Şimdi Ara

The Dark Tower (2017) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
5
Favori
11.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Dark Tower (2017)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • rolü posterlik değil onun
  • Şükür kavuşturana diyoruz o zaman.
  • 7 kitabı tek filme sıkıştırmayacaklar değil mi?
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Hele şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

7 kitabı tek filme sıkıştırmayacaklar değil mi?

hayır seri olacak
  • trailer çok güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roland'ı kesinlikle Matthew McConaughey oynamalıydı. Clint Eastwood'dan esinlenip rolü siyahi bir oyuncuya vermek de ayrıca tuhaf.
  • Trailer biraz çorba olmuş.
  • Her türlü beğenilenecektir ama seriyi okuyanları(benim gibi) kesinlikle tatmin etmeyecektir. Gişede de iyi hasılat yaparsa devamı da gelir.

Kitabı okumayıp izleyenler için ilginç bir dünya geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmin batacağından adım gibi eminim. kelimenin tam anlamıyla içine sıçmışlar hikayenin. tebrikler holivud filmi yapanların resmini atıyorum tam olarak böyle bişi bence.

The Dark Tower (2017)
  • Arkadaş zaten hali hazırda birkaç ufak değişiklik yaparak sunabilecekleri iyi bir hikaye varken ne diye değiştirip böyle bok etmişler anlamak zor.
  • Çok mu zordu kitaba sadık kalmak.
    Hadi oyuncu seçimini geçtim seneryo bile bambaşka.
    Nerede o kitabın başında bize Western filmlerini anımsatan mekanlar, nerede Hey Jude?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca Stephen King'de boş konuşmasın.
    Yok 'ka'nın ruhuna uygun da falan da filan da.
    Okuyucular daha balı ka'ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tahmin edildiği üzere kitapla alakası olmayan bir film olacak. Sai King Twitter'da övgüler yardırıyor ama demek ki o da bu şekilde olmasını istiyor yoksa en büyük eserini böyle çöp olmasını istemez yani.

kitapları okumayan birisi fragmanda, dünyayı yok etmeye çalışan bir adamı öldürmeye çalışan bir abi ve onu bulan bir çocuğun hikayesini izleyeceklerini sanacak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Fragman fena değil ama kitabı okuyanlar için yorumlardan anladığım kadarıyla olumsuz görüş hakim. Bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matthew mcconaughey ile filmde oynaması için anlaşıp Roland rolünü ona vermemek nasıl bir kafa
  • kitabı okumadım ama matthew reyis kötü rolde olacak sanırım. reyis nereye biz oraya. kusura bakma idris bey
  • 3 kişi etrafında dönmesin şu hikaye. Eddie reyisi isteriz, susannah ablamızı isteriz. Ben çok beğenmedim trailerı ama bakalım izlemeden net bir şey söyleyemeyiz.

Edit: Ve anladığım kadarı ile ilk 3 kitaptan sahneler var ama eddie ve susannah yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 3 Mayıs 2017; 19:19:13 >
  • Birtek şey filme bakışımı (Roland'ın siyahi olmasını, Eddie, Susannah, Oy'un... olmamasını, Jake'nin farklı bir sekilde Roland'ın dünyasına gelmesini..vs) değiştirebilir.

Spoiler icine almayacağım ama yine de seriyi okumak isteyenler bu kısmı dikkate almasınlar.

Seriyi okuyanlara ise, fragmanda göremedim, Roland'ın elinde "Eld'in Jericho Tepesi savaşında ortadan ikiye ayrilan borusu" var mıydı diye sorayım?

Eğer bu boruyu filmde görürsek film ile kitap arasındaki bütün ilişki değişir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.