Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bunun en temiz yolu imageshack'a resmi önce yükleyip... ardından buraya uzantı vermek.
    tıkla

Resmi Gözat seçeneğinden bulup, Host it dedikten sonra sayfa değişecek ve en altta linkleri göreceksin. En altta olanı seçip kopyala diyorsun...
    Resmi yükledikten sonra buraya konu açıp, önce linkini yapıştıracaksın... Ardından, linkin başına [simage] ve sonuna [/simage] yazıyorsun ve iş tamamdır.
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 15 Ekim 2007; 21:11:12 >
  • aynı şekilde yaptım imageshackta bi sorun var sanırım resmin teki gözüküyo diğeri gözükmüyo
    level sorusuna gelince hiç bi fikrim yok tahminim 55-60 arası bişey
  • http://img144.imageshack.us/my.php?image=oblivion16oo3.png]
    [/url]
    http://img144.imageshack.us/my.php?image=oblivion16oo3.png][img=http://img144.imageshack.us/img144/6674/oblivion16oo3.th.png][/url]
    walla sanırım yükledim lakin 2 resimde bendede hata werdi hani hiç yoktan burayada üye oldum umarım işe yaramıştır
  • Evet sorun uzantısı ile ilgili, oyundan aldığınız görsellerin uzantısı .BMP... Oysa ImageShack onları sonunu yani uzantısını .PNG olarak değiştiriyor... Herhangi bir resim programı ile değiştirip tekrar yüklerseniz ve de kodları mümkünse küçük (miniskül) harflerle yazarsanız, yani BÜYÜK (MAJİSKÜL ) yazmassanız kodlar daha iyi çalışır.
    Sitenin Moderatörleri bu konuda daha açıklayıcı bilgi verebilirler...
    Ben şahsen resimleri PS (photoshop) ile bi gözden geçirip Kb'larını da düşürüp öyle yüklüyorum, özellikle de .jpg formatını kullanıyorum.

Bir çok resim | fotoğraf editleme programında farklı kaydet (save as) seçeneğinde .jpg formatı vardır...
  • Arkadaşlar ingilizcem çok iyi olmadığı halde bütün görevleri yapıyorum aslında oyun çok zor değil ama oyuna ilk başlayan biri için 'bu oyun çok zor uğraşamam' dedirte biliyor ama sabredip biraz uğraşıldığında aslında zor olmayan(kapı görevleri hariç) ve çok zevkli bir oyun.Şuan imperial knigth karakterim 7lvl stahl(yanlış yazmış olabilirim) set itemlerini kullanıyorum.
  • yaw bu thief guildde gary foxun elder scrool çalma görevindeyim kafayı yicem daha önce caldıgım bi oku bilmem kaç mt uzaklıktan bi heykele fırlatmam gerekiyo ve bnm char warrior marksman skilim active değil bunu görevi gecen bi arkadas cvp versin lütfen!!! görev elimde patlıcak sanırım deneme için normal ok at practice yap diyo nerdeeeeeeeeee 50000 ok atsam ancak hedefi tuttururum!!!!!
  • Oku fırlatmadan önce biraz yayı gergin bi şekilde beklet, ne kadar çok beklersen o kadar çok uzağa gider. Yani mouse'un sol tuşunu basık tut hemen bırakma.
  • ve hefedin biraz üstüne at
  • Arkadaşlar bazen değişiklik olsun diye okçu olarak ilerliyorum ama atışlarım nerdeyse hiç hasar vermiyor bunun knigth olmamla bir alakası varmı.
  • Elflerin okçuluğa uygun yapısı var deniyor ama açık konuşayım bu tamamen skill (yetenek) meselesi. Bol bol ok ve yaykullanırsanız, yeteneğinizi gelişir. Usta olunca da zaten Mouse'a sağ kliklediğiniz zaman zoom yapma özelliği geliştiriyorsunuz.
    Ama oyunun genel bir eksiği de orda, bildiğim tüm ok kullanıcıları* özel geliştirilmiş yaylar kullanıyor.
    Mesela ben özel bir türk yayı siparişi verdim, şöyle manda boynuzu ile işlenmiş... şöyle diyeyim, en baba NPC'yi sinsice 2 okla haklıyorum.
    Ki bence de doğrsu budur yani adamı kirpi gibi yapmanın anlamı yok... Oyunda malesef böyle bi eksik buldum, ondan sipariş verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Hayır benim anlamadığım Knight ile nasıl okçu ilerliyorsun xD Thief falan ol. Onun dışında TG'in son görevinde zoom yapabiliyorsanız gayet kolay, ama yapamıyorsanız çok uğraşmanız lazım.

