Şimdi Ara

The Crew (2014) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.635
Cevap
29
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uykukacinca

Driving Force GT için ayar yapılması gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yapabilirim. Oyunda direksiyon kendi dönüyor ve tuşları geç algılıyor.

gerekiyor hocam dfgtnin logitech profilerını indir oradan setup yap 1 saattir uğraşıyorum hala istediğim olmadı ama baya yaklaştım istediğime
  • Hayrına key atabilecek varmı acaba

@busterr verdi sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 26 Ağustos 2014; 19:21:44 >
  • HayaliEjderha ekleyin arkadaşlar beraber oynayalım
  • A9MA-JL7A-TVRL-B7K3

alın bir key

burdan biri isterse belki bi tane daha veririm. arkadaş belki lazım olur dedi diye diğerlerini vermiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 26 Ağustos 2014; 19:35:56 >
  • ardaq kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum, aktive ettim.
  • arkadaşlar hayırınıza bi key atıverin özelden :)
  • indirme linki varmı betanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

indirme linki varmı betanın

uplaydan indiriceksiniz, ben burda paylasılan bir keyi denedim çalıştı sizde deneyin elbet çalısan olacaktır.
  • http://www.geforce.com/geforce-the-crew-beta-key-give-away

yumulun beyler keyi hemen gönderiyorlar.
  • arkadaşlar failed to connect to proxy hatası alıyorum ne yapmam lazım?
  • Oyuna girince failed to connect to proxy diye hata veriyor.Yarışlara giremiyorum.Sorun mu var betada.
  • Key lazımsa pm den verebilirim 3 adet var elimde.
  • bakım var beyler bi yarım saat sonra açılır tahminen.
  • ufak bi patch geldi.

bu arada arkadaşlar ekleyin de bu crew olayı neymiş bi bakalım; RubenMartin_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 26 Ağustos 2014; 22:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

ufak bi patch geldi.

bu arada arkadaşlar ekleyin de bu crew olayı neymiş bi bakalım; RubenMarin_TR

Hocam ekleyecektim bulunamadı dedi HayaliEjderha siz ekleyin isterseniz bi arkadaşla çete kurduk sizde katılın
  • beyler oyun nasıl sizce? Ben yurttayım şuan indirmeye değer mi? Birde asus n56 vz de nasıl performans alırım? GeForce gt 650M ekran kartı

Son olarak oyunda ki amaç tam olarak nedir? Oynanış kolay mı yani yoksa anlamak için çok mu uğraşmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

beyler oyun nasıl sizce? Ben yurttayım şuan indirmeye değer mi? Birde asus n56 vz de nasıl performans alırım? GeForce gt 650M ekran kartı

Son olarak oyunda ki amaç tam olarak nedir? Oynanış kolay mı yani yoksa anlamak için çok mu uğraşmak lazım

870M ile kastığını duydum LOW dışında bende indiriyorum 860M bu gece yada sabaha anca deneyebilirim unutmazsam yazarım. Ama bence çok umutlanma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

ufak bi patch geldi.

bu arada arkadaşlar ekleyin de bu crew olayı neymiş bi bakalım; RubenMarin_TR

Hocam ekleyecektim bulunamadı dedi HayaliEjderha siz ekleyin isterseniz bi arkadaşla çete kurduk sizde katılın

hocam bende katılayım mı size :D yeni başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

beyler oyun nasıl sizce? Ben yurttayım şuan indirmeye değer mi? Birde asus n56 vz de nasıl performans alırım? GeForce gt 650M ekran kartı

870M ile kastığını duydum LOW dışında bende indiriyorum 860M bu gece yada sabaha anca deneyebilirim unutmazsam yazarım. Ama bence çok umutlanma derim.

780m ile ultra 4x TXAA 30 fps alıyorum sabit zaten 30 fps kısıtlaması var 870m kasmaması lazım
  • Bende play diyince hata veriyor.appcrash
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.