Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum kısmen aynı fikerdiyiz zaten ama sen ve gökberk arkadaş "iyi ingilizce gerektirmenin" oyunu daha seşkin ve kompilke yaptığını söyledinizi yada ima ettiniz ben sadece bunu yannış buldum..

quote:

Morrowind'deki İngilizceyi görseler ne yaparlar acaba dimi hocam?Okuyup,anlamadan adım bile atamazlar
    O yüzden Morrowind daha seçkin oyundu.

quote:

Hayır, Morrowind'i oynadıysan görmüşsündür zaten Oblivion'dan neden daha seçkin bir oyun olduğunu... Morrowind'e oranla acayip derecede basitleştirilmiş bir oyundur Oblivion. Mesela Oblivion'a İngilizcesi ancak yetenler, Morrowind'de apışıp kalır öyle :)

buna göre ana dili ingilizce olan biri obliviondan sonra morrovide geçince apışıp kalmaz yani.. ona göre morrovid daha seçkin bir oyun olmayacak yani.. bu örnek yannış kaçıyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Ekim 2007; 19:29:12 >
  • dostum valla morrowid hakkında pek bişe anlatmadan sadece ingilizce ve seçkin oyun üzerinden girdik konuyo..

böyle olunca senin dediklerinden benim dediğim anlamlar çıktı ya yannış anlaşılmış olabilirsin..
    söylemek istediğim " benim baştan beri söylediğim oyunun ileri düzey ingilizce gerektirmesi oyunu seçkin yapmaz .. evrensel olarak bakmak lazım oyuna "

bu cümlemle ilgili bir şey sölemek istersen tartışalım benim konuya giriş yerim burasıydı çünki
  • en seçkin oyun Daggerfall
  • ya aylardır ablivion cd im arkadasımdaydı dün yeniden kavustum ve daha önce cok sorun yasadıgım özellikle giskar arkadasımızın basını agrıttıgım görevi vahceten's secret i geçtim gerekn biri olur diye yazıyorum nsl bir mutluluk anı yasıyorum anlatamam
    1.fire damage=6pst on target
    2.frost damage=20pts on target(frost damage için sandıkta büyü yok kendi üzerinizde bulunması lzm)
    3.damage magica=30pts on touch
    4.fortify magica=20 pts for 10 sec on targets
    büyülerin degerlerini belki kapı acılısı bunlarada bağlıdır diye yazdım çünkü save gittiğinde asıl takıldıgım nokta görevi yapamayısım bundandı neyse kurtuldum
  • Bu oyun için ram en az ne kadar olmalı
  • 1gb lakin bnm pc öyle ama sen 2gb yap daha ii olur tabi esasen önemli olan ekran kartıdır 512de baba gibi oynarsın oyunu....bu arada bi tanıdıktan microsoft kasım aralık civarı windows xp güncellemelerini durduracakmış diye duydum dogruluk payı warmı warsa ayvayı yedim p4 de vista canıma okicak
  • Estafurullah hocam ne demek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

dostum valla morrowid hakkında pek bişe anlatmadan sadece ingilizce ve seçkin oyun üzerinden girdik konuyo..

böyle olunca senin dediklerinden benim dediğim anlamlar çıktı ya yannış anlaşılmış olabilirsin..
    söylemek istediğim " benim baştan beri söylediğim oyunun ileri düzey ingilizce gerektirmesi oyunu seçkin yapmaz .. evrensel olarak bakmak lazım oyuna "

bu cümlemle ilgili bir şey sölemek istersen tartışalım benim konuya giriş yerim burasıydı çünki

