Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer sayfaları okumadım ama bu oyun thief gibi bişey mi?
  • Çıktığı zamandan beri hala deli gibi oynadığım bir oyun var , might and magic 9.

Lakin artıkı hiçbir oyuna ayıracak vaktim yok bu kadar ama yinede bu tür oyunları görmek çok sevindiriyor beni

2006 yazında Might and Magic Dark Messiah çıkacak , videolarını gördükten sonra hayran kaldım , yakın dövüş olayını harika yapmışlar.Daha önce elder scrolls serisinden oynamadım ama bana bu oyuna rakip olabilir gibi geldi.

Buyrun video : Might and Magic : Dark Messiah videoları (gameplay trailer harika mutlaka izleyin sadece 3mb)
  • Acep bende nasıl çalışır ki hala alamadık oyunu sizin ss lere bakıp iç çekiyom

Hiç Hp Pavilion 42 / 43 serilerinde oynayan oldu mu?
    Ati x700 1gb ram vs..
  • yok ya 6600gt bununla başa çıkamıyor

farcry dan farklı bi grafik hala göremedim sadece efektler biraz daha iyi gerisi farcry ın kopyası sanki :S

nasıl kasar anlayamıyorum programcılarda bi kazmalık var galiba şişirip şişirip koyuyorlar kodları ya
  • oyunun bütün ss lerinde (ya da benim gördüklerimde) kamera first person kamerası. acaba oyunda karakteri arkadan izleyen kamera var mı? Eski morrowindde vardı çünkü.
  • İyi bakmamışsın. Çünkü ben koymuştum ss. Herneyse. 3.gürüi açısından da oynayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VatraS

oyunun bütün ss lerinde (ya da benim gördüklerimde) kamera first person kamerası. acaba oyunda karakteri arkadan izleyen kamera var mı? Eski morrowindde vardı çünkü.
    TPS kamera da war olmaz olur mu hiç
  • Beyler gamespot oyunu X-Box 360 için incelemiş ve 9.6 gibi müthiş bi skor wermiş bakalım PC versiyonu kaç alacak.

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/theelderscrollsivoblivion/review.html?sid=6146657
  • X-BOX 360 da aldığı puanlar:http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/theelderscrollsivoblivion/review.html?mode=web

PC de aldığı puanlar:http://www.gamespot.com/pc/rpg/theelderscrollsivoblivion/review.html?mode=web
  • Arkadaşlar son olarak bir ATI X1xxx sahibi AA + AF'yi kökleyip SS'leri koyarsa, oyunun PC'de grafik olarak getirdiği son noktayı belirlemiş oluruz. Bundan sonra da grafik tartışması olmaz herhalde diye düşünüyorum.
  • ya bu oyunu nerden bulabiliriz arkadaşlar bi yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheripper -- 25 Mart 2006; 12:47:18 >
  • arkadaşlar, hayatında hiç rpg oynamamış biri olarak yorumumu söyliyim.. akşam saat 11 den gece 3 e kadar başından kalkamadım, tabiki bu zamanın içine oyunu çözme aşamam da dahil... birazdan tekrar devam edecem..bence gayet güzel bir oyun(ki bilen bilir rpglerden nefret ederim) fizik motoru ve grafiklere laf yok 6600GT ile medium'un biraz üstünde açtım ara yüklemeler sonrası ufak tefek kasmalar oluyor sadece...harita üzerindeki noktalara teleport imkanı var ama ben skillerim yükselsin diye gezerek gideyim dedim!! aman Allahım git git bitmiyor..dağ bayır derken bir yerde geyikleri gördüm avlamaya kalktım(ki sizi çok kolay farkediyorlar) az daha kurtların avı olacaktım..onları kestim yoluma devam ettim bu sefer ayılar sardı etrafımı onları da kestim haydaaa goblinler...eytere bea.... Yani anlayacağınız şu ana kadar gayet zevkli gidiyor...

Not: biri üzerimdeki fazlalıkları satabileceğim bir yer söylesin Allah aşkına..bide otel/pansiyon yada ucuza ev alabileceğim bir yer de söylerseniz iyi olur...

Edit : major citylerdeki guardlar guild leri tüccarları tarif ediyorlarmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seroo -- 25 Mart 2006; 12:57:32 >
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]

mekanlar süper

yanlız ben şimdi imparator un oğlu martin ile gittim konuştum dedim benimle gelcenmi tehlikedesin falan dedim adam gelmedi şimdi ne yapacam yav görevlere nerden bakılıyor alttaki pusuladada kırmızı ok işareti çıkmadı bu sefer nereye gideceğimi çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Renkli baskı alıp dvdnizin üstüne yapıştırırsınız. Orjinal gibi olur

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]

yaa kardeş bunu cd ye yapıştırcaz da nasıl yane cd nin boyutundan büyük oluyor bu bunu cd boyutuna cevirmek için kaç pixel e çekmek lasım?senin verdigin 600 e 600...
  • beyler bisi soracam inventory doldu tastı
    satacak biyer bulamadm
    nereye satacas bunları bilen warmı acaba
    pusulada 3 catılı bi ew maden resmi gibi seyler cıkıyor
    bu esyaları satabilecegimiz yerin simgesi nasıl bulamadm bi turlu
    yardımcı olabilirsenz sewinirim
    sırf bu yuzden basım belaya gitti
    motelde yatak kiraladıımız kadının yanına gittim
    tuccar zannettm onu konusma tusu yerine mouse 1 tusuna basınca baltayı kadının kafaya gecirdm
    sonra muhafzlar fln sardı etrafımı hapise attılar fln fln...........
    beyler lutfen bi yardmcı olun
    simdiden tesekkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: spacemonkey

tuccar zannettm onu konusma tusu yerine mouse 1 tusuna basınca baltayı kadının kafaya gecirdm

@baytus Nero ile gelen NeroCoverDesigner programı ile görerek cd boyutuna uygun boyuta getirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 25 Mart 2006; 14:43:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spacemonkey

beyler bisi soracam inventory doldu tastı
    satacak biyer bulamadm
    nereye satacas bunları bilen warmı acaba
    pusulada 3 catılı bi ew maden resmi gibi seyler cıkıyor
    bu esyaları satabilecegimiz yerin simgesi nasıl bulamadm bi turlu
    yardımcı olabilirsenz sewinirim
    sırf bu yuzden basım belaya gitti
    motelde yatak kiraladıımız kadının yanına gittim
    beyler lutfen bi yardmcı olun
    simdiden tesekkrler

Hhahaa süper ya derdinide anlatamazsın şimdi yanlışlıkla elim kaydı filan :)
    Tam bir hayat simulasyonu ya morrowind :)

Benim yükleme bitmedi halen :(
  • Tugay oblivionun içindeyken bi kule türümsü biyer var oraya git orada dolaş anlarsın neyapacağını oblivionun kapısını kapatman lazım seninle gelmesi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Tugay oblivionun içindeyken bi kule türümsü biyer var oraya git orada dolaş anlarsın neyapacağını oblivionun kapısını kapatman lazım seninle gelmesi için

tamam çözdüm ne yapacağımı..saol

bide bi adam var orada onunla konuşuyoruz sonra bizimle geliyor ama öldürdü onu goblinler o adam ölse bişey olur mu yoksa load yapıp tekrarmı oynasam onun ölmemesimi lazım :S

yada onu kapının diğer tarafındaki o üç şovalyeyemi göndersemde tek başımamı ilerlesem o kuleye doğru
  • HERKES OYUNA DALDI HERALDE KİMSE BİSİ YAZMIO?????????
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.