Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meşaleyi 'z' tusuna bas tut oraya götür yak

armor görevleri ise parça getirdikçe adam sana yapıyo yani bitmiyo
  • wow etkilendim doğrusu şimdiye kadar ki en uzun topic bu olmuştur heralde
  • meşaleyi alıp tasıdım z tusu ile heykelin önündeki yere koydum yanmaya basladı lakin bunun bana bi yararı olmadı hala kutuyu acmaya calıştıgımda frozen touch gibi bi yazı cıkıyo görevi yapan bi arkadas acıklarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

amber görevinden ii bi sword almısım SI tekrar yükleyince gördüm lakin deadric sword daha ii cünkü hayaletleri fln öldürüyo...bu arada o görevde yerdeki meşaleyi alamıyorum bunu alamazsın ama 1 tane hak edebilirsin diyor görev yerini kaç kere tavaf ettim olmadı...zaten müzedekini çalmış olabilirim cünkü görev için haritada mağrayı gösteriyo ama...meşaleyi nsl alacagımı sölerseniz sevinirim

dostum tamada bu amber görevi nası bitecek .. adama verdim 2 amber oda bana mace verdi.. sonra görev update olmadı
  • dostum adamın sana silahlar için herbiri için kaç amber istediğine dair bi görev kagıdı wermiş olması lzm bu görev ilk turdan sora bitiyo sanırımda biticek bi görev gibi değil sen amber götürdükçe satıcı sana silah ve zırh verir yani sonu yok...bu arada ben bu paranoyak kedi kadına istediğini nsl götürcemmmmmmmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

dostum adamın sana silahlar için herbiri için kaç amber istediğine dair bi görev kagıdı wermiş olması lzm bu görev ilk turdan sora bitiyo sanırımda biticek bi görev gibi değil sen amber götürdükçe satıcı sana silah ve zırh verir yani sonu yok...bu arada ben bu paranoyak kedi kadına istediğini nsl götürcemmmmmmmmmmmmmmmmm

hıı anladım amber topladıkça götürecz artık..

senind dediğin göreve bakmadım gelince bakarız artık
  • odadaki tüm havzaları yakman lazım
  • Yok mu benim gibi şöyle seri katil bu oyunda: )

Darkbrother hood rulaz
  • o dediğinide yaptım her birine bi meşale bıraktım neyse tekrar denerim kasıyo be SI...bu arada katil olmaz olurmuyuz be Sfred listener olduk ya öldürmedik adam kalmadı
  • ehehe Dark borther hood görevleri efsaneydi ya.. Keşke tüm görevler öyle olsa..

Hikaye filan 10 numaraydı. İçerdeki dost elemanları öldüreceksin diye görev verilince donup kalmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

ehehe Dark borther hood görevleri efsaneydi ya.. Keşke tüm görevler öyle olsa..

Hikaye filan 10 numaraydı. İçerdeki dost elemanları öldüreceksin diye görev verilince donup kalmıştım

Bende ana görevleri şimdilik bıraktım dark brother hood görevlerini yapıyorum (4.görevini yapıyorum) mütiş zevkli ama bu örgütün oyundaki konumu amacı nedir öyle kuru kuru görev yapmak istemiyorum bu grub zararlımı yani oyunda yasadışımı.(öyleyse eyvah mafyaya bulaştık zaten o başları olan vampiri hiç sevmemiştim)
  • Evet yasadışı bir birlik genellikle suikast işi yapıyorlar ama olaylar sonra apayrı bir boyuta ulaşıyor..

Yani kısaca keşke tüm görevler bunun gibi olsa diyor insan : )
  • ben o gizemli amca ölünce üzülmüştüm be bi ona bide gray prince e hele o orc amcam bide beni öldür diyor türk filmi gibi babam wampir ben bu utançla yasayamam ühühühühühühü walla SI yükledim tadı kaçtı gene netten oyun arıyom nsl olsa kota yok indir indirebildiğin kdr
  • geforce5200 ekran kartında çalışırmı ki
  • ya beyler SHIVERING ISLES ek paketinde Dark brotherhood görevleri yok değil mi ? sadece ana senaryo görevleri var.
  • Arkadaşlar sizler fazla gelen fakat atmak istemediğiniz itemleri nereye koyuyorsunuz ben bir kaç tane itemi bilindik bir noktaya(blade locasının mekanı) bıraktım 1 gün sonra geri geldim itemler yok nereye koymaklazım bu itemleri.
  • Bu zırh nerden çıkıyor bileniniz varmı ve bu oyunun en iyi zırhımı?

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]
  • Knights Of The Nine Ek paketinde var bunun görevleri..

Ama en iyi zırh değil... Karizması süper ama. Eski Haçlı askerlerinin zırhı diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Knights Of The Nine Ek paketinde var bunun görevleri..

Ama en iyi zırh değil... Karizması süper ama. Eski Haçlı askerlerinin zırhı diyebiliriz.

Bende şuan eklentisiz oblivion var yani oyun içinde şuan bu güzelim zırhları bulamaz mıyım?ah şu miğferini alsam yeter bıktım legioner miğferinden ne güzel gider stalh itemlerine ne yakışır.
  • Knights Of The Nine kur oyna torrentler kolayca bulursun 155mb zaten
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.