık gibi geldi ya alışmam uzun sürer mi crafting haritada item toplama v.s şeyler çok karışık gibi geldi başlamalı mıyım çabuk öğrenir miyim çok zor mu?
  • caresiz00 C kullanıcısına yanıt
    O kadar karışık değil oyunun mantığı basit aslında bir süre oynadıktan sonra öğrenirsin hemen. Crafting için zaten addon lar felan bir sürü var yardımcı olarak sana merak etme.
  • Oyuna assassin classı gelecekmiş nightblade den farkı ne olacak. 6 Haziranda gelen bu assassin classını morrowing dlc si almayanlarda açabilecek mi?
  • Arkadaşlar,

1- Nord açtım ebonhearttayım, katılacağım guildde mutlaka ebon heart guildi olması lazım değil mi? aldmeride açılmış guilde katılma şansı yok değil mi? Kimi katılırsın diyor kimi katılamazsın kafam karıştı iyice...

2- Birde DK açtım ama youtubede tank oynanış videoları izliyorum oradaki skillerin hiçbiri bende yok genelde, oyuna tekrar başlayıp o skilleri mi seçmeliyim sizce onları geliştirmek lazım birde dimi? LVL 21

3- Aldmeriden bir karakter açsam şimdi nord iken oynadığım yan görevler değil farklı görevler olur değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyuna assassin classı gelecekmiş nightblade den farkı ne olacak. 6 Haziranda gelen bu assassin classını morrowing dlc si almayanlarda açabilecek mi?

Oyuna Wardendan başka class gelmeyecek, morag tomg suikastçılarını da içeren bir hikaye örgüsü gelecek. Warden classı için ek pakete sahip olmanız gerekecek. Morrowind dlc değil bu arada, eso plus sahipleri dlclere ücretsiz ulaşabilirken, içeriğini oynamak isteyen herkesin Morrowind'i satın alması gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100k 15tl den satıyorum ilgilenenler pm
  • 1- Guild için farketmez, istediğin ittifakta ki guilde girebilirsin. İttifak farkı sadece PvP haritasında geçerli.
    2- DK nın tüm skillerini açıp ilerletmen lazım zaten. Kullan veya kullanma hepsini ilerletip geliştir bence. O yüzden boşuna yeniden başlama
    3- Oyunda ki 3 ittifakın bölgeleri farklı olduğu için görevler de farklı oluyor. Ama sonrasında sana diğer bölgelerdeki görevleri de yaptırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.