Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki betayı oynayanları kayıtları gitmiş mi? Bende New Game var sadece..
  • nvdia uçmuş bile hay sıçayım
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Uplay zorunlu açılıyor, Avast bende de uyarı vermişti ilk kurulumda direk exe yi sildi o.O bende dışlamalar kısmına ekledim klasörü sonra sorun çıkartmadı.
  • çok güzel oyun ya bu arkadaşlar :) adamlar amma geniş harita yapmışlar.. daha anca 3 eyalet gezebildim :D grafikleride çok güzel olmuş.. bir an önce oyunun tam sürümü çıksa da alsak :)
  • kodumuz olaydı açaydık dfgtyi oynayaydık
  • elinde kod olan varsa pm den gönderebilirmi
  • rica etsem elinde fazla key olan pm atabilirm?i merak ediyorum gerçekten.
  • 1 saatten uzun bir süredir oyundayım. Sürüş dinamikleri berbat bence pc üzerinden logitech f310 ile oynuyorum. Açık dünya oynanışına sahip olan bir oyun olması güzel pistlerde geçen oyunlardan gına gelmişti. Grafikler ne çok iyi ne çok kötü orta düzeyde diyebiliriz. NFSU2 de araba üzerinde yapabildiğimiz ne varsa bu oyunda da yapabiliyoruz. Her türlü modifiye var neon hariç galiba onu görmedim şimdilik
  • Yokmu key olan atın bizede
  • Geçen seferde alamadık bu seferde göndermeyecekler sanırım bi oynayamadık şu oyunu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Uplay zorunlu açılıyor, Avast bende de uyarı vermişti ilk kurulumda direk exe yi sildi o.O bende dışlamalar kısmına ekledim klasörü sonra sorun çıkartmadı.

Avast kurulumun başında uyarı verdikten sonra kurulumu bitirdiniz. Sonra dışlamalar kısmına ekleyip oyuna girdiniz ?
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Kurulum bitince avast otomatik olarak öttü o.O sonra oyuna girmeye çalıştığımda exe yi sildiğini anladım :P çünkü eksik dosya vs vs diye bir hata verdi steam, avastı devre dışı bıraktım kütüphane de oyuna sağ tuş yapıp dosyaları doğrula dedim 36mb yeniden indirdi sonra avastı açıp oyunun klasörünü dışlamalara ekledim bir daha sorun çıkarmadı 5 saat oynadım.
  • Bugün 5 saat oynadım oyunu lvl 10 oldu sanırım beta da max lvlmiş, beta da olmasına rağmen genel olarak beğendim, 2 - 3 gıcık veren hata dışında tabi :) örneğin bazen session lost oluyor oyunu sadece tek başınıza oynuyorsunuz diğer oynayanları bulamıyor, birde crew(parti) oluştururken bayağı bir gıcık ediyor karşı tarafa istek gönderiyorsun ama hiç birşey gitmiyor yada başkası sana istek gönderiyor ama sana join diye bir seçenek gelmiyor :(

imzamdaki sistem ile 1080p high da sıkıntısız oynatıyor ama ultra ya çekince kasıntılar başlıyor rahat oynatmıyor onuda yazmış olayım betaya giremeyenler için bir örnek/ön bilgi olur sistem gereksinimi hakkında
  • beta key nasıl edinebiliriz acaba?
  • Benim yüksek bir sistemim olmasın rağmen Ubisoft oyunlarında hep saçma sapan sorunlar yaşıyorum betayı deneyen arkadaşlar bu oyunu nasıl buldu acaba?
  • Asus M5A97 EVO R2.0 - FX 8350 - 2GB HD7850 - 8GB Ram ile 1920x1080 de genel video ayarını High seçtim rahat bir şekilde kasmadan oynatıyor ((advanced bölümüne girdiğimde 2 ayar ultra da gerisi high da)) ama direk genel video ayarını Ultra yı seçince kasıntılar başlıyor rahat bir şekilde oynanmıyor
  • 30 fps limiti olucak diyorlar pc için
    The Crew (2014) [ANA KONU]
  • Beyler şu site cd key dağıtıyor ben demin aldım keyi iniyor şu an beta, yalnız sadece amerika ve canada proxy ile alabilirsiniz onuda en aşağıda vereceğim proxy sitesiyle halledebilirisiniz kolayca şu siteye kaydolun ve keyinizi hemen alın

http://www.curse.com/betas/crew-beta-key-giveaway

http://proxyusa.org/
  • ubisoft maille 3 key göndermiş arkadaşlara dağıtma amaçlı key isteyen pm atsın
  • http://www.geforce.co.uk/geforce-the-crew-beta-key-give-away

Buradan suan key alinabiliyor kapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.