merhaba arkadaşlar the elder scrolls oblivion adlı oyun ilgimi çekti internetten indirdim ve oynamaya başladım.. Aid for Bruma görevine kadar geldim tüm şehirlerdeki geçitleri kapattım sıra Cheydinhal'a geldiğinde yanlışlıkla oblivion gate içinde kont'un oğlu farwil'i öldürdüm kont'un yanına gittiğimde benimle konuşmuyor sen oğlumu öldürdün , seni öldürmediğim için şanslısın diyor.konta farwilin yüzüğü'nü götürdüm oda işe yaramadı dahada kötüsü otomatik kayıt olması.. oyuna yeniden başlamak istemiyorum. tek çözüm save dosyalarını bulmak oluyor .. peki bu save dosyalarını nereden bulabilirim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
UP
UP
HADİ ARKADAŞLAR YARDIM EDECEK BİRİSİ YOKMU :(
UP
yardım edecek birisi olmadığına göre bende yeniden başlıyim artık
oyun autosave felan yapmadı mı.
o görevde destek topluyordun büyük savaş için yanlış hatırlamıyorsam, ana quest olmasına rağmen farwill'i kaza ile öldürmen seni çıkmaza sokmaz, sadece cheydinhal'dan gereken insan gücünü alamazsın savaşta, tek başına savaşırsın. sen en iyisi yüzüğü al ve oblivion kapısını kapatmaya git, salla kontu felan. rpg oyunlarının güzel tarafı bu zaten, ve başkasının save dosyalarını kullanma yazık olur geliştirdiğin karaktere, rpg'lerde başkalarının save dosyası kullanılmamalı, ben bir kere kullandım oradan biliyorum..
o görevde destek topluyordun büyük savaş için yanlış hatırlamıyorsam, ana quest olmasına rağmen farwill'i kaza ile öldürmen seni çıkmaza sokmaz, sadece cheydinhal'dan gereken insan gücünü alamazsın savaşta, tek başına savaşırsın. sen en iyisi yüzüğü al ve oblivion kapısını kapatmaya git, salla kontu felan. rpg oyunlarının güzel tarafı bu zaten, ve başkasının save dosyalarını kullanma yazık olur geliştirdiğin karaktere, rpg'lerde başkalarının save dosyası kullanılmamalı, ben bir kere kullandım oradan biliyorum..
cevap için teşekkürler adamım sorunu çözdüm
Flood'da master yapmıssın qnq
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme