Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

Orijinalden alıntı: BOOROCK_LP

quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

arkadaşlar atladığınız bir konu var...
    her bölüm için oyunu yapan adamlar aracınızın belli bir levelde olması gerektiğini söylüyor zaten...
    mesele siz br göreve başlayacaksınız recommeneted car level 520 yazıyordur, sizin arabanız 450 level falansa geçmek hayli zor olur
    o yüzden mesela dirt arabalarınız için cam kırma bonus görevlerini yapın normal harita üzerinde orda burda bulunan bonus görevlerden
    aracınıza parça kazanırsınız ve daha iyi olur arabanız
    mesela bende bmw var 1000 küsür level, her geçtiğim yerde o yol ortasındaki görevleri yapıp aracı geliştiriyorum..
    siz de dirt aracınıza binin. haritadaki açık ekstra görevleri tamamlayın ve bölümleri geçmek için zorlanmayın
    ben senaryoyu 3 günde bitirdim

Yok hocam araç oyundaki leveli fazlasıyla karşılıyor.Yoltutuş mükemmel araç da hızlı ama süre verdiği görev için düşük.Ubi'nin forumlarda da genel olarak bu durumdan sıkıntılı pekçok oyuncu vardı.4.denememde geçtim aslında o bölümleri ama arka arkaya checkpoint olunca hal biraz sıkıntılı oluyor.

oyundaki drift görevlerini hiçbir şekilde geçemiyorum... arabalar kaya kaya gidince ben hiçbir yere gidemiyorum , habire savruluyorum

Hocam onlar için de yapman gereken şey özellikle Dirt ve Raid için Skill Testleri yapman.Özellikle 4-5 tane jump skill yapmanı tavsiye ederim.Genelde en kolayı jump skiller oluyor ve gold almanın en kolay olduğu testler bunlardır ve aracında 4-5 tane gold parça olması bölümleri gerçekten çok kolaylaştırıyor.Bir de aracın fazla kaymaması için grip'i artıran perklerden 3-4 tane koymanı tavsiye ederim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

arkadaşlar atladığınız bir konu var...
    her bölüm için oyunu yapan adamlar aracınızın belli bir levelde olması gerektiğini söylüyor zaten...
    mesele siz br göreve başlayacaksınız recommeneted car level 520 yazıyordur, sizin arabanız 450 level falansa geçmek hayli zor olur
    o yüzden mesela dirt arabalarınız için cam kırma bonus görevlerini yapın normal harita üzerinde orda burda bulunan bonus görevlerden
    aracınıza parça kazanırsınız ve daha iyi olur arabanız
    mesela bende bmw var 1000 küsür level, her geçtiğim yerde o yol ortasındaki görevleri yapıp aracı geliştiriyorum..
    siz de dirt aracınıza binin. haritadaki açık ekstra görevleri tamamlayın ve bölümleri geçmek için zorlanmayın
    ben senaryoyu 3 günde bitirdim

Yok hocam araç oyundaki leveli fazlasıyla karşılıyor.Yoltutuş mükemmel araç da hızlı ama süre verdiği görev için düşük.Ubi'nin forumlarda da genel olarak bu durumdan sıkıntılı pekçok oyuncu vardı.4.denememde geçtim aslında o bölümleri ama arka arkaya checkpoint olunca hal biraz sıkıntılı oluyor.

oyundaki drift görevlerini hiçbir şekilde geçemiyorum... arabalar kaya kaya gidince ben hiçbir yere gidemiyorum , habire savruluyorum

Hocam onlar için de yapman gereken şey özellikle Dirt ve Raid için Skill Testleri yapman.Özellikle 4-5 tane jump skill yapmanı tavsiye ederim.Genelde en kolayı jump skiller oluyor ve gold almanın en kolay olduğu testler bunlardır ve aracında 4-5 tane gold parça olması bölümleri gerçekten çok kolaylaştırıyor.Bir de aracın fazla kaymaması için grip'i artıran perklerden 3-4 tane koymanı tavsiye ederim..

tavsiye için teşekkürler.. bir de öyle deneyelim bakim

• Evet dün gece 40 lvl oldum zaten iş dolayısıyla gece 10'dan sonra online oluyorum... bu gece bitiririm herhalde...

e ondan sonra nasıl takılıcaz....

arkadaşlar ekledim eklemek isteyen olursa uplay id:thspeed

zaten ilk günkü arkadaşlarla eklemişler beni bende ekledim...

bu aralar oyunu bitirme çabasında...

yaş oldu 31 :) halen deli gibi araba yarışı oynuyoruz...

ölene kadar devam

şe viper hediyesini alan oldumu 80 uplay kredim var 20'yi alamadm

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Evet dün gece 40 lvl oldum zaten iş dolayısıyla gece 10'dan sonra online oluyorum... bu gece bitiririm herhalde...

ölene kadar devam

Ayni yastayiz hocam ve oyun oynamayi birakamicaz ölene kadar herhalde :) şu viper hediyesinide bende alamadim 60 uplay kredim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet dün gece 40 lvl oldum zaten iş dolayısıyla gece 10'dan sonra online oluyorum... bu gece bitiririm herhalde...

ölene kadar devam

yaşlar yakınmış sizi ekledim :)

• dün bir hevesle oyunu aldım directx sürüüne baktım desteği var ama oyunun ilk bölümünü dahi geçemedim oyun yavaş çalışıyor bu zamana kadar directx sürümüne bakarak aldığım oyunlarda sorun çıkmadı oynuyorum kartımın 64 bit olmasından dolayı oyunu oynayamıycakmıyım ekran kartım gforce 210 1 gb 64 bit bir çözümü varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferengur

dün bir hevesle oyunu aldım directx sürüüne baktım desteği var ama oyunun ilk bölümünü dahi geçemedim oyun yavaş çalışıyor bu zamana kadar directx sürümüne bakarak aldığım oyunlarda sorun çıkmadı oynuyorum kartımın 64 bit olmasından dolayı oyunu oynayamıycakmıyım ekran kartım gforce 210 1 gb 64 bit bir çözümü varmıdır?

Ben oyunu açtığına bile hayret ettim Ekran kartını değiştir gforce 280 hatta 480-580 falan al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 8 Aralık 2014; 15:52:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

dün bir hevesle oyunu aldım directx sürüüne baktım desteği var ama oyunun ilk bölümünü dahi geçemedim oyun yavaş çalışıyor bu zamana kadar directx sürümüne bakarak aldığım oyunlarda sorun çıkmadı oynuyorum kartımın 64 bit olmasından dolayı oyunu oynayamıycakmıyım ekran kartım gforce 210 1 gb 64 bit bir çözümü varmıdır?

Ben oyunu açtığına bile hayret ettim Ekran kartını değiştir gforce 280 hatta 480-580 falan al bence

64 bit olduğu için fps değerini 60 a çeksem bile oyun saniyeye göre yavaşmı kalıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

64 bit olduğu için fps değerini 60 a çeksem bile oyun saniyeye göre yavaşmı kalıyor?

Ekran kartın çok eski ve cuda çekirdeği çok az 16 tane bunlar hangi grafik birimini işlesin ? Bak aşağıda resimlerde biri senin kartının özellikleri biri 480 sen ekran kartını değiştir bit falan takılma :) Alacağın kart 270-280-370-380-470-480-570-580 gibi yani 2 rakamı 7 ve üstü olsun :) bir önce ekran kartını değiştir ve anakart uygun bir ekran kartı al 2.el ilanlar kısmında uygun fiyatlı ekran kartları bulabilirsin :) Resimlerdeki cuda çekirdek farkı bile yeterli sanırım :) Sen 30 fps bile alsan takılmalar olur...

The Crew (2014) [ANA KONU]The Crew (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 8 Aralık 2014; 16:04:05 >

• indirmek için link verebilcek var mı ? internetim koptuğu için uplay reset attı download işlemine 40 dksı kalmıştı ne güzel
  • oyunu 180 liraya gold edition olarak aldım. 3 saate yakın oynadım ve pek umduğum gibi cıkmadı. satmayı düşünüyorum. Fiyat 120 tl. zararınada olsa alacak olan arkadaş varsa pm atabilir numaramı vereyim arayabilir uplay ve originden ekleyebilir.
    uplay xrealy35
    origin xreaLy
  • geç oldu ama temiz oldu

The Crew (2014) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar oyunu indirdim,tek başıma takılıyorum haritada yok mu bir crew u olmayan beraber takılalım
  • quote:

ölene kadar devam

Hocam yaş aynı önce onu yazayım fakat işten güçten pek fırsatım olmadı daha lvl 12 yim. ama kısa zamanda bitiririm gibi geliyor oyunu. Sonrası pvp fakat nasıl yapılacağı hakkında bir bilgim yok eklerseniz beraber oynamak isterim. Daha öncede yazmıştım uplay adamı tekrar edeyim.

Uplay: sinan_amca

Bu arada crew aranıyor. İtinayla oynanır. Amiga 500'de 2 disket Lotus diye bi oyun vardı. Ondan beri iyiyimdir yarış oyunlarında saygılar herkeze

• arkadaşlar oyuna hiç bir şekilde giremiyorum böyle bir hata veriyor

• konu sahibi driver isimlerini listelese çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

arkadaşlar oyuna hiç bir şekilde giremiyorum böyle bir hata veriyor

Dns değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

arkadaşlar oyuna hiç bir şekilde giremiyorum böyle bir hata veriyor

Dns değiştir

modem içindeki mtu ayarı ile ilgili imiş ayarı eksi haline getirince düzeldi

bu arada Uplay id : JakoB199022

• 46 lvl oldum başım döndü....

şu raid ve dirt arabalar ve görevleri bana göre değil...

kesinlikle perf. arabalar ve görevleri harika... Otobanda tam gaz!

Bu arada miami tam yaşanacak yer yanlız kuzeyde'de iyi yerler var tam otoban heryer....

herkes bitirsede arabaları full'leyip çıksak otobanlara arkadaşlar....

@luskan @dreamboi @kutillo saolun akranlarım...

iş yerinde bende açmış lotus oyununa bakıyordum ne günlerdi...

• quote:

46 lvl oldum başım döndü....

şu raid ve dirt arabalar ve görevleri bana göre değil...

kesinlikle perf. arabalar ve görevleri harika... Otobanda tam gaz!

Bu arada miami tam yaşanacak yer yanlız kuzeyde'de iyi yerler var tam otoban heryer....

herkes bitirsede arabaları full'leyip çıksak otobanlara arkadaşlar....

@luskan @dreamboi @kutillo saolun akranlarım...

iş yerinde bende açmış lotus oyununa bakıyordum ne günlerdi...

Otobanda kapışmak zevkli ama dirt de BAZI mekanlarda kapışmak daha zevkli.Birkaç saat önce kredi satın aldım onlada Koenigsegg Agera R aldım bildiğin uçak modifiyede yaptınmı valla zaptedmek zor :)
    bende level 45 civarındayım.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.