Şimdi Ara

The CW kanalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
50.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu kanal hotbird uydusunda var mı ? Varsa şifreli mi ? Bilgisi olan var mıdır ?

• İsmini duydum, ancak hangi uyduda olduğunu bilmiyorum.

Tüm uyduların kanal listelerini veren bir site vardı, adını hatırlayamadım. Orada arama yaparak bulabilirsiniz.
  • the cw kanalı AMERİKA washington kanalı frekansını bulamadım
  • Amerika kanalı ise izlemeniz imkansız sanırım.

Ben de zamanında az araştırmadım BET platformunu izlemek için..
  • Web sitesini buldum ama uydu ve frekans yok.

http://www.cwtv.com/
  • Frekansı buluruz, kolay iş. Ancak dediğim gibi Hotbird'de yoktur.
  • www.lyngsat.com buradan detaylı bir araştırma yaparsanuız bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kanal CBS ile Warner Bros'un ortak kanalı. Sadece Amerika'dan izlenebiliyor. Aşağı yukarı her eyalet için ayrı kanalı var. 72.5 W DirecTV 1 uydusundan yayın yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 25 Ocak 2007; 13:33:36 >
  • bilgi için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: marslanoglu

Bu kanal CBS ile Warner Bros'un ortak kanalı. Sadece Amerika'dan izlenebiliyor. Aşağı yukarı her eyalet için ayrı kanalı var. 72.5 W DirecTV 1 uydusundan yayın yapıyor.

Ben hotbirdden çıkıyorsa belki bişeyler yaparız demiştim ama şu durumda yapacak birşey yok.
    Sağol bilgi için.
  • Biraz hort gibi olacak ama ararken burayı buldum aradan da yıllar geçmiş malum, şimdi Türkiyeden izlenme gibi bir durumu var mı acaba? Yani izleyebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Biraz hort gibi olacak ama ararken burayı buldum aradan da yıllar geçmiş malum, şimdi Türkiyeden izlenme gibi bir durumu var mı acaba? Yani izleyebilen var mı?

arkadaşım...The cw özel kanalı amerika ülkesinin yayınıymış...!!!...benim bildiğim kadarıyla malesef ülkemizden yayını izleyemiyormuşuz...!!!...hotbird uydusunda kesinlikle yayını yoktur...üzgünüm...!!!...
  • arkadaşlar yanlış yerlere bakmışsınız gerçi ben bişiler buldum ama emin değilim.belki çözersiniz önce frekans için
    http://www.cwtv.com/thecw/stations adresini yazın sonra
    http://fulluydu.blogcu.com/biss-ve-cw-key-georgian-tv-az-tv-lider-tv-idman-tv-rustavi-2-ic/8140313
    adresine gidin orada georgian tv nin frekansı nı yazıyorum turksat 3A için 12602 bu kodu cw tv'nin sitesinde istasyonnumarası yazılacak olna kutucuğa yazın.(İngilizcesi iyi olanlar hemen zaten çözer.olmayanlar için
    kutucuğun aşağısında example yazıyor.)oraya 12602 yazdığınızda ayarlar çıkıyor.gerçi doğrumu aradım bilmiyorum.şimdi denemeye çalışçam.

• blue kullanıcısına yanıt
    The CW Network ABD Ülkesinin Kanalı Bayada Tutulan Bir Kanal Nedeni Açıkça ortada zaten The Flash,Arrow vb. Süper Kahraman Dizileri Ve Komedi Programları İle Ün yapmış bi kanal Ve Paralı Ve Sadece ABD Uydusundan İzlenebiliyor Hortbird Gibi Uydularda Yayını Yok Malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBatuRS -- 28 Ağustos 2015; 14:56:22 >
  • CW-ShoWTime bu kanalların bir tanesini bile free ip tv yayını bulamadım baya ugraştım
  • Konuya şans eseri denk geldim ve konu açılışının 10. yılı şerefine kayda deger bir cevap ekleme gereksimi duydum :)

The CW kanalı, ülkemizde sadece Digitürk üzerinde yayın yapmakta ve free yayını bulunmamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRS.DH -- 1 Mart 2017; 5:59:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRS.DH kullanıcısına yanıt
    O zaman eutelsattan yayın yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  The CW kanalı ?

the cw kanal bilgileri :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.