Zaten aradabi zevk için bir iki atış yapıyordum ama hiç can götürmüyordu bende bu yüzden alev atma skili üzerinde yoğunlaştım 9lvl oldum görev yapıyorum sürekli normalde başka oyunlarda görev yapmayı çok sevmem ama bu oyunda görev yapmaktanda büyük zevk alıyorum.Merak ettiğim bir konu var şimdi bütün haritayı temizledik yaratık filan kalmadı bütün görevleride yaptık nasıl lvl atlıyıcaz o zaman guardianlarımı kesicez?Yoksa yeni karakterdemi soluğu alıcaz benim 2 tane düşüncem var dark elf warrior mu yapsam yoksa wood elf archer mi yapim?
  • Arkadaşlar bu sorunla başka karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama benim eleman sola çekiyor :) Oyun oynayamıyorum, Zaten eleman da mosmor oldu, Bu vampirlikten kurtulmam lazım.
  • Joy stick takılı kalmış, ondan bizim eleman sola çekiyomuş bu arada 5 grand soul gem bulamadım. Warlocks Luck'a da gittim yok. Vampir kalıcaz galiba. Bu arada nasıl kan emiyoruz?
  • arkadaşlar shvering isles e başladım..

oyunda gratkeeper ı öldürdüm şimdi iki seçenek var "mania" ve "dementina" diyarı sizce hangisine girmeli hangisinde görevler daha iyi ve heycanlı
  • ikiside aynı yere çıkıyo adanın asagısı dementia karanlıktır burası yukarısıda maniadır burası çok daha güzeldir oyun içinde bir yerde secenek yapcaksın dementiamı maniamı neyse fazla ipucu vermiyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastpavel

ikiside aynı yere çıkıyo adanın asagısı dementia karanlıktır burası yukarısıda maniadır burası çok daha güzeldir oyun içinde bir yerde secenek yapcaksın dementiamı maniamı neyse fazla ipucu vermiyeyim

hımm görevler aynı ilerliyo ozaman .. bende mania girdim gitti .. eklenti eğlenceli olmuş bence .. yeni düşmanlar iyi.. mekanlar entresan..
  • Arkadaşlar bu oyundaki en iyi set item crusader setimi? ve benim itemlerin değerleri hep 9-10 bu iyimi en çok değerler kaç oluyor çünkü şuan kullandğım itemleri çok seviyorum değiştirmek istemiyorum ama güçsüz kalmakta olmaz iştebu seti kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı

Arkadaşlar bu oyundaki en iyi set item crusader setimi? ve benim itemlerin değerleri hep 9-10 bu iyimi en çok değerler kaç oluyor çünkü şuan kullandğım itemleri çok seviyorum değiştirmek istemiyorum ama güçsüz kalmakta olmaz iştebu seti kullanıyorum

Hocam kaçıncı seviyesin? 12. seviyeye kadar bu zırhlar iş görür, Sonra git vindasel'e umrayı öldür, zırhını olmasa bile kılıcını oyunun sonuna kadar kullanırsın. Daha sonra deadra zırhları var, biraz ağır ama en iyileri onlar. Ben 40 larda deadra kullanıyordum.
  • zırh yerine *shild büyülü eşyalarda kullanabilirsiniz ve *reflect damege tabi.. daha etkili oluyo bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

zırh yerine *shild büyülü eşyalarda kullanabilirsiniz ve *reflect damege tabi.. daha etkili oluyo bence

normalde öyle yapardım ama güzel zırhlar giymeyi severim(şekle çok önem veririm) şuan 10lvlyim ama şunu farkettim o zırhı ve silahları kullandıkca güçü artıyor ben böyle yaparak sonuna kadar götürebilirmiyim bu zırhtan ayrılmak benim için zor.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.