Evrensel anlamda tabiki değildir,ama Türk toplumu için Morrowind çok çok seçkin bir oyundur.Bugün Türkiye'de en fazla oynanan oyunlar PES,Counter,FIFA ise İngilizce istememeleri büyük bir etkindir.
  • giskar kardesim gelmişii bende dr arıyodum zaten daha önce gectiğim bi göreve takıldım anvilde azzanda bi büyücü hatunu daedra shirene bulunann bi maraya sag sağlım ulastırmak için görev aldım mağara tamam içeriyi temizledim son kısma kdr hatunu öldürmeden götürdüm sora yıkılmış heykelin arkasındaki kapıyı keşfettim şimdi bişi cıkıp dalar diye girdim oarayıda temizledim cıktımki hatun gitmiş bende görev bitmiştir diye azzan ın yanına gittim zılgıtı yedim nsl onu orda bırakırsın diye ben bırakmadımki mage sattı gitti beni şimdi görev elime patladı tamamlanmadı görünüyo hatunda yok napalım??????????????
  • Arkadaşlar ben obliviona başladım knight ve ırk olarakta imperial açtım ilk görevimi yaptım sonra bir oblivion kapısıyla karşılaştım bu kapıyı nasıl kapatıcam?
  • Birde can pot sıkıntısı çekiyorum nerden bulabilirim?
  • satıcılardan alabilirsin pot ları yada sağda solda bulucan çalacan..

oblivion gate leri ise içerdeki en büyük kulenin ( içinde ortadan yukarı doğru doğru ışık süzmesi olan kale ) tepesinde sigil stone oluyo onu alıp kapatabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı

Birde can pot sıkıntısı çekiyorum nerden bulabilirim?

sakın sagdan soldan pot almaya kalkma alchemy olayına gir mages guildde bulacagın iksir yapım aletleriyle isimlerini unuttum etraftan toplicağın bilimum ot sebze meyve işini görür potion of healing yapamazsın ama restore healty,restore fatıgue,restore magica,restore agilty vs vs..(sanırım yine yanlış yazdım) yapabilirsin her gereksinim için potion yapıp sana yaramayanları zehirleri yada 2-3 farkı zıt-ters özellik tasıyan potionları satıcılara satarsın bn oyuna tekrar başlayalı 2 gün oldu ve 3 ew aldım potion alma kendin yappara basıyo bizim breton bu kez mage deniyom (uln bide nova atabilsem ne tatlı olacak)
  • 2kez yazmısım yanlışlıkla yollamadı diye özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiwironicles -- 11 Ekim 2007; 3:15:31 >
  • arkadaşlar darkbrohood görevleride bitti ...
    mages guildi de bitirmiştim, fighters guild dede baya ilerlemiştim , ana görevler zaten bitti bir çok yan görevde öyle.. şimdi ek paket olan S.I. ya geçsemmi diyorum yoksa arena görevlerinide yapayımmı ?
  • S.I pek önermiyorum cok kasıyo görevlerde cok dandik sen arenada takıl sherine görevlerinide yap güsel itemler veriyolar skeleton key gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

S.I pek önermiyorum cok kasıyo görevlerde cok dandik sen arenada takıl sherine görevlerinide yap güsel itemler veriyolar skeleton key gibi

evt azura star ve skelton u aldım zaten en başlarda.. arenaya takılım ozman bakalım sıkmassa devam..

- bide darkb.hood da görevler bittide bu "night mother" mı ne bir hafta bekle yanıma gel sonta biriyle konuş bu şekilde görevler veriyo bunların amacı ne bir aksiyon yok yani bir hafta onu beklemek sarmadı .. onca güzel d.b görevinden sonra bunlar sıkıcı
  • Yeniden karakter açıcam knight ırk olarak imperialimi yoksa nordmu açım hangisi knigtta gider birde meslek olarak ne seçim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı

Yeniden karakter açıcam knight ırk olarak imperialimi yoksa nordmu açım hangisi knigtta gider birde meslek olarak ne seçim?

imperial ac herkes seviyo kesinlikle oyunda ırkçılık var gören imperial brother diyor eski save dosyamı yükledim imperial warrior cok özlemişim yaw:D
    d.b deki hatun sen bütün görevleri bitirip listener olduktan sora haftada bi seni yanına caarıp git maaşını al dicek hepsi bu:D yanlış hatırlamıyorsam fighters guilddede öyleydi..
    (eski charada vahceten's secret görevini yaptırdım ohhh be)
    bu arada nermina shine mıydı neydi git bi büyücü bnm orb bumu caldı al bul getir görevini yaptım o nsl mekanlardı öyle güsel bi staf verdide ne işime yarar elinde+25 deadric sword warken
  • Arkadaşlar oyunda ev nasıl satın alınıyor?ve bir iyi bir meslek önerirmisiniz ben direkman warrioru seçiyordum meslek olarak iyimi o.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.