Şimdi Ara

The Matrix Awakens PC [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere demo sürüm ilk başta yeni nesil konsollar için çıkmıştı. Unreal Engine 5 sürümünün tam sürüm olarak çıkmasıyla pc içinde çıktı.

Linkler:

Pc sürümü konsollarda ki gibi demo olarak tam yayınlanmamış. Ücretsiz bir demo olduğu için indirme linki:

1fichier.com
    1fichier.com: Cloud Storage
    https://1fichier.com/?1fu6zlk1tab6pmm2geqh

Alternatif varsa konuya ekleyebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Matrix Awakens PC: Devrim Niteliğinde Bir Oyun Deneyimi

"The Matrix Awakens", PC'nize benzersiz ve çığır açan bir oyun deneyimi getiriyor. Epic Games'in Unreal Engine 5 teknolojisiyle desteklenen oyun, sinematik ve oyun deneyimlerinin sınırlarını zorluyor.

"The Matrix Awakens", "The Matrix" film serisinin ikonik dünyasına dalmanı sağlıyor. Şehrin genişleyen binalarını ve karmaşık makinelerini keşfederken, Neo ve Trinity gibi serinin sevilen karakterleriyle etkileşime geçeceksin.

Oyunun en çarpıcı özelliklerinden biri, gerçek zamanlı ışıklandırma ve yansımalarla hayat bulan gerçekçi grafikleridir. Unreal Engine 5, şehir ortamını hayata geçirir ve sürükleyici bir deneyim yaratır.

"The Matrix Awakens", ayrıca size benzeri görülmemiş özelleştirme ve yaratma özgürlüğü sunar. Unreal Engine 5'in MetaHuman Creator aracını kullanarak kendi benzersiz avatarını oluşturabilirsin ve ardından oyunda kontrol edebilirsin.

Dahası, "The Matrix Awakens" PC'ye özel olarak optimize edildi. Oyun, yüksek kare hızları ve hızlı yükleme süreleri sunarak akıcı ve sorunsuz bir deneyim garanti ediyor.

Sonuç olarak, "The Matrix Awakens" PC, oyun endüstrisinde devrim yaratacak bir kilometre taşıdır. Çığır açan grafikleri, benzersiz oynanışı ve özelleştirme seçenekleriyle oyunculara Matrix dünyasını yepyeni bir perspektiften deneyimleme fırsatı sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şimdi hangisini indiriyoruz üstteki mi alttaki mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttakini indirip direk oynanıyormuş. Şuan iniyor. 20 dkya denerim

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Şu an dışardayımda ne kadar boyutu var acaba

• 17.3 gb. Eper ue5 üzerinden inerse 80 gb

Tamamdır hocam saolun

• 30 kere indirmeye bastım olmadı, sonra şans eseri başladı, çok sorunlu bir site 1fichier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 9 Nisan 2022; 17:55:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars Eclipse {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paketlenmiş sürümü indirdim çokta hoşuma gitti ancak O tuşu ile açtığımız sistem panelinde bir türlü geçiş yapamıyorum hiç bir tuş değiştirmiyor, bulan varsa söylerse sevinirim sadece harita bölümünde duruyor.

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

bende geçemedim o kısmı. imzada ki sistemle hiç randıman yok halbuki sadece rtx 3060 ps5 gücünde. Pc için optimize edilmemiş

Bende de rtx 3060 var 13 14 fps de çalışıyor high de normal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilterler1991 kullanıcısına yanıt

Hocam normal cunku optimizasyonu yok

Kral aynı kartla YouTube da 30 fps alıyorlar sende de mi 14 fps lerde

Bende fps 30-60 arasi ama hangi ayarlarda bilmiyorum. İslemci de onemli tabi

Bende İ9 9900k işlemci var ama çok düşük fps bir sorun var ama çözemedim sadece bu programda böyle

Hocam zaten demoda prk bisey yok ugrasmaya degmez ama ugrasirim derseniz epic games uzerinde unreal engine 5 motorunu indirip pesine magazada city sample indirerek bakabilirsiniz

Series X te de düşüşler var . Demo olduğu için çok normal

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Benle aynı karta sahip herkes 30 fps ve üstü alırken ben neden 14 fps ve altı alıyorum onu çözmeye çalışıyorum

• Varsayılan ayarlarda 15 fps veriyor ..rtx 3060ti nin yarısını kullaniyor i5 4690 tam kullaniyor kisaca işlemci fena patladı

• cengiz4565 C kullanıcısına yanıt
    Darboğaz yapıyodur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek kelime ile harika...

Berduyoutube
    Shot on PC in Unreal 5 City Sample, which is the bread and butter of The Matrix Awakens, a console exclusive tech demo. Everything captured in photomode - footage recorded and edited in an afternoon. This video was only an exercise in video game cinematography, never intended to be an "extremely realistic traffic jam simulation". I know it's full of holes waiting to be poked. Commands used: ScaleCrowdCount 4-6, FOV 10-40, plus the usual quality settings. Music: Chas by Anne Nikitin Screenshots: https://www.berdu.org/thematrixawakens
    https://www.youtube.com/watch?v=x-HSCznKvQc
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.