Bildirim
THE DARKNESS oyununu nette nerede bulabilirim,ucuz olarak!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
biz bu forumda çoğunluk olarak feza elektroniği tavsiye ediyoruz. istanbulda isen yerine git tahtakalede, yok istanbul dışında isen kargo ile işini halledersin. oyunlar 90-95 ytl ama kitapçık yok kutu orjinal değil ama oyunlar çok temiz çatır çatır çalışıyor. nacizane tavsiyem. -
peki leride herhangi bir sıkıntı yaratmaz mı yani,çünkü oyun orjinal değil(anlattıklarına göre) -
oyun orjinal, yalnızca ambalajı yok. kutusu ve kitapçığı. oyunlar çalışıyor ben şahsen oynuyorum. -
gg den al arkadaşım... 90 95 arası
birde bu link e bak
link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlo -- 3 Eylül 2007; 13:39:15 > -
ürünlerin hepsi orjinal yalnız sadece türkiyeye diğer yerlerden çok çok erken gelen oyunlar oluyor mesela graw2 gibi o istisna oyunlarda kitapçık olmuyor,ama kesinlikle alıp oynadıktan sonra değişim istediğinde sorun etmiyorlar yani anlıcan bu şekilde 1-2 oyuna rastlarsın onlarıda zaten oynadıktan sonra değişim oluyor merak etme kesinlikle fezayı öneririm -
oyunlar orjinal arkadaşım. sadece yurt dışından kitapsız kutusuz geliyor. sanırım gümrüğe yakalanmamak için. burada kutu kitapçık uyduruyorlar onlara. gelen oyunlar genelde amerikadan geliyor. ama ps3 region ayırt etmeden tüm oyunları çalıştırıyor. tabii ileride bir firmware ile buna dur derler mi bilinmez. Saygılar. -
www.konsolmerkezi.com sitesinden de Türkiyenin heryerinden online olarak değişim yapabilirsiniz
Tüm oyunlar orjinal kutu ve kitapçığındadır -
quote:
Orjinalden alıntı: fearfactory
peki leride herhangi bir sıkıntı yaratmaz mı yani,çünkü oyun orjinal değil(anlattıklarına göre)
Kapsiz kitapçıksız oyunların şu gibi kötü yanı var bidaha takas yapma şansınız %10sanırımbi ihtimal kimse takaslamıyo kapsız kitapçıksız oyunları
schumacher__ must'yi tanırım eğer 10- yada 15 ytl gibi ucuz oyun takaslıcak yer ariyorsan ayriyetten kaplı-kitapçıklı www.konsolmerkezi.com derim
Ama yok abi ben oyunu hep oynicam arşive kalkicak kitapçıksız kapsız 20 ytl ücretle takaslicaksan feza derim
karar senin dostum ölç tart biç seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 3 Eylül 2007; 14:33:47 >
-
feza iyi olaiblir ama oraya endekslenmek su an için uygun değil mesala oyunu alacağım ve işim cıktı başka bir yere gideceğim ve orada oyun takas yapacağım bir yer bulduğumda the darkness in kutusuz ve kitapcıksız olduğunu görünce malesef takasım olmayacak 100 ytl gibi bulursam orjinal alacağım!!! -
Arkadaşım dorumun ikinci el kısmına yaz alınık darkness 80-85 ytl vs diye mutlaka satıcı bulursun yani çok da gerek yok fezaya fln Ayrıca gittigidiyordan bile bu fiyatlara bulabilirsin
-
üstad fezadaki darknees ın kutusuz kitapçıksız olduğunu nereden çıkardın ? -
Ayrıca konsolmerkezi.com a baktım orada darkness göremedim dikkat ederseniz arkadaş darkness almak istiyor -
http://forum.donanimhaber.com/m_17251341/tm.htm
yanliş görmediysem 65 liraya satıyor arkadaş -
avrupadan nerden alabiliriz? bilen arkadaslar ve alan arkadaslar varmi? -
sendit.com bide yenibir site var onu denemedim; movietyme.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X