Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karizma önemli tabi... oyunu bitirince(oyun bitmiyo ama tüm kapıları kapatan ana görevi yapınca) krallar için yapılan özel zırhı veriyorlar.. Pek sağlam bişi değil ama karizmatik
  • o umrada galiba elf set itemi var onun kılıcını alıcam(galibaa en iyisi o)sonuna kadarda o set itemle gidip güçlendiricem sonunda galia çok güçlü olucak şu an imperial şehrin sağ tarafındaki bölgeleri görev icabı temiziyorum daha çok görevim var şu görevi bitirip o dediğiniz mekanı basıcam sonra imperial şehrin etrafındaki zindanlar ve sonrada görevlere devam edicem hedeflerim bunlar şu crusader setinide tamamlamayı düşünüyorum dedraya baktım şeklini beyenmedim sonuna kadar böyle gidicem şuanki kılıcım draws long sword bu nasıl iyimi 10 vuruyor.
  • zırların kalkan gücü artıyor evet..

şoyleki dövüştükçe "heay armor" yada "light armor" skilinz artıyo böylelikle üstünüzedeki zırhların kalkan gücüde artmış oluyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

zırların kalkan gücü artıyor evet..

şoyleki dövüştükçe "heay armor" yada "light armor" skilinz artıyo böylelikle üstünüzedeki zırhların kalkan gücüde artmış oluyo...

bende bunu fark ettim bazen blok lvl im artsın diye paso blok durumunda bilerek darbe alıyorum bunları arttırmakta çok önemli itemleri kulandıkcada güçleri artıyor şuan ki kılıçımı ilk aldığımda gücü 8di şimdi 10 oldu.
  • acaba elder scrols 5 ne zaman çıkarUmarım bundan sonraki oyunda karakterlere sakal bıyık eklerler ne öyle dilenci bile sinekkaydı geziyor

Varmı acaba karaktere sakal eklemeye yarayan bir mod
  • arkadaşlar şu kapı kapatma görevlerinde ilk başladığım gün girdim içeri kuleleri temizledim sora çktım kulelerden çok sıkılmıştım çıktım kapıdan(ama bayağı bunalmştım)kapı kapanmadı ama görev yapılmış görünüyor kapının kapnması gerekmiyormuydu yoksa kulenin dışrsındakilerin hepsinidemi kesmem gerkiyordu.
  • TG görevini gectim olay bitti son yatır görevim kaldı cure wampirizm bendede bitmedi hatun blood grass istedi en son götürdük yaw oyunun sonu warmı? bu arada oyun hileleri yazım yerini buldum yani é " tusuna basınca konsol acılıyo annem az önce cemkirdi tab yerine ona basmısım ilk kez oyun konusunda bi iyiliği dokundu yaw dag tas görev arıyom kasmaya basladı walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

TG görevini gectim olay bitti son yatır görevim kaldı cure wampirizm bendede bitmedi hatun blood grass istedi en son götürdük yaw oyunun sonu warmı? bu arada oyun hileleri yazım yerini buldum yani é " tusuna basınca konsol acılıyo annem az önce cemkirdi tab yerine ona basmısım ilk kez oyun konusunda bi iyiliği dokundu yaw dag tas görev arıyom kasmaya basladı walla

Ben o kadının istediği herşeyi topladım, mal mal bakıyo bana.. iksir miksir yaptığı yok. Oyun normalde kralın oğlunun dev yaratığı yenmesiyle bitiyor. O ölüyor sen de Champion of cyrodil oluyosun.. Kral zırhı falan hazırlıyorlar sana.. Ama istersen devam edebiliyorsun görevlerine... Metrekareye 5-10 görev düşüyor ama yine de görev sıkıntısı çekersen guild(lonca)lara katıl, görev sıkıntısı çekmezsin.
  • ne guilde katılması yaw 150saatten fazla oldu ahahahahahahahaah guild kalmadı master olmadı universiteye rektör bile oldum geriye bişi kalmadı gibi görünüyo biriniz totalde kaç görev war yazsında bende kendi skoruma bakim
  • Şu umbrayı ölürdüm(imanım gevredi) itemlerini aldım tamirini yaptırim dedim bütün param gitti ama kılıcı çok deli bir şey kalkanınıda aldım şimdilik onları kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı

arkadaşlar şu kapı kapatma görevlerinde ilk başladığım gün girdim içeri kuleleri temizledim sora çktım kulelerden çok sıkılmıştım çıktım kapıdan(ama bayağı bunalmştım)kapı kapanmadı ama görev yapılmış görünüyor kapının kapnması gerekmiyormuydu yoksa kulenin dışrsındakilerin hepsinidemi kesmem gerkiyordu.

Arkadaşlar lütfen bir yardım!!!!
  • arkadaşlar shvering isles de.. *bliss de bir görev aldım..

"The Antipodean Hammer" amber weapons ve armor verecek ama.. bişey istiyo analayamdım..

