< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
düşük beklenti ile sadece açık dünya yarış oyunu beklentisine istinaden pre order vermiştim oyun bence olmuş. bir önceki crewler ile alakası yok. horizon havası aldım direk. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Referanslarım --->https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=568457
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu açıdan düşününce keşke Driver serisini devam ettirseler diyorum. San Francisco gayet güzeldi. Hatta 99'da çıkan ilk Driver'daki sürüş fizikleri şu anki çoğu yarış oyununda yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Oyunnun deneme sürümünü indirdim ve oynuyorum.Xbox series x te var ayrıca bende ve tüm forzalarda mevcut.Öncelikle ubisoft başarısız crew denemelerinden sonra bu oyunla resmen çağ atlamış(nextgen anlamında yazdım) ve güzel oyun olmuş.Arkadaşlar öncelikle oyunun temelinde arcade yatıyor yani bu bir simülasyon oyunu değil o yüzden araç fiziklerine çokta takılmayın derim.İllada takılmak istiyorum diyorsanız gt7 ve yeni çıkacak olan forza motorsport tam size göre olacaktır.Motofest serinin ilk oyunu olması sebebi ile sürüş hissiyatında çok az horizon gerisinde ama keyifli oynanışa sahip.Birde mutlaka bazı hatalar olacaktır zaman içinde oyuncu feedbackleri ile güncellemelerle bu hataları giderirler.Unutmayalım rekabet her zaman bize yarar forza horizon 6 da çıta şimdiden yükseldi ve daha iyisini yapmak zorundalar.Ubisoft u canı gönülden tebrik etmekle birlikte şu oyunu türkçe yapsaydınız demektende kendimi alamıyorum. |
_____________________________ |
Para vererek aldığımız cc ile satın alınan araçları satabiliyor muyuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkçe yerelleştirmenin şu dev firmalara maaliyeti hiç hükmündedir oysa ki. Dublaj da istemiyoruz sonuçta. Basit indie oyunlara bile ekliyorlar. Ubi'nin Türkiye'ye garezi var galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
Bir oyunun türkçeleştirme maliyeti(dublaj değil altyazı ve menü içerikleri) 5.000 Usd deniyor.Bence sudan ucuz bir rakam.Ubisoft bu oyunu çok kez türkiye de reklam etmesine rağmen neden türkçe içerik sunmaz çok ilginç. |
Öyleyse kesinlikle bedava özellikle böyle büyük şirketler için. Ki basit indie oyunlardaki yerelleştirmeleri düşününce o kadar bile ödemiyorlardır diye düşünüyorum. Çeviri gruplarına 5 bin usd verseler hepsi yapmak için sıraya girer :) Türkçe reklam olayı da aşırı saçma zaten. Türkçe fragman yayınlayıp oyuna eklemiyorlar. Ne anladık o işten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|