Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LordSoth

İnventory den nasıl eşya atabiliriz doldu baya?

shift + mouse sol tuşu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

İnventory den nasıl eşya atabiliriz doldu baya?

shift + mouse sol tuşu

Sağol.
  • arkadaşlar oyun için önceden söylediğim bütün sözleri geri
    alıyorum. oyun tek kelimeyle olağanüstü...önceki yorumlarımda
    oyunu oynamadan sadece gördüğüm screenshotlarla yorum
    yapmıştım ama oyunu oynadıktan sonra bütün fikirlerim 180
    derece döndü. ekran kartım gf6800 gt oyunu tüm detaylar
    maximum olarak (hdr dahil) 1024x768 de açtım ve oyunun
    videolardan bir farkı olmadığını gördüm grafikler dehşet olmuş.
    müzikler, efektler oynanıştaki kolaylık herşeyiyle mükemmel
    bir oyun olmuş. orman grafiği bile videodakiyle aynı çok
    şaşırdım resimlerde öyle görünmüyodu oyun içi screenshot
    nasıl alınıyor bilmiyorum söylerseniz resim gönderebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante2003 -- 26 Mart 2006; 15:53:06 >
  • Oyun ii hoşta ben burdan sora sora oynayabilcem galiba:D.Oncelıkle siz karakter seciminizi nasıl yaptınız.BİDe su martin dene dallama benle geri gelmıo nasıl ikna edicem:)
  • inanmıyorum aylardır beklediğim
    ha çıktı ha çıkacak denen oblivion çıkmış benim haberim yok
    benden önce oynayanları kıskandım şimdi

neyse bende indirmeye başladım artık
    umarım 6600gt beni kastırmadan oynatır
  • Bu oyun resmen zararlı :) Sabah bitti indirmesi, daha yeni kalktım başından.. Zaman ve saglık açısından zararlı asla oynamayın :):):)
  • Ben bu tür oyunları daha yeni oynamaya başladım diğer oyunlarda adamları biçiyordum hemen level 2 oluyordun bu oyunda bir görevi yapmam için level 2 olmam gerektiğini söylüyor nasıl olacağım level 2?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Bu oyun resmen zararlı :) Sabah bitti indirmesi, daha yeni kalktım başından.. Zaman ve saglık açısından zararlı asla oynamayın :):):)

Saat 11den beri oynuyorum bende Beklediğimden de iyi çıktı. Grafikler özellikle kapalı mekanlarda olağanüstü. Uzaklıkla ilgili ayarları kapatırsanız dışarda performans kabul edilebilir oluyor (Diğer tüm ayarlar maxda) Kapalı mekanlarda ise fps değerleri çok iyi. Ana görevle daha uğraşmadım bir kaç mezar talan ettim. Oyunla ilgili tek şikayetim serinin diğer oyunlarına göre oldukça kolay olması. Morrowindde 10. level olmadan temizleyemiyeceğim yerleri rahatlıkla geçtim. Fast travel özelliği bana pek uymasada seriye yeni başlayanları rahatlatır. Mananın kendi kendine dolması oyunu mageler ise için oldukca kolaylaştırıcak. (Eski oyunlarda dinlenmeniz yada iksir içmeniz gerekiyordu mananın dolması için bu yüzden büyücü olmak çok zorluyordu)
    Sistemimi de yazayım kendi sisteminizle karşılaştırabilmeniz için. Amd3000,1gb ram,6600gt (driver: 84.25)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demus -- 26 Mart 2006; 18:21:21 >
  • Oyunda hatamı var next level barı sonuna kadar dolu kaç kere major skillslarımı arttırdım next level ibresi sondayken halen level 2 olmadı siz nezaman level 2 oldunuz kaçıncı saat civarı hangi görev?
  • Yav oyun çok güzel ama sistem ağladı beBi de anlamakta güçlük çekiyorum bu oyunu.Bana gerekli terimleri yazar mısınız?Pek RPG oynamışlığım yok ama bunu sevdim.Mesela World Travel falan nedir öyle şeyler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Oyunda hatamı var next level barı sonuna kadar dolu kaç kere major skillslarımı arttırdım next level ibresi sondayken halen level 2 olmadı siz nezaman level 2 oldunuz kaçıncı saat civarı hangi görev?

Level atlamak için dinlenmen gerekir.
  • level barın uzun süredir doluysa ardarda dinlenme yapıcaksın ve birkaç level birden atlıcaksın
    oyun manyak kitledi beni buraya bile bakamıyorum..
  • BEnıde sarcak sarmasınada becerbilsem bişiler yapmayı.Sizn karakteriniz ney ?MAgemı kımse cvp vermıo yahu?.Bİde su martin dene adam varya oyunda onun bizimle gelmesi gerekıo ama gelmıo napcaz.
  • oyunda dynamic gece gündüz oluşumu süper ya..örneğin öğlen saatlerinde oyundayken pat diye birden akşamüstü yada gece olmuyor yavaş yavaş güneş batıyor muhteşem

işte bu da gün batımının suya yansıyışı :

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]

süperr
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Elder Scrolls serisinin ölüsü yeter. Morrowind oynayıp ta bu oyunun çıkmasını beklemeyen yoktur sanırım.

Edit : Biri bana bu video'nun şaka olduğunu söylesin.
    Söyleyemem ama yazayım. BU VİDEO ŞAKA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Elder Scrolls serisinin ölüsü yeter. Morrowind oynayıp ta bu oyunun çıkmasını beklemeyen yoktur sanırım.

Edit : Biri bana bu video'nun şaka olduğunu söylesin.
    Söyleyemem ama yazayım. BU VİDEO ŞAKA.
  • Wowww super ekran karti ney?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku191

Wowww super ekran karti ney?

imzada yazıyor ya 6600gt
  • Artik 9600 xtmız beş para etmez oldu yaw:D.ZAmanında ii ekran kartıydı artik bole grafikler goremıoz.Ya yokmu su sorumun cvbnı bilen martin diye bi eleman var ya biz onu geri cağiriyoz tehlıkedesin falan dıye.BU bizle geri donmek istemıo napcaz anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku191

Artik 9600 xtmız beş para etmez oldu yaw:D.ZAmanında ii ekran kartıydı artik bole grafikler goremıoz.Ya yokmu su sorumun cvbnı bilen martin diye bi eleman var ya biz onu geri cağiriyoz tehlıkedesin falan dıye.BU bizle geri donmek istemıo napcaz anlamadım

dışarıda goblinler var onun için dışarı çıkamıyor. oblivion gate i kapatmalısın ki goblinler gitsin.. hani ateş gibi yanan büyük bir kapı varya port olcan ordan diğer dünyaya ordan kulelere gidiceksin gerisini bulursun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.