- Dumag gro-Bonk told me about magical weapon and armor "Matrices" he can use to create magical weapons and armor. If I find a matrix he'll be able to make a magical item.

en son yazan bu.. istediği matrix diye bir kutu item galba elimde bitane var ama bişeye yaramıyo
  • Aga çok berbat bi görevdir o, amber toplayacaksın. O yürüyen ağaçların içinde oluyor, bir de tüteyen kütüklerde ... Matrixler tek başına bi işe yaramıyor diye hatırlıyorum... Bir de o garip kazıklar var ya onlardan da istiyordu galiba. Phhh Shievering Isle görevlerinden iyi olanı da bilmiyorum ki.
    Ben de o yaratık avlama görevinden takıldım. Büyülerle de işim olmadığı için, nasıl yapacam bilemiyorum, adanın bir ucundan ötekine yaratıklara kendimi kovalatmak ta istemiyorum.
    öyle arada bir uğruyorum zaten bir iki günde bir tekrar aynı yerde NPC belirdiği için şansıma artık kekliğin biri peşime düşerse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giskar

Aga çok berbat bi görevdir o, amber toplayacaksın. O yürüyen ağaçların içinde oluyor, bir de tüteyen kütüklerde ... Matrixler tek başına bi işe yaramıyor diye hatırlıyorum... Bir de o garip kazıklar var ya onlardan da istiyordu galiba. Phhh Shievering Isle görevlerinden iyi olanı da bilmiyorum ki.
    Ben de o yaratık avlama görevinden takıldım. Büyülerle de işim olmadığı için, nasıl yapacam bilemiyorum, adanın bir ucundan ötekine yaratıklara kendimi kovalatmak ta istemiyorum.
    öyle arada bir uğruyorum zaten bir iki günde bir tekrar aynı yerde NPC belirdiği için şansıma artık kekliğin biri peşime düşerse...

hıı evt bende az önce detaylı okuyunca "usep.net" den anladım.. yannız hep karşıma çıkan o ağaçlar çıkmıyo şimdi araki bulasın.. öldürdüklerimin yerlerinide bulamıyom işin kötüsü... keşke üstlerindekileri alsaydım fazla yer kaplıyo die almadık :)

artık gördükçe alırım napalım onları kovalayamayacam şimdi sırf
  • ben o görevi yaptım lakin verdiği vereceği armor sadece sekil alır giyer ss yaparsın o kdr modsuz deadriclerin yerini tutan armor yok kanımca...bende tekrar SI yüklicem offfffffffffffff oradaki tipleride görevleride sevmiyorum ve takıldıgım bi görev vardı paranoyak kedi bi kadin kıyamet kopacak diye benden özel bi kaç item istiyodu en son bi kolye kaldı maranın birinde buldum kavanoz gibi bişeyin içinde almaya acmaya calısıyo damage vermiyo ama cok soguk tutamazsın gibi bi ifade geçiyo büyü atack bi işe yaramadı yapan varsa bi el atsın su göreve...
  • bahsettigin görev Coming Storm dur ilk önce Ring of Disrobing The Museum of Oddities de gece gir al Calming Pants Blissde Fimmion da Sweetroll. ver al
    Amulet of Disintegration Milchar da odaya girince orda meşale var o işini görcektir sguk için
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

ben o görevi yaptım lakin verdiği vereceği armor sadece sekil alır giyer ss yaparsın o kdr modsuz deadriclerin yerini tutan armor yok kanımca...bende tekrar SI yüklicem offfffffffffffff oradaki tipleride görevleride sevmiyorum ve takıldıgım bi görev vardı paranoyak kedi bi kadin kıyamet kopacak diye benden özel bi kaç item istiyodu en son bi kolye kaldı maranın birinde buldum kavanoz gibi bişeyin içinde almaya acmaya calısıyo damage vermiyo ama cok soguk tutamazsın gibi bi ifade geçiyo büyü atack bi işe yaramadı yapan varsa bi el atsın su göreve...

ya o armor görevi nası bitecek peki götürdüm amber verdim 2 tane ve bir mace aldım ondan 13 vuruş gücünde..

sonra nolcak görev update olmadı hiç
  • bende 2 tane çar var hangisi oynayacamı karar veremedim sizlere sorayım dedim
    1.si warrior-shock dmg 25 pts lik deadric claymore var(30 atack güçlü,125 hasar şeyi var:D)blade,armorer ve heavy armor da masterı var defansı 85 desease resist %100 üstü full daedric 2 parçasında shock sheild %35 diğerlerinde fire frost ve shock resist var 29 lvl 100 str ve endurance puanı var 190k para var burcu warrior ırkı nord
    2.si mage-75pts lik alanlar ve 110 pts lik vuruşları mevcut tüm skillerinde master var(restraction ve en üstteki skill adını hatırlayamadım pot yapınca artıyor bunlar hariç) %100 magic resist %50 desease resist var 120 willpower 100 int 100 personality puanı mevcut 33 lvl 200k parası var burcu mage ırkı breton
    bu iki çardan birini oynayacağım sizce hangisini oynamalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 21 Ekim 2007; 15:53:46 >
  • Warriorla oynardım ben olsam.
  • amber görevinden ii bi sword almısım SI tekrar yükleyince gördüm lakin deadric sword daha ii cünkü hayaletleri fln öldürüyo...bu arada o görevde yerdeki meşaleyi alamıyorum bunu alamazsın ama 1 tane hak edebilirsin diyor görev yerini kaç kere tavaf ettim olmadı...zaten müzedekini çalmış olabilirim cünkü görev için haritada mağrayı gösteriyo ama...meşaleyi nsl alacagımı sölerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiwironicles -- 21 Ekim 2007; 16:28:20 >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.