Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.525
Cevap
88
Favori
380.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
    O sıkıntı değil, sıkıntı olan kredi kartımın olmaması, ailem de 2-3 tane var ama bu tur seylere guvenmedikleri için izin vermezler. Çok haber izlemenin sonucları kısaca [sm=evillol.gif

İninal kart falan işe yarıyor mu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • kartın yoksa 2 ay daha al aboneliği böyle tanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

O sıkıntı değil, sıkıntı olan kredi kartımın olmaması, ailem de 2-3 tane var ama bu tur seylere guvenmedikleri için izin vermezler. Çok haber izlemenin sonucları kısaca [sm=evillol.gif

İninal kart falan işe yarıyor mu acaba

Kredi kartın yoksa hocam bir ay daha satın almak "zorundasın".

Elder Scrolls Online
    ZOS, How about a Christmas sneak peek at the in-progress patch notes?
    http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/143984/zos-how-about-a-christmas-sneak-peek-at-the-in-progress-patch-notes
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• bu veteran hammallığı ne böyle 50 olana kadar az birşey ex istiyor bir anda bir milyona çıkıyor.açıkcası benim görüşüm.bunlar bir yıl olana kadar oyunun gidişatına bakacak iyi ise bunu kaldıracaklar iyi değilse buy to play yaparlar.abone olunan oyunlarda en son seviyede ben daha ex kasmak görmedim.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Peki örneğin ben vet3 idim. Bu ay sonu oyuna devam edip patch gelene kadar vet7-8 olmanın ya da en son seviyesine kadar çıkmanın bir mantığı var mı ? Ben bu ay sonu devam edip kasmayı düşünüyorum da.. Yoksa o arada yeni karakter kasmam daha mı mantıklı olur ?
  • Oyun ilk çıktığında First-Person kamerasında sorunlar vardı, oyuncular kullanmayı tercih etmiyorlardı, yanlış hatırlamıyosam combat'larda sıkıntı çıkartıyodu.Düzeldi mi First-Person ? yoksa Tamriel'ı gezerkenmi kullanıyosunuz sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kırcaali - Jinzifovo - Gletka
  • Anladım hocam. Oyun çıkmadan önce bu özellegini dört gözle bekliyodum, bakalim oyuna girince tatmin edicekmi.

• arkadaşlar oyun ilk çıktığında oyunu almıştım. Sonradan steam'e oyun eklendi. Biraz araştırdım ama tam cevabını bulamadığım için buraya da yazayım dedim. Oyunu steam'e ekleme konusunda bir gelişme var mı ?Mevcut keylerimiz ile steam'e şuan için giremiyoruz galiba.
  • Merhaba ben şimdi düşündüm ve alabilirim, steam den alsam bir sorun yaşarmıyım? Diyelim game time alıcam ama pin şeklinde bu game time ı steam versiyonu olsa dahi kullanabiliyormuyum yoksa olmuyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun ödeme kısmının vs. Steam ile bir alakası yok zaten. Oyunu steam den alırsın, eso nun kendi sitesinden hesap oluşturursun. Aldığın oyun süresi kodları eso nun sitesinden giriliyor zaten.

If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

• bu pvp campaing ne oluyor.bilen birisi bahsedebilir mi 7 day falan diyor nasıl çıkılıyor. girip çıkınca dungeona girebilirmiyiz yoksa yedi gün bekleyecez mi
  • Gençler oyun nasıl? World of warcraft ile yarışır mı? Dh'de bir konusu bile yok ve twitch'de bazen izliyorum oyunda çok az kişi var gibi. Zaten twitch'den en fazla 20 kişi falan izliyor.Gameplay videolarına falan bakınca güzele benziyor ama herkes yerden yere vurmuş siz ne düşünüyorsunuz? Eğer oyun güzelse PS4 alıcam değilse PC. Çünkü mmorpg oyunları olmadan ps4'te sıkılabilirim :D

• WoW 10 yıllık bir oyun, ESO henüz 1 yaşında bile değil, buna rağmen gitgide büyüyen bir kitlesi var. ESO henüz emekleyen bir bebek olmasına rağmen birçok yönü ile oynayanlarda iz bırakıyor. Reklam ve tanıtımdaki yetersizlik oyuncu kitlemizin karışmaya hazır bekleyen "pc gamer" bakış açısını da olumsuz etkiliyor, ben muhakkak deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 9 Ocak 2015; 4:43:50 >

Ystedi?iniz bir tanesini Home yapyp faction'ynyzyn ba?arysyna göre buff, bonus ve ekstralaryndan faydalanabilirsiniz. Ancak bu di?erlerine girmenize engel de?il, guest olarak di?er instance'lara da katylabilirsiniz.

Home instance'nyzy de?i?tirmek, yani bunlaryn arasynda olarak geçi? yapmak içinse iki yol var: Ya syraya girip gün periyodunun sonunu bekleyerek free olarak de?i?irsiniz; ya da PvP 'de biriktirdi?iniz Alliance point'lardan vererek anynda de?i?im yapabilirsiniz.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.